Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 6er
Re: naše 6er
Počkej, koupíš m6 volant,dáš nový kroužek a myslíš že ti budou chodit pádla od steptroniku?? Klasický padla co mám, od sebe - , klepnuti k sobě +. M6 levá - pravá +. Pochopil jsem tě správně že si myslíš že padla rozchodiš?? Nene 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Pokud si páku klepneš na "manuální" řazení, tak po menší úpravě ano 

no a normálně spínače od pádel zapojíš na volič steptroniku, pak hodíš páku do leva a už řadíš na pádlech. není to žádná věda.
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=361439
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=361439
Hmm... čekal jsem to složitější než že to bude defakto jenom s sběrném kroužku 

ok, ale běžně při D ti to chodit nebude, jako že bys si podřadil atd. a za chvíli zas nechal na automatice, je to tak? To jde taky nějak zprovoznit? U poFL modelů byl myslím novější automat s jiným voličem a pádla (SMG verze už nebyla k dispozici), tenhle volant by šel dodělat jednodušeji? taky předpokládám, když není z M, bude i za míň...
M6 volant je krásnej, to bez diskuze, vyhřívání by mi teď v zimě ale chybělo
Každopádně by to chtělo i M palubní desku, pěkně bicolor koženou (i interiér samozřejmě), pak je to moc znát jako dodělávka
M6 volant je krásnej, to bez diskuze, vyhřívání by mi teď v zimě ale chybělo

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Vyhřívaný volant s pádlama mám z výroby. A v ceníku M6 LCI jsem našel i vyhřívání pro eMkový pádlový volant s bicemsama. Před-LCI M6 to ale asi fakt nemělaJaraX píše:s těma volantama je to strašně složitý, origo nemá bicepsy a ani nejdou dodělat na vyhřívaný volant, zesílení je určitě velký plus, sám sem si ho nechal zesílit a super.
pádla bych strašně chtěl, to je bomba i steptronicu, ale zase se to nekamarádí s vyhřívaním. ted jsem vymyslel jak to udělat aby to šlo i s tím vyhříváním a pádlama, ale zase nevím kde sehnat pádla za rozumný ceny, všude to stojí kotel.
no a vyhřívaný M6kový se s pádlama nedělal.
a myslím že u SMG volantu s pádlama tak nebylo vyhřívání, ale nejsem si tím jistej, ale tam zase nejde dodělat bicepsy. sakra to je složitý.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
- Člen Klubu
U E60 M volantu mě prodejce varoval, že nejde spárovat LCI volant do predface, prej je tam jinak jednotka a elektronika na blinkry atd. Možná, že by šlo ale nakonec nějak spárovat všechno?
https://www.facebook.com/groups/1600280166675472/ skupina 6er kdo chce at se prida!!, je tam uz pres 47 aut !
Vyhřívání jde dodělat do jakéhokoliv volantu, stačí rozešít kůži, nalepit karbon pásku (eBay, amazon, do litru), napojit kabely na kostru a volnou pozici v kroužku (tvrďáci to můžou prubnout na podsvícení), vypínač na dekl pod volant, nechat přešít kůži a hřeje 

dobré vědět, nějaký link by nebyl?
Vyvenčeno/dotankováno/uklizeno .... dnes krásných 100km Lednovou přírodou, bylo jak na jaře 

- Přílohy
-
- DSC00856.JPG (152.15 KiB) Zobrazeno 3806 x
pěkně! určitě fajn projížďka:) to počasí je fakt mimo... já dneska projel akorát tak X5, alespoň v prostředí kam patří - pole, lesní cesty, sníh - vše ale nad 800 m n. m., níž je fakt jaro
dobrej pocit z xdrive a diesel motoru 

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Pánové prosím poraďte. Baterka se pomalu hlásí o slovo. Jakou tam dát?
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

dal jsem 110 Ah normální stříbrnou Vartu...
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Exide EK950, dával bych jen AGM
Díky
objednána Exide

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

samozřejmě je třeba řádně nakodovat a zaregistrovat.
Jasně s tím počítám
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine