Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nejde odpovídat do topiců Ostatní srazy a akce

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

ted uz chybí jen aby jste udelali vyberove rizeni na cloveka ktery ctene VR udela sraz BMWKLUBU jako nejlevnější :smich2: :smich: :Policie: a hlavne nezapomenout samozrejme na ty vaše smernice a pravidla kdo jakou gramaž masa dostane za svy peníze :lol: a aby nahodou nedostal o jedno pivo navic :P

tak na takovydle srazy se vam kazdej vysere......
George_D
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od George_D »

Pokud budete jako VR jen pujčovat peníze, nemyslim si že jste ve správné instituci 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

GeorgosAc píše:ted uz chybí jen aby jste udelali vyberove rizeni na cloveka ktery ctene VR udela sraz BMWKLUBU jako nejlevnější :smich2: :smich: :Policie: a hlavne nezapomenout samozrejme na ty vaše smernice a pravidla kdo jakou gramaž masa dostane za svy peníze :lol: a aby nahodou nedostal o jedno pivo navic :P

Hlavně, že můžeš být sprostý a všechno zesměšnit. Čekal bych více porozumění kor od tebe :roll: Máte ve zvyku akorát přehánět a shazovat snahu ostatních, je to smutné pánové. Opět jsem se snaži a k čemu? k tomuhle? ještě mi sem můžeš hodit nějakýho trefnýho smajla 8O
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

George_D píše:Pokud budete jako VR jen pujčovat peníze, nemyslim si že jste ve správné instituci 8)

Příspěvek přece není půjčka... a pokud někdo bude potřebovat půjčit na nějakou zálohu, tak nevím proč by jsme mu nevyšli vstříc :idea: 8)
surfis
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od surfis »

Bazzi máš mojí podporu... :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od George_D »

Bazzi strč si tuhle odpověd o hovně někam. Řekni nebo ukaž mi jedinou věc kde jsem tě tu tedka zešměšnoval, nebo placal, nebo nesnažil se někam dojit. Snažil jsem se pochopit vaš, tvuj přistup a vice ho rozvest, ale nehodi se ti to do krámu, tak napíšeš zase jak tě někdo zesměšnuje. Tak se běž vybrečet když tě to tak ubližuje, ty voe Bazzi, tohle na mě fakt nehraj, když nevíš kudy kam, postav se k tomu normálně a ne těmahle kecama :roll: Já už tady končim v tomhle, asi bych si měl změnit nick abych mohl psát bez toho, že každy muj přízpěvek bude brán jen jako pruda :evil:

Díky moc za krásně strávené dopoledne, jdu se věnovat něčemu užitečnymu 8)

BAzzi: To mluvíš za VR s tim pujčovanim?? to myslíš vážně?? Jestli ne, hodilo by se mi tak 200tis bezuročny pujčky, tak třebas do přištiho leta, zařid mi to dik :lol:

a jak jsi to perfektně napsal.....Přízpěvek neni pujčka...........ale když potřebuje někdo pujčit ........Loooooooooooool :lol: Ne neni to pujčka a je zakazany si dělat z lidi ve VR sranda vid, ja zapomněl :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

George_D píše:Bazzi strč si tuhle odpověd o hovně někam. Řekni nebo ukaž mi jedinou věc kde jsem tě tu tedka zešměšnoval, nebo placal, nebo nesnažil se někam dojit. Snažil jsem se pochopit vaš, tvuj přistup a vice ho rozvest, ale nehodi se ti to do krámu, tak napíšeš zase jak tě někdo zesměšnuje. Tak se běž vybrečet když tě to tak ubližuje, ty voe Bazzi, tohle na mě fakt nehraj, když nevíš kudy kam, postav se k tomu normálně a ne těmahle kecama :roll: Já už tady končim v tomhle, asi bych si měl změnit nick abych mohl psát bez toho, že každy muj přízpěvek bude brán jen jako pruda :evil:

Díky moc za krásně strávené dopoledne, jdu se věnovat něčemu užitečnymu 8)

BAzzi: To mluvíš za VR s tim pujčovanim?? to myslíš vážně?? Jestli ne, hodilo by se mi tak 200tis bezuročny pujčky, tak třebas do přištiho leta, zařid mi to dik :lol:

GD: NAprosto nevím o čem mluvíš, já reagoval na ACho, proto je tam citace na něho, nechápu souvislot s tebou? :lol:

Edit: já se snažil s tebou normálně diskutovat, chytáš se toho co jsem napsal ACmu????
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

bazzi píše:
GeorgosAc píše:ted uz chybí jen aby jste udelali vyberove rizeni na cloveka ktery ctene VR udela sraz BMWKLUBU jako nejlevnější :smich2: :smich: :Policie: a hlavne nezapomenout samozrejme na ty vaše smernice a pravidla kdo jakou gramaž masa dostane za svy peníze :lol: a aby nahodou nedostal o jedno pivo navic :P

Hlavně, že můžeš být sprostý a všechno zesměšnit. Čekal bych více porozumění kor od tebe :roll: Máte ve zvyku akorát přehánět a shazovat snahu ostatních, je to smutné pánové. Opět jsem se snaži a k čemu? k tomuhle? ještě mi sem můžeš hodit nějakýho trefnýho smajla 8O

nevidim tam jedine sproste slovo , ale vic smailiku uz asi dat nemuzu abys to POCHOPIL JAKO PRDEL !!!!!!! ( prdel = sranda )

vidis ze bych se hadal k predchozim prispevkum ? NE.. protoze na to seru. Nemate s takovou organizaci zadne zkusenosti , jinak by jste todle vsichni z VR nenapsali..... ( myslim organizaci srazu - ne objednani hotelu pro 20 lidi)

a uz tady nebudu psat... pokud chcete nekdo nejakou komunikaci ohledne srazu... tak na mem telefonu
:P
George_D
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od George_D »

Bazzo, tak promin, timto se ti omlouvam...............a od kdy dže si s AC vykate? 8)
Obrázek
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

GD: 3
Nejsem malej, aby jsi se mi musel omlouvat, já se snažím to myslet dobře a Vy zatím hledáte jen voloviny, to je na tom to smutné.
Člověk (lidé) pořádající nějakouo zajímavou akci mohou požádat jak o příspěvek na člena tak i o ,,půjčku" na zálohu. Já doufal, že to bude pochopeno jako maximální možné gesto vůčiva lidem jenž se o tyhle akce zasluhují...
Nehledal jsem a ani nehladám v tom nějakou prudu nebo nevím co. Za mě se mi na tom líbí to, že to má konečně nějaký řád :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

V každé srandě je trochu vážnosti a kdo chce, pochopí.

Diskutujete tady o píčovinách, radost pohledět na ty klubáky, kteří se tu prsí, jak tu byli od začátku a co pro ten klub udělali :savle:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#72 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Speedy píše:V každé srandě je trochu vážnosti a kdo chce, pochopí.

Diskutujete tady o píčovinách, radost pohledět na ty klubáky, kteří se tu prsí, jak tu byli od začátku a co pro ten klub udělali :savle:

Radku , nikdo se tady neprsí... ale davat sem bliciho smailika za to ze jsme tady neco udelali tak to vazne ... mno ani se mi to slovo nechce psat.....
George_D
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od George_D »

bazzi píše:GD: 3
Nejsem malej, aby jsi se mi musel omlouvat, já se snažím to myslet dobře a Vy zatím hledáte jen voloviny

Sorry ja to myslel upřímně, jestli jsem tě napadl neprávem, ale už si dospělej tak to možná chápeš 8)
Ano ty to myslíš správně, za sebe..............já to myslim správně zas za sebe 8) Co je dobře a co ne, o tom si udělá každy obrázek svuj :wink:
Obrázek
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Kurna - vsichni to myslime dobre , kdo si mysli ze ne tak je to blbost..
Killca

#75 Příspěvek od Killca »

no prave, tak by to chtelo konstruktivne resit a ne se tu schazovat

definovat problem-jakej je problem? Ma cenu ho resit?
resit problem, navrhnout reseni
implementovat reseni

nejlepsi reseni tehle temat je, nasrat se, tema zavrit, den pockat a kdyz, tak az dalsi den do nej odepsat

nekteri z vas si tady uz z toho chtej delat jen srandu a tim to tu jeste o neco vic zdestruovat, hezky reseni, inteligentnejsi by bylo vysrat se tady na to uplne, lepsi nez to nicit, ale na to nekdo nema bunky, protoze se chce bavit na ucet jinych, skoda
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od George_D »

jo máš pravdu Kilčáku, ale muselo by se občas taky brát v potaz jiny nazor než svuj, což někteří nedokážou a berou to moc osobně 8) Já to chápu, že klub chce mít přehled, ale jsme lidi a většina z nás má snad i mozek :wink:
Obrázek
100RM

#77 Příspěvek od 100RM »

Najlepsim riesenim by bolo brat v potaz nazor G_D jako ten jajlepsi. Hned druhym najlepsim riesenim by bolo vysrat sa na to a vobec sem nereagovat.
7er. True definition of luxury. Yours.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od George_D »

100RM píše:Najlepsim riesenim by bolo brat v potaz nazor G_D jako ten jajlepsi. Hned druhym najlepsim riesenim by bolo vysrat sa na to a vobec sem nereagovat.

Jj, tento názor je nejlepší :lol:
Obrázek
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#79 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

když už se tady řeší tak ty srazy a klubové srazy, tak jaký je teda rozdíl mezi POKEC a POKEC PRO KLUBÁKY v klubové sekci??? Děkuji za vysvětlení.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
jarda

#80 Příspěvek od jarda »

Máš pravdu, myslím že se s tím čekalo jen na výsledek VH... dal jsem v Radě na odhlasování sloučení těchto sekcí.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Odpovědět