Pavel H píše:Myslis to jak nas ta objizdka vedla dokola nebo jsi pak jeste nekde kufroval?
Jenom trošku...

Jel sem na pohodu, doma sem otvíral dveře kolem půl jedný..
patras píše:¨GeorgosAc píše:Francis píše:Prima akce, jestli smich fakt prodluzuje zivot tak po noci ze soboty na nedeli tu budu diky vesele debate nekolik set let
myslíš fernet ve vložce z 50tých let? a ty vaše nechutnosti ( Patras
??? mas pravdu , na to se nedá zapomenout
![]()
![]()
no spis to co se delo na lavicce mezi 2-5 hodinou ranni so-ne... jo a kdo ze ma dostat tu funkci kulturniho referenta ?? :D
RuDoSh píše:castro píše:Mno bylo toho víc..... hlavně při spanilce ale jinak dobrý...
to bylo uplne v mezich.... posledni dva letni srazy byly skoro totalky
castro píše:RuDoSh píše:castro píše:Mno bylo toho víc..... hlavně při spanilce ale jinak dobrý...
to bylo uplne v mezich.... posledni dva letni srazy byly skoro totalky
nemyslim jen to.... jestli ste někdo poslouchal ty lidi okolo ve městě. to bylo:"debilové" "se můžou posrat" "co je to za debili" "abys z toho okna nevypad" atd.... ale byli i kladný ohlasy a těch bylo víctakže a? si nervózové víte co
![]()
(navíc je to jejich ostuda - ne klubu....)
320i píše:vsadim cvicky ze z tech negativnich vyroku nebylo ani jeden z ust cloveka mladsiho 35let (35 je sichr, abych nebyl napadnutelny ale tipuju 60)...holt sme jezdili pres dediny a stary pro tohle nemaji pochopeni..pro ne je vrcholem motorismu S120, a to vis, kdyz jeste natacime vylezli z okna/sibru tak sme pro ne za debily..ale sere na to pes
![]()
![]()
jizda byla super i pres ten "adrenalin u svodidel"
GeorgosAc píše:tento dotyčný se njak dlouho sprchoval........![]()
ono , stát se to může , což o to ( jsme jen lidi ) , ale ani nám neotevřel , když jsem na něj bouchal a co víc , jsem slyšel přes dveře , že ani tu vodu nezavřel když sem řval at to vypne.![]()
za 2 - bylo mu řečeno , že si to uklidí a nahradí škodu kdyby nějaká vznikla , ale ujel a ani to neuklidil , ani se neomluvil a vůbec s nikým se nerozloučil .![]()
To je podle mě největší ZMEDOCAJSMUS co může kdokoli udělat !![]()
A ovlivnil tím málem i valnou hromadu .
Takový lidi mi můžou políbit tu část těla kde začínají nohy a končí záda !![]()
The Wolking Corpse ///MORD Session 2006