Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hodí se pro mě BMW? Poraďte
paveld píše:Jak psal Prase007, kufr se bude nicit uplne stejne u bmw i u forda. A i v bawu se da podle me prevazet bordel a auto to nemusi pocitit, staci si dat trochu bacha, kufr vylozit plachtou nebo necim a je to ok. Uz jsem takhle par kufru ytongu navozil.
Musím říci, že BMW má dost vychytaný detaily. Aspoň moje e39. Příťule má Peugeot307

To u báwa stačí přejet několikrát dlaní a chlypy jdou sami dolů.... fakt sem se až divil.
Takže se čistí dobře chci tím jako říci )))
-
- Kontaktovat uživatele:
Svetluska píše:Nejaky nazor na Focus C-Max?
Jel jsem v tom (1.6 TDCi) a přijde mi to jako ideální auto do města (pro 4 člennou rodinu, třeba). 130 na dálníci to taky jede, podvozek je celkem slušnej, luxusně se s tím parkuje. Kočár do toho dáš asi bez problému a vozík s pár pytlema cementu to taky utáhne. Pokud jsi klidnej řidič, tak by ti mohlo vyhovovat, že sedíš o malinko výš a je z toho dobře vidět.
Ale nevím, jestli třeba ten Focus nebude náhodou lepší volba. Vejde se do něj skoro stejně, do kombíka asi o trochu víc a pořizovací cena za srovnatelnej vůz bude o trochu nižší.
Jinak se přikláním k názoru, že BMW asi ne.