Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#5601 Příspěvek od JaraX »

a co je na tom zajimavyho? vždyt to nemá vůbec nic
long není, adaptivní světla nejsou, ledvinky ztuzený, chromy nejsou, kroužky ztuzený, ACC není, webasto není, zadní komforty nejsou, boční roletky nejsou, a samozřejmě mraky další výbavy.
má to jen základ.
zapo

#5602 Příspěvek od zapo »

tak club, DD a logic mi prijde jako dobrej zaklad, ale jak jsem psal, nekdo urcite najde nedostatky ;)
Filozof

#5603 Příspěvek od Filozof »

10min opravení v karmě nějaké pružinky a cosi. Byl jsem na návštěvě v PRAZE tak jen pro představu za 10min práce 1580kč s DPH.
z toho 300k cesta takže 1280kč byla práce s DPH. Materiál asi 10kč :-)

Tady na moravě je to levnější pokud Lojza ze vsi to dělá denně a dojede veme si třeba 3-4kila

Zato opraváři kotlů mají žně. Když jsem volal že bylo něco potřeba nebylo možné min 3týdny nebyl čas.
Tak jsem stáhnul plány naučil se v rychlosti jak to asi celé funguje ten krám a zapájel jsem pár drátů v řídící elektronice a dokázal jej rozchodit sám.
Nestalo se nic horšího než že utekla myš v baráku a schovala se do kotle k řídící elektronice kde rozkousala asi 6 drátů. Taková hovadina.
Takže někdy stačí i trochu manuální zručnosti a snažit se poradit sám.

Kamarád měl koltaře doma a stálo jej to 2600kč za to že tam byl hodinu a půl u něj vysál mu to zkontroloval a přenastavil tlak a udělal mu diagnostiku defakto.
Taky mu nejel kotel no prostě být dobrý v profesi není špatné pokud lidi platí a neremcají u toho.

Zase někdy je lepší se něco málo naučit a udělat si to sám pokud vím co dělám a nehrozí výbuch celého baráku. ;) :lol:
kurevtor

#5604 Příspěvek od kurevtor »

nechapu co je to zas za blogysek tady

Byl jsi na navsteve V PRAZE
Lojza si bere 3 az 4 kila
Zato opravari kotlu maji zne, zmrdi ekonomicky
Utekla mys a schovala se do kotle
Nakonec zivotni moudricko a pouceni

Dobrou noc, strycku Fido :driver:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#5605 Příspěvek od matiz »

:D :D :D :D
Filozof

#5606 Příspěvek od Filozof »

Popsal jsem realitu ale jestli to kurevtorovi tak rve oči ...no tak sry ....
Ty strýčku Fido :lol:
Don

#5607 Příspěvek od Don »

jj kotle... to je take hodne k tematu :roll:
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Stepan1

#5608 Příspěvek od Stepan1 »

nudím se ve škole, rozjedeme OT.
Hele Filozofe, proč vlastně neděláš s tátou? Co jsem pochopil, tak se rukama živí, takže tě to má kdo poctivě naučit, zákaznická báze tam je, reference pro další business development taky a mluvíš o něm často, takže vztahy zjevně taky máte OK. Navíc ve dvou zodpovědných, co si věří, se to lépe táhne, takže dvakrát a víc tolik budete mít fofrem taky, nikdo nebude škodnej.
Rukama si rozhodně vyděláš víc než 36k nebo kolik si říkal že to bereš. Akorát tam holt není ta placená dovolená a nemocenská.

E: Už jenom když čtu, jak má tvůj tatík tři prdele práce, že tahá víkendy od nevidim do nevidim, ale ty přidáváš prakticky pořád ve všední dny dopoledne... :roll:
kurevtor

#5609 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Popsal jsem realitu ale jestli to kurevtorovi tak rve oči ...no tak sry ....
Ty strýčku Fido :lol:
Oci...? Mne to hlavne rve mozek :)

Omluva se prijima :P :lol:
Filozof

#5610 Příspěvek od Filozof »

Smazáno OT. ;)
Naposledy upravil(a) Filozof dne úte 12.03.2019 16:58, celkem upraveno 1 x.
Stepan1

#5611 Příspěvek od Stepan1 »

Jo, mně tě jenom bylo líto, když tu E65 tak moc chceš, furt o tom básníš, ale prostě nejsou prachy. Když jsem si ujasnil, že vlastně prachy by bejt mohly, ale nestojí ti to za pořádnou práci a dřinu, tak už mi to líto není, holt jsou priority jinde.
Kurevtor ti to určitě pro jednou odpustí. A Don nám oboum :)
Filozof

#5612 Příspěvek od Filozof »

OT: Poslední a rychlé.
Stepan: Pokud bych celý život podřídil jen penězům tak jistě bych e65 už doma měl. Ale zase bych tratil na dětech a jinde a to nechci.
Myslím si že za rok se na to budu koukat zase jinak.
Manželka nastupuje za 14dní do práce tak uvidíme co bude ... třeba ještě něco zde bude s čím se dá jezdit a bude to opečovávaný kus.

Člověk musí zvažovat priority v životě a brát i ohledy na rodinu pokud si ji jednou pořídil a už jsem to před časem s manželkou řešil zda chce peníze nebo abych byl s dětma a měl čas i na ně at si vybere.
Hlavně já si také vybral, abych těch pár let zásadních s dětma byl na tom jsme se shodli oba dva. Jak odrostou tak rodiče mohou klidně makat 2x více...

A už konec OT. :lol:
Stepan1

#5613 Příspěvek od Stepan1 »

Tak abys s tím (žes odevzdal ty nejlepší léta, kdy můžeš mít prachy i zdraví, 30-40-50 ve prospěch dětí) byl v pohodě až do smrti a nikdy tě to nemrzelo. ;) Mír.
CernyPetr

#5614 Příspěvek od CernyPetr »

Tvl ja sem tu jen cteci pozorovatel a musim rict ze se dost bavim a ze bych strasne rad videl tudle debatu v hospode u stolu s pivem :D

Bude v lete nakej sraz lidi z tohodle vlakna (Filozof a kurevtor jsou nutnost)? :D
cheater

#5615 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:48, celkem upraveno 1 x.
jurajof

#5616 Příspěvek od jurajof »

CernyPetr píše:Tvl ja sem tu jen cteci pozorovatel a musim rict ze se dost bavim a ze bych strasne rad videl tudle debatu v hospode u stolu s pivem :D

Bude v lete nakej sraz lidi z tohodle vlakna (Filozof a kurevtor jsou nutnost)? :D
)))

Mam to uplne stejne, a urcite bych se stavil:)
Filozof

#5617 Příspěvek od Filozof »

cheater je vidět že rodinu a děti nemáš. :lol:
Neber to ve zlém děti mohou být rády že nejezdí ve fabii ale v BMW 7er e38. I tak jsou rády a starší je z černého panthera nadšený. ;)

PS: Snažím se jít zlatou střední cestou. Děti doma vzdělávám pokud je čas a kluk v 5letech na ZŠ nadchnul když jim tam složil puzzle pro děti 8+ odříkal básničku a přeplaval bazén - tak nadchnul i tělocvikáře (škola s bazénem) ve 3,5letech už byl na závodech na kolech sice pro děti ale celkem se mu dařilo.
Doma umí rozdělat do prvosoučástek pc a pojmenovat jednotlivé komponenty a poskládat.

Ted ho budu učit pájet základní součástky a pracovat na zahradě. Sekyrou už umí posekat dřevo a pilou jej nařeže. Sice nezvládne moc ale něco ano na to že mu je 5let je to super a dokonce ho to hodinku až dvě baví. A o tom to je nemít domácího pecivála co čumí do TV a tabletu celé dny ale všestranně nadaného kluka co se učí vše co je třeba. Nenutím jej vše je děláno škola hrou. Škola pro život aby byl všestranný a poradil si se vším v životě. ;)

Mám jen trochu obavy že jej škola bude brzdit v rozvoji tak uvidíme jak bude za rok válčit a jak se mu tam bude líbit.
Dítě je schopno mezi 3-7rokem hodně rychle učit a je jak houba. Nasává všechny informace ještě s radostí než to ZŠ zabije přístupem.

Konec ot:

V budoucnu bude servisovat BMW 7er doufám vše co umím a něco navíc se snad taky naučí.

Už se tu věnujte tématu. ;)
Sweden

#5618 Příspěvek od Sweden »

Filozof > tak za ten přístup k dětem dávám palce hore, není smutnějšího pohledu než rodič s děckem a oba čumící do svého telefonu. Smutná doba.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Sweden

#5619 Příspěvek od Sweden »

Takže máš malé bezvýznamné plus co se 7er týče, toho filozofování ohledně 7er už je prostě přespříliš a není co by tě zachránilo :D :D :lol:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
HyndaDan

#5620 Příspěvek od HyndaDan »

e66 750Li
Odpovědět