Arnie_one píše:Slatinany u ty sileny hlavni, ktera vede skrz mesto a lidi se tam chovaj, jak naprosty dementi ? Tomu mistu se vyhybam a uhybam hned na zacatku pres kolej a na obchvat Chrudimy.
Nevím, jak u ostatních ale u mě v autě se nejí, nešuká a nekouří ! Pití je povoleno pouze s petky !
A šlo mě o trvanlivý věci, který když koupím, abych je hodil do ledničky a jel, nebo na dovolená.
To zmrzlinářský auto dobrý ale já spíš takový steakový/burgerový auto, tohle mě neosloví.
Nechápu, jak se tomu místu můžeš vyhnout. Pokud jedeš od Nasavrk do Chrudimi, tak přes ten úsek musíš. Já tam jedu 30 km/h a oči na skle. Lidi tam skáčou přes silnici, jak pomatenci.
By mě zajímalo, na kolik stupňů ta lednička v autě chladí a jestli není slyšet, pokud je tam kompresorek. Pokud bych ji v autě měl, tak bych mě nevadila, ale dodělávat ji za 20 000 Kč, je úlet. Já sám přemýšlel nad doděláváním některých věcí, co nemám. Jenže když o tom přemýšlím, tak hodnotu auta to nezvedne, max prodejnost. Druhá věc je, že mě láká 750tka, jenže když si představím, co je v autě už proinvestováno mnou nebo předchozíma majitelama (240 000 kč), tak si ji asi dlouho nechám a spíš hodím facelift kabát. No, ale taková individuálka. To je dilema

. Když to spočítám, tak facelift výjde na 80 000 kč. Svoje prodám, tak za 270 000 kč a za 400 000 kč seženu 750Li v individuálu. Má to kurňa cenu? Asi nemá, takže budu jezdit

a až se naskytna pěkná 750tka a budu mít 400 000 kč bokem. Tak to vyměním