Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E31 M70 - Heeelp

Vše o E31, G15
Zpráva
Autor
koudi

#61 Příspěvek od koudi »

Zitra to vyzkousim. Ver a tva vira te uzdravi :D Hlavne aby uzdravila M70. A kdyz ne vira tak penize :D . Celej tyden sice marodim ale snad to zitra vyjde. DIK moc za rady. V servise nikdo nic nerekne. Ne ze bych jim nechtel zaplatit ale oni fakt nevi co za to chtit a hlavne kde je zaruka ze oni tomu rozumi!!!
Fugo

#62 Příspěvek od Fugo »

prostě to odpoj, a uvidíš tím že to co jde do sání neucpeš se nic nestane (na tu chvili, to kdybys to tak chtěl nechat). A je to přesně takhle na ventil deklu je díra v tý je těsnící guma z ní jde taková plastová rozdvojka, tlustá hadice jde do sání za klapku přímo (hliník) a druhá slabší hadice jde přes zpětný ventil do sání před klapku (guma). Počítej s tím že to nějak stejně tlakovat bude vždycky kolem těch kroužků něco projde, u mě má kompresní tlaky cca 10bar u 8 válců a u 2 o maličko méně asi tak o 0.5bar max, když jsem měl hlavy dole a zalil jsem válce benzinem tak u těch 2 se hladina hnula až po cca 5 min což je v pohodě.
Ale taky mě to tlakovalo projevovalo se to tím že mě sáklo víčko oleje, tak jsem právě vyřadil ten zpětný ventil a je to ok, ještě mě napadá jestli ti to nestříká olejovou měrkou protože pokud jsem to odvětrání ucpal prstem a koukal do měrky tak se za chvíli objevila hladina oleje jak jí to tlačilo měrkou nahoru.Dokonce jsem i ten tlak měřil ale už si nepamatuju kolik to ukazovalo ale bylo to stejný jako u jiných motorů od jiné značky.
Jo a spotřeba oleje je 1L na 1000km tolerance je 1.5L na 1000km, hlavy mám komplet udělaný ,nový gufera ,tlaky OK, a ten olej to právě žere tím odvětráním, je to prostě naprd vyřešený. Kdybys něco potřeboval tak když tak zavolej jsem na tel 602 323 415 ale asi až v neděli, zejtra asi nebude čas.
koudi

#63 Příspěvek od koudi »

Dik Fugo.Vyzkousim a dam vedet
koudi

#64 Příspěvek od koudi »

Z odvetrani nejde vubec nic a navic je to uplne suche???!!!.Na obou stranach.Zvlastni. Stejne to rozeberem tak uvidime.Chtel jsem uz minuly tyden ale marodil jsem tak na to snad vlitnem nekdy ted.
fornax

#65 Příspěvek od fornax »

Tak to budeš mít někde přicpané, a proto to tlačí
skautik Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hmm jestli tam nekdy nekdo lil nejakou sracku na utesneni spar, nebo tmel misto tesneni tak se mohlo nekde neco ucpat :(
koudi

#67 Příspěvek od koudi »

No jo. Ne vzdycky clovek trefi na dobrej kousek :( . Ja se s tim nejak poperu. Budu informovat. V nejhorsim pripade muzu koupit jinou M70. To budou vanoce :D . Kazdopadne dik za rady a drzte palce
skautik Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od skautik Čestný člen »

zase kdyz to udelas budes vedet ze je tam uz vsechno ok, budes vedet jak to vevnitr vypada a pod.

koupis jinou m70 namontujes a budes na tom stejne. 2 valce nepojedou a podobne. Jedine kdyby jsi sehnal nejakou ALPINU B12 tak bych to menil nebo
M62 6kvalt a podobne :)
koudi

#69 Příspěvek od koudi »

Je to fakt. Udelam to jednou a mam jistotu.Pokud to udelam dobre :D .Divam se na to stejne.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Zdravím do Havířova! města mladých :D 20let jsem tam bydlel :D
koudi

#71 Příspěvek od koudi »

Ale utek jsi hned jak to slo co? :D :D :D . Na druhou stranu kdyz si zvyknes....Kde v HA jsi bydlel?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#72 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

koudi píše:Ale utek jsi hned jak to slo co? :D :D :D . Na druhou stranu kdyz si zvyknes....Kde v HA jsi bydlel?

Kousek od Svitu (savely) :D
koudi

#73 Příspěvek od koudi »

Ja puvodne taky. Na moskevske. Ted u beskydu. Jak dlouho jsi pryc?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

koudi píše:Ja puvodne taky. Na moskevske. Ted u beskydu. Jak dlouho jsi pryc?

Do piče no já bydlel na mánesové,takže na moskevskou jsem se díval z okna :D .Pryč jsem asi 10 let,ale sem tam se stavím zavzpomínat :D
Marek-is

#75 Příspěvek od Marek-is »

koudi píše:Motor bezi pekne, zvenku taky vypada solidne, je totiz nalakovana, proc???
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je :D ) Lakovali je fuseri, ani ji poradne nodstrojili takze bri blizsim pohledu, naor. vicko nadrze atd. je to videt, tkaze pod stromecek nejake spoilery a na jare do laku. Mam rad cernou pastelovou :D . Jeden ventil topeni nejede, je odpojena jedna lambda, Strika z toho olej. A par dalsich drobnosti. Jeste hodne prace prede mnou....Jinak koupil jsem ji v Autoimport Olomouc.Taky jsem ji nasel nekde na internetu.
Nazdar kamo tak uz vim kdo me ji vyfouknul... :) Mela par musek,ale ten motor... 8O Mel jsem ji i pucenou...lahoda 8) Kolik jsi za ni nakonec dal...ja nabizel 190t a kdyz jsem v pondeli dovezl zalohu tak... :evil:
Anonymous

#76 Příspěvek od Anonymous »

To mne fakt mrzi. Chteli 239, dal jsem protiuctem svoje auto a vzal to vpodstate za jejich cenu.Motor je asi vpoho ale par musek teda fakt ma :lol: .Svezeni v tehle kare ale nema konkurenci. Jednou zkusis a pak musis :D
Odpovědět