Baxon píše:tak jsem si přelouskal ty 4str. o dveřích a světlech![]()
Nepochopil jsem, co je špatně, že jsem 4roky co mám X5 nemusel šáhnout na knoflík co rozsvěcuje světla???????????A když je chci vypnout - poloha 0, ale netuším proč bych to dělal? Baterku jsem teda rozhodně neřešil!!!!!!!!!
Kdyby mi jedny dveře otevíraly všechny ostatní, tak bych postrádal smysl automatickýho zavírání. Vzadu mám tři děti a jsem klidnější když jsou pěkně pod zámkem
. Používám ten čudl mezi sedačkama, kdy mi z loketky jen sjede ruka a otevřu celý auto. To zavírání mi přijde logicky vymyšlený a nikdy jsem se nepozastavil nad tím, že by to mělo být jinak.
Kdyby jsi měl tu horší palubku, tam na znázorněném autíčku ukáže, který dveře jsou otevřený a která žárovka je prasklá, bohužel velký display to napíše, jen jako chybu, ale má zase jiné přednosti. Že jsem si blbě zabouch dveře se mi stalo snad jen 2X a hned mi cvaklo, že TÜR OFFEN patří mně. U dětí slyším že si špatně zavřely dveře, to nemusím ani čekat, až mi to napíše, nehledě na to, že nezhasne světlo v kabině.
Ještě se mi nestalo, že bych se někde nerozjel nebo že bych snad někam nevyjel, neexistuje. Možná to je tím, že nejezdím po sjezdovkách
a nešetřím na gumách.
X5 je dobrá kára a udělal jsi dobře, od Q7 by jsi už utíkal mílovými kroky a nebyl by jsi sám
na těch světlech není nic špatně, ale X5 je prostě první auto, kde musím mít vypínač v poloze 1.
Taky vzadu vozím 3 děti, které jdou do auta třeba dřív jak já. Nastartuji a jen vidím hlášku - dveře otevřeny. Takže nezbívá nic jiného,, než vyzkoušet všechny... Jinak taky postrádám smysl automatického zamknutí, protože když zastavím, všechny dveře otevřu ručně páčkou na dveřích a znovu se rozjedu, tak se dveře už automaticky nezavřou!!! Tady postrádám logiku.
No, můžu tě ujistit, že na gumách taky nešetřím

Jak jsem již psal, s X5 jako takovou jsem spokojen a neměnil bych, jen se pozastavuji nad technickým provedením některých banalit, na které jsem byl zvyklí jinak