Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	OT:Avanti car Praha 535d - 125 000 km :)
- 
				thundercat
Ale vždyť si celou dobu protiřečíš...thundercat píše:nou problém
klidně si koupím auto který bude mít najeto 400, ale nechci za něj platit jak za auto se 150ti
to je ten podvod a zlodějina
Když budeš mít tři auta, jedno bude mít na tacho 150 tis. a bude to hajtra, za 50, pak druhý s 300 tis. v dobrým stavu za 100 a třetí s poctivýma 150 tis. za 150. Který si vybereš
 Samosebou je to otázka priorit, každý chceme od auta něco jiného, ale řekl bych, tak jak už několik lidí předemnou, že najeté km jsou jen informativní, nicneříkající údaj, absolutně nevypovídající o stavu auta... Kor u BMW...
  Samosebou je to otázka priorit, každý chceme od auta něco jiného, ale řekl bych, tak jak už několik lidí předemnou, že najeté km jsou jen informativní, nicneříkající údaj, absolutně nevypovídající o stavu auta... Kor u BMW...- 
				thundercat
Samozřejmě máš pravdu, že najeté km můžou být pouze informativní.
Je určitě důležité jak se o auto kdo staral a co za ty km vyměnil atd.
Jenomže naprosto všechno nelze vyměnit a sebelepší údržba někdy nepomůže.
Věci prostě stárnou a opotřebovávají se.
Proto by určitě auto se 400 tkm najeto nemělo stát stejně jak auto s poctivýma 150ti.
Tak se bohužel v praxi a hlavně v ČR děje.
K tomu výběru jak píšeš - raději bych si vybral poctivých 150 za 150

Je určitě důležité jak se o auto kdo staral a co za ty km vyměnil atd.
Jenomže naprosto všechno nelze vyměnit a sebelepší údržba někdy nepomůže.
Věci prostě stárnou a opotřebovávají se.
Proto by určitě auto se 400 tkm najeto nemělo stát stejně jak auto s poctivýma 150ti.
Tak se bohužel v praxi a hlavně v ČR děje.
K tomu výběru jak píšeš - raději bych si vybral poctivých 150 za 150

To jsou jenom kecy. Chtěl bych vidět toho odvážlivce co by si koupil auto s 500kkm na tacho. Kde máte jistotu, že to není stočeno třeba z 1mio. Osobně 200kkm a 4-5 roků stáří je můj strop. I při tomto nájezdu když to měl normální řidič je BMW jako nové. Prohlédněte a porovnejte fotky aut a interiérů na německých a našich web stránkách. V Německu BMW s 250kkm prošoupaný sedačky nemá, kdežto u nás jsou prošoupané i při nájezdu 150kkm. Odpovědět si snad umíte, nebo NE.
Eks

Eks
- 
				thundercat
Pánové neví náhodou někdo něco o tomto kousku. Nebo nebyl se náhodou na to někdo podívat?
http://www.tipcars.com/#bmw-rada_5/535d ... 30842.html

http://www.tipcars.com/#bmw-rada_5/535d ... 30842.html
Na druhou stranu to auto nevypadá vůbec zle. Kdyby byla pravda všechno co se tam píše, tak je to výborná koupě.

BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295

http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
- m.deejay
- Klubové ID: 1429
...že to musí být špatný auto netvrdím, jen bych si to pořádně prověřil-taky faktury ze servisu co vše na autě bylo děláno a co ho čeká, protože některé položky na servis zrovna moc levné nejsou...jinak cena je pěkná a ty km můžou být,ale servisní knížka to tady v ČR bohužel nedokazuje...mari píše:podle odřenýho volantu to o kilečko víc mít bude, mpaket dodělanej, asi myslel origo díly a ne origo mpaket z fabrikym.deejay píše:...těm km bych moc nevěřil, popř. je pořádně prověřit nejen v servise, ale i na stk + pojišťovna, dále není to komplet m-paket...ale neznamená to že je to špatný auto
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i

- m.deejay
- Klubové ID: 1429
...no tak po telefonu se nedivím, že nedávají informace...zidrad píše:M-paket není originál. To jsem prověřil na základě vinu. Ovšem jinak mi k autu v bmw nic neřeknou. Cca 2 měsíce zpět jsem chtěl prověřit jiné bmw a nikde mi nic neřekli. Že prý byl nějaký průser a mají zakázáno po telefonu informovat...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i

m.deejay píše:...no tak po telefonu se nedivím, že nedávají informace...zidrad píše:M-paket není originál. To jsem prověřil na základě vinu. Ovšem jinak mi k autu v bmw nic neřeknou. Cca 2 měsíce zpět jsem chtěl prověřit jiné bmw a nikde mi nic neřekli. Že prý byl nějaký průser a mají zakázáno po telefonu informovat...
Ještě někdy květen, červen to šlo i po telefonu.

jinak v týhle části Prahy nebydlím, ale příští týden tam možná budu mít cestu, tak bych se mkrnul.
 jinak v týhle části Prahy nebydlím, ale příští týden tam možná budu mít cestu, tak bych se mkrnul.