Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hodí se pro mě BMW? Poraďte

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Svetluska

#61 Příspěvek od Svetluska »

Nejaky nazor na Focus C-Max?
paveld
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od paveld »

Jak psal Prase007, kufr se bude nicit uplne stejne u bmw i u forda. A i v bawu se da podle me prevazet bordel a auto to nemusi pocitit, staci si dat trochu bacha, kufr vylozit plachtou nebo necim a je to ok. Uz jsem takhle par kufru ytongu navozil :twisted: .
prase007

#63 Příspěvek od prase007 »

Svetluska píše:Nejaky nazor na Focus C-Max?

pro rodinku dobrý auto, ale od báva je to skoro nejdál, co může bejt, když nepočítám dodávky :)
Tashiro

#64 Příspěvek od Tashiro »

Máme v práci taky.... ale v 1.6i ... nic moc, motor je na to už dost slabý, ani tak ne v nízkých, ale třeba do kopce to už ve dvou nejede. Jinak prostorný stabilní auto
Tashiro

#65 Příspěvek od Tashiro »

paveld píše:Jak psal Prase007, kufr se bude nicit uplne stejne u bmw i u forda. A i v bawu se da podle me prevazet bordel a auto to nemusi pocitit, staci si dat trochu bacha, kufr vylozit plachtou nebo necim a je to ok. Uz jsem takhle par kufru ytongu navozil :twisted: .

Musím říci, že BMW má dost vychytaný detaily. Aspoň moje e39. Příťule má Peugeot307 :roll: a když chceme vyčistit kufr od chlupů (vozíme psy) tak sme nad tím, přísámbůh, strávili půl dne s vysavačem Rainbow a prostě se drží v tom koberci jako klíště. Min 1/3 tam zůstane, jediný štěstí, že z dálky to vypadá jako koberec na koberci :lol:

To u báwa stačí přejet několikrát dlaní a chlypy jdou sami dolů.... fakt sem se až divil.

Takže se čistí dobře chci tím jako říci )))
mengi

#66 Příspěvek od mengi »

Ani nechtěj vědět. Tchán ho má a už přemýšlí jak se ho zbavit. Hele, nechceš ho koupit? :P
Raaadja
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Raaadja »

Jel jsem v tom (1.6 TDCi) a přijde mi to jako ideální auto do města (pro 4 člennou rodinu, třeba). 130 na dálníci to taky jede, podvozek je celkem slušnej, luxusně se s tím parkuje. Kočár do toho dáš asi bez problému a vozík s pár pytlema cementu to taky utáhne. Pokud jsi klidnej řidič, tak by ti mohlo vyhovovat, že sedíš o malinko výš a je z toho dobře vidět.

Ale nevím, jestli třeba ten Focus nebude náhodou lepší volba. Vejde se do něj skoro stejně, do kombíka asi o trochu víc a pořizovací cena za srovnatelnej vůz bude o trochu nižší.

Jinak se přikláním k názoru, že BMW asi ne.
Odpovědět