tak dneska při couvání z garáže se mi zavřeli vrata a jak byli ty plasty namrzlé tak mi to ulomilo kus předního nárazníku tak kdyby se vám nějakej doma válel v tmavých barvách tak dejte prosím vědět
Kde se ulomil "kus předního nárazníku"? Ten plast vydrží opravdu hodně i v mrazech, tak by mě zajímalo kde se ti co ulomilo, že kvůli tomu sháníš celý nárazník...
no jako ono by to šlo nějak přinýtovat ale tak to je jedno... našel sem přední nárazník i s mlhovkama za 1500 a aspon na fotkách vypadal dost hezky http://auto.bazos.cz/inzerat/14059278/bmw-e36-narazniky.php ale chtěl bych ho trochu ukecat na menší cenu
1000 Kč za starej obyč nárazník a ještě bez lišt mi přijde přestřelený, pohledej pořádně, víc jak 500 bez lišt bych za něj nedal, válí se jich všude hromady... Co jsem byl kdysi na vrakáči tak obyč nárazníků tam měli nejméně 20 a Mpaket funkční ani jeden. Sám jsem tu dva roky nazpět nabízel přední nárazník (mírně prasklej) i s výztuhou, mřížkou a lištama za odvoz a dva měsíce nikdo nejevil zájem, tak jsem ho vyhodil.
a zrovna včera sem si sehnal tu lištu a že už autu aspon nebudou chybět žádné plasty a už to bude krom rzi vcajku a tohle... no tak já zkusím pohledat na vrakovištích ale moc jich tu v okolí není jen 3 a malé
Pokud to není moc rozlámaný, dá se to za pár stovkek nechat svařit. A po zimě si ho pak jen necháš přelakovat. Případně jako nouzovka se dá svařit i pájkou doma .
si děláš prdel ne tak jako zkazit už nemám co takže to možná zkusím... a na straně řidiče byl z nárazníku vývod vzduchu a v tom jako by čidlo co to je zač?
no mpaket bude ale až příští rok letos bude podvozek brzdy ramena + nějaké menší pičovinky prostě at to mám hlavně po té technické stránce hotovo a pak chci ten mpaket a pofoliovat autíčko
http://c4mel.rajce.idnes.cz/bavo#DSC03225.jpg tak to dopadlo není to moc vidět fotil sem to narychlo mobilem... no cena bez alpiny 1000 ale ta barva by na tom mojem bávu vypadala strašně jinak ten nárazník je pěknej
Jestli je ten zbytek +- celej a ne na 1000 kousku tak to dej nekam kde svarujou plasty, dneska to delaji v kazde lepsi lakovne a kdyz se to udela poradne tak to drzi vic nez puvodni plast, dava se zezadu do toho takova sitka. a cena bude cca stejna jak za jinej naraznik