Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Druhovýroba světel ANO či NE

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
mari

#61 Příspěvek od mari »

Takhle vypadaj ty moje, řekl bych prakticky totožné co má Cossie nebo ty FK. Je to podle mě všechno na jedno brdo a zajímalo by mě jestli máte na těch světlech někde vyraženýho výrobce?

Obrázek
Cossie
Klubové ID: 2336
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Cossie »

já mám v místě mezi kroužkama vyraženo DEPO :wink:
ExBMW E39 530iA
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
stallker
Klubové ID: 2206

#63 Příspěvek od stallker »

Takhle vypadají od výrobce DJAUTO
Obrázek
Obrázek
Obrázek
mari

#64 Příspěvek od mari »

[quote="stallker"]Takhle vypadají od výrobce DJAUTO

Tak ty jsou k originálu asi zdaleka nejblíž, ale ta cena je stejná jako u Hella světel jak tady říkal Cossie.
mmaty
Klubové ID: 1868
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od mmaty »

kluci ted jak tu píšete o světlech mám možnost origo ale prosím vás kde sehnat origo krycí skla na po facelift...?...
vasapasa
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od vasapasa »

mmaty píše:kluci ted jak tu píšete o světlech mám možnost origo ale prosím vás kde sehnat origo krycí skla na po facelift...?...
otázka je jestli není lepší koupit celý světla za 560Euro a když prodáš ty svoje starý za který taky nějakou tisiícovku dostaneš je to možná lepší
jinak ty kryty jsou tady za 100 Euro
http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... ath=46_113

Jinak mi doma zůstaly po opravě mých světel nějaký věci. Především tedy xenonová čočka z LP světlometu E39 pofaceliftu ale i další drobnosti ze světla, kdyby to někomu chybělo.

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=91475
Přílohy
1,komplet.JPG
1,komplet.JPG (70.42 KiB) Zobrazeno 430 x
mmaty
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od mmaty »

no takhle mohu mít bud origo jete za 9000 nebo rozbite po bouračce s prasklými skly a bez nějakých držáku za 4000 a když k nim dokoupím skla za 3000 tak mám světla bez držáku za 7000 a to bych raději připlatil a měl pěkné jete za 9000 ktere jsou cajk...
vasapasa
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od vasapasa »

mmaty píše:no takhle mohu mít bud origo jete za 9000 nebo rozbite po bouračce s prasklými skly a bez nějakých držáku za 4000 a když k nim dokoupím skla za 3000 tak mám světla bez držáku za 7000 a to bych raději připlatil a měl pěkné jete za 9000 ktere jsou cajk...
jestli to jsou za 9 jetý ty světla tak to bych radši koupil nový za těch 569Euro. Než abys sponzoroval nějaký šméčko který s tím kšeftuje. A nebo si sežeň levnější nabídku.Já osobně jsem si spravil ty svoje a taky svítily blbě protože jsou to starý světla a už to je vysvícený.Nakonec jsem tam nechal ještě domontovat HID sadu a ted už to celkem svítí.
mmaty
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od mmaty »

ted mám origo předfacelift s xenonem origo a chci pofacelift zase s origo xenonem... a nemyslím si že by to měl být šmejd...
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od jiriik »

Ahoj, nedávno mi někdo rozbil zadní světlo na E60. r.v. 2003, tak se chci zeptat, když budu dávat nové jestli bych mohl dát světla po faceliftu s led technologii a co bych musel udělat aby to fungovalo? A jestli by mi to nepsalo chybu.
A co druho výroba zadních světel... jaké jsou nejlepší a jakou kvalitu čekat?
Předem díky za rady.

Pořád nikdo ?
ACDC
Klubové ID: 2156

#71 Příspěvek od ACDC »

Nemáte někdo zkušenost s tímto ? http://www.auto-way.cz/12003-projektoro ... es-h7-slim
Cossie
Klubové ID: 2336
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Cossie »

jiriik : hledej, je to tu někde popsáno :wink:
ExBMW E39 530iA
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
E30STORM

#73 Příspěvek od E30STORM »

Ahoj pánové,možná to tady k této debatě vůbec nepatří,ale jelikož tady řešíte přední světla,nerad byxch zakládal nové téma.
Jsem čerstvý majitel E39 a jelikož původní předfejsliftová světla bez čočky a xenonů,svítily uplně na prd,rozhodl jsem se koupit tuto druhovýrobu.

Světla nebyly nová a já je kupoval po internetu.Po demontáži krytky na žárovku jsem zjistil,že v parabole jsou položené volně dva dráty,jeden žlutý a jeden hnědý ,tak se chci zeptat,zda nevíte od čeho můžou být-napadlo mě že leda od staré žárovky??
Dále mi bylo po telefonu řečeno-že světlo obsahuje komplet elektricé natáčení - protože ty moje se po rožnutí světel trošku naštelovaly(nevím k čemu) , třeba mi to někdo z Vás vysvětlí,ale ať jsem na světla hledal jak jsem hledal,žádný motůrek nikde,tak nevím.
Světla jsou značky EagleEye a do nich je zabudován asi ,,nejspíš,, originál xenon Hella.
Chtěl bych tady poslat pár fotek aby jste mi poradili,co kam příjde zapojit - popřípadě mi to zkritizovali :-).
Za každou z Vašich odpovědí moc díky.
A ještě by mě zajímalo,zda takové světlo(druhovýroba) , jde komlet rozebrat,o předek mi nejde,ale chtěl bych se podívat doprostřed,něco se mi tam hýbe a tak bych to rád spravil.
Díky Vám , za každou radu.
mari

#74 Příspěvek od mari »

Já když kupoval světla tak tam motůrky taky nebyly a přehazoval jsem je z mých starých předface origo světel a v pohodě to tam pasovalo takže světla mi jdou rozebrat do mrtě bez problémů a štelování výšky funguje. Po nastartování vyjedou do horní polohy a dle toho jak je mám naštelovaný sjedou dolu. Světla co mám jsou nahoře vyfocený.
E30STORM

#75 Příspěvek od E30STORM »

Ahoj , díky že se někdo ozval,přeci jen je lepší , když někdo poradí,ať to zbytečně nedoku*vím :-).
Když se na ty světla dívám,mám uplně ty stejné akorát jinou značku, designově jsou totožné,nevím jak uvnitř,ale jak se píše výše,je to asi všechno na jedno brdo,takže tak.
Koukal jsem na to- nemám ještě světla vyměněné, a opravdu nevím,kde bych tam to naklápění dal,není tam nikde místo,ale to mě asi čeká až to budu měnit,pak budu chytřejší.
Nemáš třebna někde nějaké fotky z výměny? Docela by se mi hodily.
Dále jsem se tě chtěl zeptat,jak jsi spokojený se svítivostí těch žárovek?Zkoušel jsem si to rožnout doma a vypadá to fakt strašně,tak lacině prostě,takže přemýšlím co s tím vyřešit,zda do každého konce navrtat diodu(bílou vysokosvítivou) ,nebo koupit 5 diod do každého kroužku těch samích.
Díky moc!
Odpovědět