jo nenabidl mi ani kavu ani kolač ani mi neumyl auto jak to tady čtu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Mala dilna v Holubicich (Praha zapad) – Ondra
opět chvalim Ondru asi jsem ho vyjimečně chytil kdy měl volno takže jsem se nemusel objednavat tyden-dva dopředu, auto bylo hotove na me narozky
prace na 1ku, vyborna cena, přistup jako vždy na urovni ktera nema nic společneho s přistupem "normalniho" českeho mechanika, po minule zkušenosti s Ondrou uběhlo par let a za tu dobu jsem využil služeb jinych mechaniků a až na jedu vyjimku katastrofa, jsem rad že jsem spatky u Ondry 

Předmět: chyba motoru a houpani otacek 645ci
ahoj,mam uz delsi dobu problem s 4,4 V8.porad mi tam skace chyba motoru,asi me to hazi do nouze.diagnostika mi ukazovala chybu na 4 valcich,vymenil jsem vsechny zapal.civky i svicky.4mesice byl klid a ted je to tu zase.houpou mi otacky,ukazovalo to nejaky spatny tlak do katiku nebo co mi to rikal.kontroloval jsem vsechny hadice,vse v poradku.dal jsem tam novou vahu vzduchu.nekdo mi jeste rika at zkusim vycistit skrtici klapku.uz fakt nevim co dal.a druha vec.pri rychlosti nad 130km/H mi vyskoci teplota oleje a rozsviti se ,,engine temperature"zlute a po chvili cervene.ma stim nekdo zkusenost?uz jsem z toho uplne zoufalej.budu rad a ocenim kazdou radu.dekuju moc.kdyby nekdo vedel cim to je klidne volejte 777668144
ahoj,mam uz delsi dobu problem s 4,4 V8.porad mi tam skace chyba motoru,asi me to hazi do nouze.diagnostika mi ukazovala chybu na 4 valcich,vymenil jsem vsechny zapal.civky i svicky.4mesice byl klid a ted je to tu zase.houpou mi otacky,ukazovalo to nejaky spatny tlak do katiku nebo co mi to rikal.kontroloval jsem vsechny hadice,vse v poradku.dal jsem tam novou vahu vzduchu.nekdo mi jeste rika at zkusim vycistit skrtici klapku.uz fakt nevim co dal.a druha vec.pri rychlosti nad 130km/H mi vyskoci teplota oleje a rozsviti se ,,engine temperature"zlute a po chvili cervene.ma stim nekdo zkusenost?uz jsem z toho uplne zoufalej.budu rad a ocenim kazdou radu.dekuju moc.kdyby nekdo vedel cim to je klidne volejte 777668144
Re: Mala dilna v Holubicich (Praha zapad) – Ondra
Hodte mi sem někdo odkaz , nebo adresu kde ho v tý Praze najdu.Pokud teda dělá i Fkovou řadu.Díky!
Zdravím, nemáte na Ondru někdo aktuální kontakt? Nevíte, jestli se stále věnuje opravám BMW?
-
PPK
- Kontaktovat uživatele:
Telefon z prvniho prispevku je stale aktualni. Ma i stranku na facebooku https://www.facebook.com/Opravy-a-Servi ... 705740058/
Super, díky moc. Já jsem mu psal, abych o víkendu neotravoval a nikdo neodepsal. Tak jsem soudil, že už mu to číslo asi nepatří. Já mu zkusím nějak zavolat. Díky za odkaz na FB.
-
PRAHAV8
- Klubové ID: 1723
Ondra už 4 roky nebere nové zákazníky aspon tak mi to psal v sms minulý týden že další auto na servis už nebere.
-
MadMaxII
- Klubové ID: 1711
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo o dalším Ondrovi z okolí Prahy? Potřebuji zachránit svou skoro samymi origo dily opecovavanou e39 525d rv2002 ...
Dneska sem volal Ondrovi a udajne uz servis nedela, takze pokud by nekdo mel tip na nejaky servis v praze a okoli budu vdecny. Koupil sem E91cku 325i s N52kou a potreboval bych ji kompletne prohlidnout v jakym je stavu, udelat naplne at muzu s klidnym svedomim jezdit