Jaraxovi děkuji za poskytnutí prostoru k opravě a příjemný pokec o autech, které mají ve znaku makový koláč.

pokud by někdo měl zájem, už se domlouvá další akce, aut přihlášených na opravu kůže už je dost, ale nějaká volná mista ještě máme, přece jen je cena proti konkurenci přibližně poloviční a výsledek práce ohromující
 pokud by někdo měl zájem, už se domlouvá další akce, aut přihlášených na opravu kůže už je dost, ale nějaká volná mista ještě máme, přece jen je cena proti konkurenci přibližně poloviční a výsledek práce ohromujícídocela by mě zajímalo, jak si dosáhl, že se zvedne dno max. o 1cm. Mám toroid od stejného výrobce jako montujetete (je polský), jen 88L (ikdyž to podle Vaňka nemá vliv, protože toroidy s vyšším objemem jsou stejně vysoké, jen je jiný průměr) a dno kufru se rozhodně nezvedlo jen max. o 1cm. Nechal jsem si od truhláře udělat nové dno a distanční nožičky jsou tuším 1,5cmJaraX píše:- podlaha kufru se zvedne max o 1cm, ani ne

na spodu kufru jsou takové vlnky, tak ty se vyklepou do roviny.hurvajs77 píše:docela by mě zajímalo, jak si dosáhl, že se zvedne dno max. o 1cm. Mám toroid od stejného výrobce jako montujetete (je polský), jen 88L (ikdyž to podle Vaňka nemá vliv, protože toroidy s vyšším objemem jsou stejně vysoké, jen je jiný průměr) a dno kufru se rozhodně nezvedlo jen max. o 1cm. Nechal jsem si od truhláře udělat nové dno a distanční nožičky jsou tuším 1,5cmJaraX píše:- podlaha kufru se zvedne max o 1cm, ani ne
tuším že 70l, cena někde 26-30, to bych musel přesně spočítat,.Daww píše:Jaraxi na kolik by přišel plyn do 528i e39 a kolikatka nádrž se vleze místo rezervy?