Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#5781 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Borec vypadá v pohodě ale nemá dsc a motor je opravovany nějak u franty vomáčky a par drobností za 20k na servis tam bude a nemá LPG což je 40k navíc.
:lol:
Pilifo

#5782 Příspěvek od Pilifo »

Filozof chce očividne funglovku E65 ideálne s 0 km, LPG od výroby a do 100k Kč. A aspoň 5-ročnú záruku k tomu :lol:

Buď maj reálne očakávania od 15+ ročného auta alebo sa na to fakt vyser...
Filozof

#5783 Příspěvek od Filozof »

Ja mám reálné představy ale dnes jsem zase ležel pod autem rozebranej přední nárazník a předělával jsem dvě čidla a měnil kabeláž a vůbec nešlo pajet cín snad 40let starej bez kalafuny chtěl jsem to rozšlapat a zapálit i s barákem :D
Měl jsem nový cín cele klubko mi někam manželka schovala spolu s kalafunou boha jeho toto mě jistě čeká i u e65.... :lol:
Jako par drátů pajet a takto se stim drbat ... měl jsem to zabalit než se u toho vztekat

Já chci auto kde budu měnit z 99 procent jen spotrebak ale to se mi nepostestí
mobilman Člen Klubu
Člen Klubu

#5784 Příspěvek od mobilman Člen Klubu »

Zdravím: pro pájení je dobrý starý olovnatý trubičkový cín a místo kalafuny bezoplachová pasta pro SMD součástky v injekční stříkačce to se pak pájí samo - trochu tvrdší ale i křehčí spoj je s bezolovnatým cínem, zato se tak dobře nerozlévá - vím o čem mluvím 20let servis mobilních telefónů a pájení ant.pigtajlů a konetorových redukcí pod mikroskopem - dávno překročeno přes 500 tisíc pájených spojů.
Filozof

#5785 Příspěvek od Filozof »

Asi si něco pořídím at to mám jako malou výbavu v autě. Včera to byl porod a přitom si myslím pájet umím celkem dobře. Ale venku ve větru se starým cínem co nechtěl vubec chytat ....o víkendu budu přepajovat znovu kvalitním cínem i pastu pořídím.
Mám nějakou ružovou vodu v malém kapátku prý lepší jak kalafuna ...ale najít to to už je problém.

Dokud nebyla žena a děti byl ve všem řád a pořádek ...ted mi furt někdo sahá do věcí že ve svým bytě i domě nevím pomalu kde co mám ... :lol:

sry za OT.

Kurevtore já si to už ověřoval. Tak jako za ty prachy to auto nevypadá špatně. Bejt tam LPG za kilo už nad tím začnu hooooodně přemýšlet ...zda bych DSC oželel nebo ne. Jinak se nebojím jak bude situace že budu vybírat auto věřím že během pár měsíců se něco objeví... takže za rok doufám budu už jezdit a hledat auto a snad nebudu čekat ty roky dva. :lol:
HyndaDan

#5786 Příspěvek od HyndaDan »

DSC má snad každá ne? :shock: - v8 bez protiprokluzu to by bylo asi hodně bouraček.. :lol:

Nemyslíš EDC? elektronický tlumiče?
e66 750Li
Filozof

#5787 Příspěvek od Filozof »

jsem se upsal. Jasně auto má sice DD ale nemá EDC. A to mě bylo řečeno že nebrat.
Kdyby se to dalo dodělat třeba za 10-15k tak by to asi nebyl problém ale dodělávka je dost drahá ...cca 50k.
Takže u auta za kilo to nemá smysl. Bud tedy bude auto skoro FULL a dodělá se LPG nové nebo to nemá smysl i u tak levného auta.
Ale třeba pro někoho to bude stačit.

Výhoda je že motor je po nějakém repasu ??? nevím jak velkém a co bylo měněno ...pak L7 je po repasu a ještě nějaké díly vyměněny a opraveny.
Ale ještě to pár věcí potřebuje a přeci jen posledních pár měsíců aut kolem 100-150k bylo několik a pár hodně dobře vybavených včetně LPG.

Třeba ta DOOMOVA byla dobrá a naložená i s LPG. Byla asi prodaná rychle. ;)
kurevtor

#5788 Příspěvek od kurevtor »

soukupadam píše:Jenže teď jak mam E65, tak ta pětka me začíná srát.
A navíc ji mam před barákem a sousedi v Belgii na mě volaj benga.
Bonzujou, ze nemas belgickou RZ, ze? :) Typicky pro celej benelux a Dansko...
ettore

#5789 Příspěvek od ettore »

https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-76 ... ml?ref=srp

Zdravím kurevtore, denně věnuji hledání zajímavostí tak 10 minut :D . Tak třeba se objeví něco zajímavého pro Tebe :D
Filozof

#5790 Příspěvek od Filozof »

Já mám něco pro kurevtora ...toto je jeho sen. :D

https://auto.bazos.cz/inzerat/103323159 ... i-2010.php
kurevtor

#5791 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Ja mám reálné představy ale dnes jsem zase ležel pod autem rozebranej přední nárazník a předělával jsem dvě čidla a měnil kabeláž a vůbec nešlo pajet cín snad 40let starej bez kalafuny chtěl jsem to rozšlapat a zapálit i s barákem :D
Měl jsem nový cín cele klubko mi někam manželka schovala spolu s kalafunou boha jeho toto mě jistě čeká i u e65.... :lol:
Jako par drátů pajet a takto se stim drbat ... měl jsem to zabalit než se u toho vztekat
Prijde mi docela divny, ze auto si sam spravujes, ale kdyz pak resime vrak pro tebe tak napises:
Filozof píše:a motor je opravovany nějak u franty vomáčky ....
Proc vubec resis takovy hovna jako kdo to servisoval? Boze je to tisic let stary, hrabalo se v tom uz dve ste lidi. Vsak sam jsi vzdy prosazoval , ze ani najezd neni dulezity, ne? Ze dulezity je stav. Nebo ses ten dub co mu nekdo rekne servisovano u snejka a ty to hned beres? Ve finale ale stav neresis vubec :D
kurevtor

#5792 Příspěvek od kurevtor »

Ettore: ja ale bawo neshanim... A vlastne ani nevim jestli bych nejaky chtel...

Filozof: kamo nebud trapnej, tohle nema sibr takze na tenhle spek neskacu. :D
soukupadam

#5793 Příspěvek od soukupadam »

Zvonili policajti, že jim někdo volal, že tam stojí český auto a vybíraj barák.
kurevtor

#5794 Příspěvek od kurevtor »

Jinymi slovy stoji tam cesky auto a neplati nase dane :( :( :( udelejte s tim neco. To je buzerantstvi, bych blil. Ale neprekvapuje me to, delaji to tam bezne
zzeli

#5795 Příspěvek od zzeli »

Filozof píše:přitom si myslím pájet umím celkem dobře
...a vyrazil jen tak s pajeckou bez kalafuny :roll:
bouloclo

#5796 Příspěvek od bouloclo »

ettore píše:https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-760-760li-a-hachm%C3%BChlen/277384349.html?ref=srp
V12 za hubičku, V8 za raketu... mě mrdne... :twisted2: teď když jsem projel ceníky po fl a vím co má V12 v základu, tak ty ceny nechapu :D
Filozof

#5797 Příspěvek od Filozof »

já to chápu .... soudruzi věděli že V8 jde přeci zaplynovat. A s plynem mají němci velké zkušenosti ...

Kurevtore šíbr na polnačku nepotřebuješ. A zahradnikovi to bude stačit přeci na pytle se zahradním substrátem. :lol:

zzelí: Vím že jsem měl plán ale něco se pokazilo prostě jsem kalafunu z novým cínem nedohledal, příště to odpískám,,, moje blbost asi na mě jde mentální retardace,,, :lol:
Michal595

#5798 Příspěvek od Michal595 »

Presne tak v bmw to vedeli ze 750 pojde do plynu..:)
mcfil

#5799 Příspěvek od mcfil »

ettore píše:https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-760-760li-a-hachm%C3%BChlen/277384349.html?ref=srp

Zdravím kurevtore, denně věnuji hledání zajímavostí tak 10 minut :D . Tak třeba se objeví něco zajímavého pro Tebe :D
Ettore takovou mi najdi jako 750 a nezustane jen u flasky
Jaris330D

#5800 Příspěvek od Jaris330D »

bouloclo píše:
V12 za hubičku, V8 za raketu... mě mrdne... :twisted2: teď když jsem projel ceníky po fl a vím co má V12 v základu, tak ty ceny nechapu :D
Tak si tu V12ku kup a uvidis. Poptavka urcuje cenu. Jeden kluk od kamose ma V12 od novoty a nemuze se ji zbavit. Po meste jezdi za 22 l.
Odpovědět