Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 540i vikendovka HOBBY CAR

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Daudgen
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Daudgen »

zverbo píše:Jednoducho moja predstava je:
1/ kupit 540i do 80
2/ vymenit za moju 528i
3/ pokial nekupim 540i a medzi tym predam moju 528i tak bude 160 na 540i
4/ vymenit za 540i a doplatit s doplatkom do 80

preto nechcem hned kupi prvu na ktoru natrafim a poviem vam vybrat schopnu 540i do 80 je vcelku dost tazke preto som este nekupil to je cely problem tejto veci

A este jedna vec MOC sa mi paci bezovy M interier /ktory inak mam/

foto - domyslite si nejaku lepsiu vybavu a je to dokonale

Sportovním sedačkám, říkáš M interiér?
Co znamená M5 kola? Styl 65 nebo styl 66?
zverbo

#62 Příspěvek od zverbo »

Sedacky su furt len sedacky, interier je celok tak to aspon je myslene a ten moj interier je komplet komplet kedze je bezovy mam aj pokrovce bezove aj koberceky su bezove, dokonca stredovy panej je kozeny ako sedacky, plato zadne je taktiez kozene, tapacire su celokozene nie len vyplne,

Volant, spetak, stropnica a stlpky, madlo rucky, riadiaca paka, footrest, naslapy prahou, koberceky, SEDACKY, listy interiove

+ pak veci z M5 do mojej novej 540i

/karoseria s kolesami style 65/

nebudem sem pisat co vsetko je M a co neni M ale iste to vsetci viete a viete si spravit predstavu aj o M5 v rozdieloch mimo engine
zverbo

#63 Příspěvek od zverbo »

karoseria zo style 65
Přílohy
800px-M5_E39_Terabass-2.jpg
800px-M5_E39_Terabass-2.jpg (106.57 KiB) Zobrazeno 484 x
zverbo

#64 Příspěvek od zverbo »

alebo e39 s kolami e60 style 166
Přílohy
m166oncar.jpg
m166oncar.jpg (185.29 KiB) Zobrazeno 481 x
zverbo

#65 Příspěvek od zverbo »

Sweden píše:jo a malý OT....prosím tě oprav si tu gramatiku co máš na bazoš.cz,jinde jsem inzerci zatím neviděl....může to celkem špatně působit na případného potencionálního zájemce,vím že jsi z SK,může to dělat problém,ale kdyžtak popros manželku,určitě ráda pomůže. :wink:

Ludia co odomna kupuju tak moc ich nezaujima gramatika iba ceny, zatial to nevadilo nikomu, ja viem ale polepsim sa SLUBUJEM.

Inak manzelak je Slovenka moc mi nepomoze.
Filozof

#66 Příspěvek od Filozof »

zverbo píše:
Sweden píše:jo a malý OT....prosím tě oprav si tu gramatiku co máš na bazoš.cz,jinde jsem inzerci zatím neviděl....může to celkem špatně působit na případného potencionálního zájemce,vím že jsi z SK,může to dělat problém,ale kdyžtak popros manželku,určitě ráda pomůže. :wink:

Ludia co odomna kupuju tak moc ich nezaujima gramatika iba ceny, zatial to nevadilo nikomu, ja viem ale polepsim sa SLUBUJEM.

piš slovensky a je vše v pohodě....tady jsme nadšenci BMW takže to jistě nikomu pak vadit nebude ...pokud slovák píše česky je problém že to pak někdo nechápe ...a někomu to může vadit...

Slovensky umíme z 99procent všichni pokud nejde o speciální výrazy ... :lol:

Mě osobně se líbí ta druhá varianta není to tak okoukané ...

Hlavně abys měl špičkové brzdy a podvozek to je základ pro 540i
zverbo

#67 Příspěvek od zverbo »

Viem ze robia madla a paky a take tie hlinikove pedale hnusne skarede a nanich ///M ale inak som nikdy nic nevidel z interieru neorigo.

Karoseria sa vyraba skoro vsetko to je jasne ale kto by si dal laminatovy naraznik na BMW?
Mne sa ani moc nelubi predlzenie strechy alebo taka ta origo chrom lista na kufri nad SPZ ale ako som už pisal je to kazdeho vec a kazdemu sa lubi nieco ine.

Docela casto chodim do BMW nakupovat a poviem vam keby ste videli ceny co su tam tak nakupujete 50percent veci len tam.

napr. Original footrest stoji 1000kč novy v BMW a ten hnusny cinsky trapny hlinikovy akoze footrest stoji 600kč a navyse je snim robota a origo je plugINplay.
To iste M ochrane bocne listy atd...
zverbo

#68 Příspěvek od zverbo »

Filozof píše:
zverbo píše:

piš slovensky a je vše v pohodě....tady jsme nadšenci BMW takže to jistě nikomu pak vadit nebude ...pokud slovák píše česky je problém že to pak někdo nechápe ...a někomu to může vadit...

Slovensky umíme z 99procent všichni pokud nejde o speciální výrazy ... :lol:

Mě osobně se líbí ta druhá varianta není to tak okoukané ...

Hlavně abys měl špičkové brzdy a podvozek to je základ pro 540i

Mam doma komplet brzdy z M5 /okrem nabojou/ a mam nove novucke pancierove hadice k brzdam robene na zakazku takze brzdy budu mat upgrade M5, podvozok pojde bud M varianta 2 alebo predne pruziny z M5 a zadok na M mechy /nivo mam neni problem dorobit/ + doladit SV diagnostikou a mam co nikto iny nema ale to je buducnost. Mne nebude vadit ked to auto rozoberem a pomenim nanom vedsinu veci je to premna a bavi ma to je to hobby pri ktorom nemyslim nanic proste spravy konicek pri ktorom sa clovek odreaguje a potom ked vydem von mam radost nie len sam zo seba ale vseobecne radost ze som rad. Dnes je to dolezite a preto chcem 540i, aj ked e39 je tuctovka podla vas ale premna je to BMW, BMW 540i ktore chcem pre radost ako kazde BMW ktore som mal, nebudem sa opakovat dokola.
zverbo

#69 Příspěvek od zverbo »

LukesE39

#70 Příspěvek od LukesE39 »

Solidní základ na Tvoje blbnutí... Tak si rezervuju ty hnědý komforty.. :lol:
zverbo

#71 Příspěvek od zverbo »

No HANS OLGICHERE nevie moc po anglicky skusim mu zavolat zajtra, ze bude v bazare syn tak hadam mi nieco povie viac.

Inak mam to knemu 550km co je super a navise cena 2200euro je tiez super, neviem moc dobre po nemecky ale pri 300km menena prevodovka v BMW, komplet brzdy a naboje, nejake tesnenia a ze vyfuk je nakomplet prerobeny ale to je vsetko co som mu rozumel.

a este aj za priplatok 400euro da 20" baracudy s new pneu co je taktiez super

Prave pri 300km bolo cuchnute na predok ale servis bol robeny v BMW a tam ho zrejme liftovali.

Neviem ci sa da verit serviske ale snad nemci nemaju dovod ojebavat.

Po prihlaseni
dorobim akurat elek. roletu, pdc a kamery na cuvanie a parkovanie + modernizacia OEM USB, vymenim 4:3 za 16:9 dam tam MK4, nejaky dvbt s hdd jak to mam teraz, prekopem cely interier, dam tam spetaky a brzdy z M5 a snad budem už spokojny aj ja.
Kola vezmem od Hansa alebo kupim nico mensie 19" trosku sa pohram zo sanim a vedim sania + filter, asi dam upravit mapy v RJ a potom ho nalestim a pojdem s rodinou na trip ukazat prerabku Hansovi.

Ak to vyde ovsem :D
zverbo

#72 Příspěvek od zverbo »

Ostatne veci co som upenlivo sporil predam + predam veci co vitiahnem z auta ktore budem menit za svoje no a potom budem rad za mam nalozenu 540i na 20" ktora ma nakonec nevisla ani 50.

Predpoklad ma dobry, plan este lepsi, už len aby mi to vyslo.
zverbo

#73 Příspěvek od zverbo »

ada540i

#74 Příspěvek od ada540i »

Vypadá hezky, držim palce :thumbsup:
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
zverbo

#75 Příspěvek od zverbo »

zajtra budem mudrejsi uvidim ako dopadnem, popripade ak prenu pojdem kto zvas si chce spravit vylet?

Vsetko platim samozrejme, potrebujem zo sebou majitela 540i ktory nieco zazil zo svojou 540kou a bude mi napomocni.

kuknite len tak sem

http://www.youtube.com/watch?v=PXSQ1Y6NomQ
zverbo

#76 Příspěvek od zverbo »

kuknite aj sem a kuknite aj komentare

http://www.youtube.com/watch?v=YZQOU0rCH6Q

sikovny su Slovaci
zverbo

#77 Příspěvek od zverbo »

riesil niekto zvas uz prestavbu kompletneho vyfuku od svodou az po koncovky na 540i?

Kdo, co, kde, jak?
DAKUJEM
Spec

#78 Příspěvek od Spec »

Zverbo skus AMA ti chalani su velmi sikovny rozhodne som zatial pocul same dobre referencie na nich.
Ja som prednedavnom nahadzoval koncak Eisenmann Race inac je vsetko original.
http://www.youtube.com/watch?v=MQknXlrcDvs
zverbo

#79 Příspěvek od zverbo »

Krasa LIKE UP

Pekna zmena oproti originalu.
zverbo

#80 Příspěvek od zverbo »

Odpovědět