patras píše:[quote="PJK"]Jina vec je, ze vetsinou (alespon v CR) jsou to oholene modely s 1,8, ale i to je BMW
Podle me nejcastejsi kompakt v cr je 316 ....
.... castejsim jevem je spis "oholenej" saloon .... nez compact
Vsak 316 je 1,8, ze... Oholenej comact je jinak skoro kazdej, videt v CR treba uz jen 318ti nebo 320td je hodne tezky, takze bych to videl spise opacne
u e36 je 316 1,6 u e46 1,8l[/quote]
Vim, vim, v predchozim prispevku jsem rikal, ze mluvim pouze o e46, s e36 Compactem jsem nikdy nemel tu cest...
mengi píše: Kromě výdechů ventilace tam nevidím jedinou podobnou část.
Mengi čteš mě myšlenky přesně to sem chtěl napsat, a? koukám jak koukám jediná hodně viditelná podobnost je jen ta ventilace, vše jiné mě na tý přístrojovce příjde uplně o něčem jiným...
mengi píše: Kromě výdechů ventilace tam nevidím jedinou podobnou část.
Mengi čteš mě myšlenky přesně to sem chtěl napsat, a? koukám jak koukám jediná hodně viditelná podobnost je jen ta ventilace, vše jiné mě na tý přístrojovce příjde uplně o něčem jiným...
Když se na to koukne člověk z lepšího úhlu, tak jsou shodné přístroje (kromě ekonoměru stejné pro celou všechny E36) a výdechy. Ale celkový tvar předního panelu je odlišný.
George_D píše:Lukáš----- Tak proč je tedy když dám vyhledat v TISu nebo ETK jen Compact a Z3?? A po E30 ani zmínka Nejspíš proto že není z E30 alespon tedy moje nejspíš ne. Nechci kecat za ostatní.
a Z3 a compact e36 maj stejnou napravu, to určitě víš a ta stejná náprava pochází z e30.
George_D píše:Lukáš----- Tak proč je tedy když dám vyhledat v TISu nebo ETK jen Compact a Z3?? A po E30 ani zmínka Nejspíš proto že není z E30 alespon tedy moje nejspíš ne. Nechci kecat za ostatní.
a Z3 a compact e36 maj stejnou napravu, to určitě víš a ta stejná náprava pochází z e30.