tak na takovydle srazy se vam kazdej vysere......
GeorgosAc píše:ted uz chybí jen aby jste udelali vyberove rizeni na cloveka ktery ctene VR udela sraz BMWKLUBU jako nejlevnější![]()
![]()
a hlavne nezapomenout samozrejme na ty vaše smernice a pravidla kdo jakou gramaž masa dostane za svy peníze
a aby nahodou nedostal o jedno pivo navic
George_D píše:Bazzi strč si tuhle odpověd o hovně někam. Řekni nebo ukaž mi jedinou věc kde jsem tě tu tedka zešměšnoval, nebo placal, nebo nesnažil se někam dojit. Snažil jsem se pochopit vaš, tvuj přistup a vice ho rozvest, ale nehodi se ti to do krámu, tak napíšeš zase jak tě někdo zesměšnuje. Tak se běž vybrečet když tě to tak ubližuje, ty voe Bazzi, tohle na mě fakt nehraj, když nevíš kudy kam, postav se k tomu normálně a ne těmahle kecamaJá už tady končim v tomhle, asi bych si měl změnit nick abych mohl psát bez toho, že každy muj přízpěvek bude brán jen jako pruda
![]()
Díky moc za krásně strávené dopoledne, jdu se věnovat něčemu užitečnymu
BAzzi: To mluvíš za VR s tim pujčovanim?? to myslíš vážně?? Jestli ne, hodilo by se mi tak 200tis bezuročny pujčky, tak třebas do přištiho leta, zařid mi to dik
bazzi píše:GeorgosAc píše:ted uz chybí jen aby jste udelali vyberove rizeni na cloveka ktery ctene VR udela sraz BMWKLUBU jako nejlevnější![]()
![]()
a hlavne nezapomenout samozrejme na ty vaše smernice a pravidla kdo jakou gramaž masa dostane za svy peníze
a aby nahodou nedostal o jedno pivo navic
Hlavně, že můžeš být sprostý a všechno zesměšnit. Čekal bych více porozumění kor od tebeMáte ve zvyku akorát přehánět a shazovat snahu ostatních, je to smutné pánové. Opět jsem se snaži a k čemu? k tomuhle? ještě mi sem můžeš hodit nějakýho trefnýho smajla
Speedy píše:V každé srandě je trochu vážnosti a kdo chce, pochopí.
Diskutujete tady o píčovinách, radost pohledět na ty klubáky, kteří se tu prsí, jak tu byli od začátku a co pro ten klub udělali
bazzi píše:GD: 3
Nejsem malej, aby jsi se mi musel omlouvat, já se snažím to myslet dobře a Vy zatím hledáte jen voloviny
100RM píše:Najlepsim riesenim by bolo brat v potaz nazor G_D jako ten jajlepsi. Hned druhym najlepsim riesenim by bolo vysrat sa na to a vobec sem nereagovat.