Zitra to vyzkousim. Ver a tva vira te uzdravi Hlavne aby uzdravila M70. A kdyz ne vira tak penize . Celej tyden sice marodim ale snad to zitra vyjde. DIK moc za rady. V servise nikdo nic nerekne. Ne ze bych jim nechtel zaplatit ale oni fakt nevi co za to chtit a hlavne kde je zaruka ze oni tomu rozumi!!!
prostě to odpoj, a uvidíš tím že to co jde do sání neucpeš se nic nestane (na tu chvili, to kdybys to tak chtěl nechat). A je to přesně takhle na ventil deklu je díra v tý je těsnící guma z ní jde taková plastová rozdvojka, tlustá hadice jde do sání za klapku přímo (hliník) a druhá slabší hadice jde přes zpětný ventil do sání před klapku (guma). Počítej s tím že to nějak stejně tlakovat bude vždycky kolem těch kroužků něco projde, u mě má kompresní tlaky cca 10bar u 8 válců a u 2 o maličko méně asi tak o 0.5bar max, když jsem měl hlavy dole a zalil jsem válce benzinem tak u těch 2 se hladina hnula až po cca 5 min což je v pohodě.
Ale taky mě to tlakovalo projevovalo se to tím že mě sáklo víčko oleje, tak jsem právě vyřadil ten zpětný ventil a je to ok, ještě mě napadá jestli ti to nestříká olejovou měrkou protože pokud jsem to odvětrání ucpal prstem a koukal do měrky tak se za chvíli objevila hladina oleje jak jí to tlačilo měrkou nahoru.Dokonce jsem i ten tlak měřil ale už si nepamatuju kolik to ukazovalo ale bylo to stejný jako u jiných motorů od jiné značky.
Jo a spotřeba oleje je 1L na 1000km tolerance je 1.5L na 1000km, hlavy mám komplet udělaný ,nový gufera ,tlaky OK, a ten olej to právě žere tím odvětráním, je to prostě naprd vyřešený. Kdybys něco potřeboval tak když tak zavolej jsem na tel 602 323 415 ale asi až v neděli, zejtra asi nebude čas.
Z odvetrani nejde vubec nic a navic je to uplne suche???!!!.Na obou stranach.Zvlastni. Stejne to rozeberem tak uvidime.Chtel jsem uz minuly tyden ale marodil jsem tak na to snad vlitnem nekdy ted.
No jo. Ne vzdycky clovek trefi na dobrej kousek . Ja se s tim nejak poperu. Budu informovat. V nejhorsim pripade muzu koupit jinou M70. To budou vanoce . Kazdopadne dik za rady a drzte palce
zase kdyz to udelas budes vedet ze je tam uz vsechno ok, budes vedet jak to vevnitr vypada a pod.
koupis jinou m70 namontujes a budes na tom stejne. 2 valce nepojedou a podobne. Jedine kdyby jsi sehnal nejakou ALPINU B12 tak bych to menil nebo
M62 6kvalt a podobne
koudi píše:Motor bezi pekne, zvenku taky vypada solidne, je totiz nalakovana, proc??? Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je ) Lakovali je fuseri, ani ji poradne nodstrojili takze bri blizsim pohledu, naor. vicko nadrze atd. je to videt, tkaze pod stromecek nejake spoilery a na jare do laku. Mam rad cernou pastelovou . Jeden ventil topeni nejede, je odpojena jedna lambda, Strika z toho olej. A par dalsich drobnosti. Jeste hodne prace prede mnou....Jinak koupil jsem ji v Autoimport Olomouc.Taky jsem ji nasel nekde na internetu.
Nazdar kamo tak uz vim kdo me ji vyfouknul... Mela par musek,ale ten motor... Mel jsem ji i pucenou...lahoda Kolik jsi za ni nakonec dal...ja nabizel 190t a kdyz jsem v pondeli dovezl zalohu tak...
To mne fakt mrzi. Chteli 239, dal jsem protiuctem svoje auto a vzal to vpodstate za jejich cenu.Motor je asi vpoho ale par musek teda fakt ma .Svezeni v tehle kare ale nema konkurenci. Jednou zkusis a pak musis