Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
To by mozna fakt stalo za hrich. Zadni trojuhelnik se nemeni? Ani vodici sametky? To se dobre posloucha...
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
sametky ne, ten trojuhelnik no moralne bys ho mel menit ale tady uz je lepenej. to uz necham na tobe ty starej poctivce s kontrolkou na FLA....
ale zadnej uzitek ti to neprinese... nejvic te zajimaj ty velky plochy... i kdyz akusticky ty e65 okna nic zajimavyho neprinasej, hlavne ten klimakomfort... ale ne u tmavyho auta...
ale zadnej uzitek ti to neprinese... nejvic te zajimaj ty velky plochy... i kdyz akusticky ty e65 okna nic zajimavyho neprinasej, hlavne ten klimakomfort... ale ne u tmavyho auta...
-
- Kontaktovat uživatele:
A sakra, ja myslel ze bude jeste vetsi ticho. Na klima seru, topeni topi a klima to vychladi asi taky dostatecne. Myslel jsem si ze ty dvojite skla s tou folii poberou i vic okolniho hluku.
Na kontrolku ser, chtel jsem ty budiky kuchnout protoze jsem sedmu nikdy nedelal, tak kdyz uz na nejakych budu cvicit tak si vezmu ty s tou kontrolkou, no ne?
Na kontrolku ser, chtel jsem ty budiky kuchnout protoze jsem sedmu nikdy nedelal, tak kdyz uz na nejakych budu cvicit tak si vezmu ty s tou kontrolkou, no ne?
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Matiz> mam myslim nemlich tu stejnou mrdu jako ty, ikdyz je to vlastne top pohon podle mistru vod Hormanu. Nastesti mam stavbu zazimovanou a vrata jeste nejsou pod proudem, jinak bych tam snad zítra jel a pokousel jejich stesti 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
- Kontaktovat uživatele:
budiky v e65 nepochopis, to je jinej vesmir...matiz píše: Na kontrolku ser, chtel jsem ty budiky kuchnout protoze jsem sedmu nikdy nedelal, tak kdyz uz na nejakych budu cvicit tak si vezmu ty s tou kontrolkou, no ne?
to ze je to vlastne uplne cely display... to je hukot jako kreten

ale to, ze tam ten vyhul co navrhoval pistaciovej interier a program auto co "fouka chvilku" namaloval i slona...

tak to se zakonite musis jit zabit

mám to samý... zejtra si fakt taky snad dojedu pro to zrcátko, bude sranda, o víkenduSweden píše:Matiz> mam myslim nemlich tu stejnou mrdu jako ty, ikdyz je to vlastne top pohon podle mistru vod Hormanu. Nastesti mam stavbu zazimovanou a vrata jeste nejsou pod proudem, jinak bych tam snad zítra jel a pokousel jejich stesti

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
- Kontaktovat uživatele:
displej je jasny, ale slon, tak ten je teda BOMBA...
Mooc si preju aby vam to na tech hormanech slo, pak mne to prijdete naucit -))) Mozna by neco mohli vedet i ti co to montuji. I kdyz verim ze homelink kazdy nevyuziva, nema to ani kazdy baworak...
Mooc si preju aby vam to na tech hormanech slo, pak mne to prijdete naucit -))) Mozna by neco mohli vedet i ti co to montuji. I kdyz verim ze homelink kazdy nevyuziva, nema to ani kazdy baworak...
-
- Kontaktovat uživatele:
jako toho slona a nbtckovy merry xmas ( https://www.youtube.com/watch?v=P0IVSo2yDvk ) beru asi jako dva nejvetsi easter eggy co bmw udelalo
Zajimave... Ja sice mam stmivani, ale stejne bych chtel i to sklapeni takze taky bych si rad pokroutil diodou. Ono to funguje dobre jen se stazenou zadni roletou mi pripada...fishmaker píše:nebylo to v základu...já třeba měl obyč zrcátkokurevtor píše:To stmivani zrcatka ale maji sedmicky v zakladu, ne? Protoze ja jeste nevidel zrcatko, co by slo po staru sklopit packoujinak se to nesklápí páčkou jako u 120tky...ale tim kulatym nesmyslem s diodou pod zrcátkem se točí
Když to nemá zatmívání, tak je myslim i ta část větší...tohle na fotce má ovladač vrat, ale nemá zatmívání...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
- dvojskla zlepšují i akusticky, ale on každej čeká že to bude obrovsky rozdil a to zas není, je to prostě trochu lepší, já měním vždy všechny, i ty lepene trojuhelniky, i zadní sklo
- jj toho slona mam rad, uplně jsem na něho zapoměl
- hmmm že bych si konečně zapojil FLA, no počkam na matize, riziko že mi nepujde AHL nechci riskovat.
- jj toho slona mam rad, uplně jsem na něho zapoměl

- hmmm že bych si konečně zapojil FLA, no počkam na matize, riziko že mi nepujde AHL nechci riskovat.
- Don
- Klubové ID: 1990
Vite proc je tam slon? Nevite
ty budiky jsme staveli my tady v Brandyse... ceska vyroba 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jen vymenis lm1 za lm2 a dal se do toho nebudes stourat tak ti bude ahl normalne fungovat, to sem delal uz 50x, ta jednotka alc u spolujezdce je uplne na lm nezavisla a jede si porad svoje..
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Don: Tak povídej co o tom víš ? Něco ze zákulisí výroby ... jak se dostat na skryté funkce atd určitě je ještě servisácké menu a nastavení a další špeky. 

Don: ja tipuju, ze je to proste takovej podpis vyrobce subdodavatele, kterej nenasere obchodni zastupce automobilky, kdyz se na to prijde a takze to slouzi jako takovej podpis a pomaha to poznat neorigo desku? Zaroven bych tipoval nejakou souvislost s nejakym nazvem projektu/dodavky, ze proste ten kopr co to vyrabi tam da slona, protoze ten produkt ma podobny jmeno/kodovani a taky proto, ze proste muze a prijde mu to vtipny....
?
?
- Don
Jestli je tu rusky nebo americky, vsechno je to z Brandysa 
S neorigo deskou to asi neklapne, takove veci v tak male vyrobe neexistuji. Ono se mozna zda, ze se vyrabi miliony aut, ale pro dodavatel neni automotive vubec zajimavy, protoze je to pro ne "par" kusu. Vyroba tech displeju je strasne draha. V tech letech se jeste stale pouzivaly kvalitni soucastky a nesetril se kazdy cent. Priklad muzu dat na hodinach... vzdy se pouzivaly krystaly, ted uz ne... pouzivaji se rezonatory, ktere jsou teplotne zavisle - naproste peklo. Myslim, ze bych tu jeste vyhrabal schema, protoze se to tu uz roky nevyrabi a cele se to presouvalo do nemecka, ale byla to fakt legrace ty dve diry na rucicky uprostred displeje. Docela rarita... a taky celkem draha.
Slona tam udelal vyvojar... on ma vubec nejak rad zviratka a taky jsme diky tomu meli par zajimavych SW pod jmeny jako slon, veverka, opice apod.

S neorigo deskou to asi neklapne, takove veci v tak male vyrobe neexistuji. Ono se mozna zda, ze se vyrabi miliony aut, ale pro dodavatel neni automotive vubec zajimavy, protoze je to pro ne "par" kusu. Vyroba tech displeju je strasne draha. V tech letech se jeste stale pouzivaly kvalitni soucastky a nesetril se kazdy cent. Priklad muzu dat na hodinach... vzdy se pouzivaly krystaly, ted uz ne... pouzivaji se rezonatory, ktere jsou teplotne zavisle - naproste peklo. Myslim, ze bych tu jeste vyhrabal schema, protoze se to tu uz roky nevyrabi a cele se to presouvalo do nemecka, ale byla to fakt legrace ty dve diry na rucicky uprostred displeje. Docela rarita... a taky celkem draha.
Slona tam udelal vyvojar... on ma vubec nejak rad zviratka a taky jsme diky tomu meli par zajimavych SW pod jmeny jako slon, veverka, opice apod.

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Takze ty ciselniky jsou podsvicene displayem. Kdybych chtel udela, aby display svitil oranzove a ciselnik bile, tak to nepujde?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se nad tim zamyslis jeste chvilku, tak na to prijdes sam -)
Falcon by to dost možná uměl
Kdysi jsem se s nim o tom bavil pro mou ex 745i, ale pak jsem auto prodal, takže jsme to nedořešili...

Kdysi jsem se s nim o tom bavil pro mou ex 745i, ale pak jsem auto prodal, takže jsme to nedořešili...
- Don

Ja bych to musel videt. U nekterych aut jsem podsviceni uz menil. Tady to delat nebudu, nemam nic proti te barve.matiz píše:Kdyz se nad tim zamyslis jeste chvilku, tak na to prijdes sam -)