Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
olej do 540i?
taky se připojim,
my máme v práci Mastery, to je taky sráč prvního kalibru. Když pominu to, že to má servisní interval 40tis a po měsíci používání odešlo čidlo na pásy, stahovačka okna a žárovky praskají každý týden... tak je to taky špatnej pracant. Řidič mi volal v 5 ráno, že auto nejede (naj 47tis) a když renault diagnostikova závadu, zjistil, že tam je v še v pořádk ua že mu akorát došla nafta, když jsem nalili 10l z kanistru a nastartovali ukazovalo to plnou, takže s novym autem mi lidi jezdí s kanistrem nafty pod sedačkou... Jinak klima kompresor a vstřiky se už 2x řešilo ze záruky, víc jak 3 roky nebo sto tisíc km na to záruku nedostanu, takže tohle je uplně ultra šit...
a ty craftery jsou taky špatný jo ? Přemýšleli jsme o nich, že VW by mohlo aspoň trochu být lepší
my máme v práci Mastery, to je taky sráč prvního kalibru. Když pominu to, že to má servisní interval 40tis a po měsíci používání odešlo čidlo na pásy, stahovačka okna a žárovky praskají každý týden... tak je to taky špatnej pracant. Řidič mi volal v 5 ráno, že auto nejede (naj 47tis) a když renault diagnostikova závadu, zjistil, že tam je v še v pořádk ua že mu akorát došla nafta, když jsem nalili 10l z kanistru a nastartovali ukazovalo to plnou, takže s novym autem mi lidi jezdí s kanistrem nafty pod sedačkou... Jinak klima kompresor a vstřiky se už 2x řešilo ze záruky, víc jak 3 roky nebo sto tisíc km na to záruku nedostanu, takže tohle je uplně ultra šit...
a ty craftery jsou taky špatný jo ? Přemýšleli jsme o nich, že VW by mohlo aspoň trochu být lepší
-
Co mi sem jezdí kluci z DHL,PPL a ostatních zásilek, tak to pošpinili jak svině.
Jezdí to výborně, ale po měsící jízdy to pak stojí týden v servisu a takhle pořád dokola. Nepraskaj to mu písty, ale egr,poloosy,snímače, elektronika od stahování okýnek po motor.
Prostě si představ, že do té velké krávy daj 2,0 a konec větší obsah se nedělá.
Ještě mám ve firmě caddy maxi r.v 2009 1,9 77kw PD a už má najeto 160 tis a ještě se na ní nic nevysralo,jezdí parádně a chytá snad ještě dřív než otočím klíčkem
,jenže už se v téhle motorizaci nedělá 
Co mi sem jezdí kluci z DHL,PPL a ostatních zásilek, tak to pošpinili jak svině.
Jezdí to výborně, ale po měsící jízdy to pak stojí týden v servisu a takhle pořád dokola. Nepraskaj to mu písty, ale egr,poloosy,snímače, elektronika od stahování okýnek po motor.
Prostě si představ, že do té velké krávy daj 2,0 a konec větší obsah se nedělá.
Ještě mám ve firmě caddy maxi r.v 2009 1,9 77kw PD a už má najeto 160 tis a ještě se na ní nic nevysralo,jezdí parádně a chytá snad ještě dřív než otočím klíčkem

-
-
-
Jak jsou na tom teď Iveca? Dřív to byly docela držáky. Blbý je, že se nedělají s víc sedačkama
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
hehehehe dooost, takhle sem se dlouho nezasmal.Spec píše:Tak stat sa to zene ze zabudne vymenit olej to je na ne celkom pravdepodobne,ale moj svagor nemenil olej 45000km v suzuku swift ze zabudol.
inac celkom zaujimavy dokument len ci je to pravda..
http://www.youtube.com/watch?v=4S2FRNswGtQ[/code]
hrozna kravina, dokonce sem to dokoukat nemoh, u rolby sem malem smichy spadnul ze zidle. smutny je, ze tomu obcas nekdo uveri.
mozna bych se posunul jeste dal a zacal bych jezdit uplne bez oleje. jenom bych obcas sundal vanu a prostriknul šály WD-čkem.
to o tech dodavkach je dobry peklo, necekal sem, ze to budou takovy sraci....
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
no ty novy craftery sou mega sračky, znamej tam narval pul mega za 150 tkm, pak to ale prej prodal a vzal si sprintera kterej byl o dost lepší, každopadně toho craftera prej koupil borec co ho přestavěl z Euro5 na Euro4 a pak už na to ani nechytl.
Iveco Daily jsme měli a ve 40tkm se vysypal diferak, když se to rozebralo, tak kamoš mechanik nestačil věřit vlastním očim, vše poddimenzovany, a kolečka prej jako bys je tam jen tak nasypal. ale u Iveca byl největší problem se servisem, třeba když vyměnili turbo kvuli praskle hadici apod, ale servisovat to u schopnyho mechoše by nebylo byt špatny.
Iveco Daily jsme měli a ve 40tkm se vysypal diferak, když se to rozebralo, tak kamoš mechanik nestačil věřit vlastním očim, vše poddimenzovany, a kolečka prej jako bys je tam jen tak nasypal. ale u Iveca byl největší problem se servisem, třeba když vyměnili turbo kvuli praskle hadici apod, ale servisovat to u schopnyho mechoše by nebylo byt špatny.