Vyhřívané sedačky vzadu nejsou no.. ale jinak nádherný interiér a ten motor musí být super svezení
Je to risk, ale po důkladné prohlídce odborníkem, by to nemuselo být zlé..
A když vezmu v potaz co za ojebávky jsou u nás, nevím jestli tam budou o něco větší. Bydlím hned na hranici s PL a ve spoustě věcí jsou daleko před náma..
zzeli píše:Zadni komforty jsou videt na nekolika fotkach (operky hlav). I na te s kapsama je videt, ze jsou zadni sedacky soupnuty.
Zajimave je na ni comfort access a zadni klima, to nebyva uplne samozrejmost plus individual vnitrek.
Interier je dost opouzivan a nejde poradne poznat, co je s prednim naraznikem a zda se tam skryva ocicko adaptivniho tempomatu.
Nerikam, ze to je super koupe, zbytek vybavy neni znam a muze to byt technicky vrazda, ale za kouknuti stoji Kdyby byla technicky v poradku, alespon motor s prevodovkou, tak investice do zbytku by se uz nechala.
Ja obcas projedu mobile a i ze 750li jsem si 1 kousek ulozil Jinak uz tam delsi dobu nic moc nebylo.
počkej, co je na comfort access tak zajímavého? To je celkem obvyklé mi připadá...
mně by spíš u té 760 Li zajímalo, proč má obyčejnej volant. Podle mě tam má být buď dvojbarevný, nebo dřevěný. Při 250 tisících km mi ten volant připadá jak novej, což možná bude Pak je ale logický se ptát proč se musel měnit volant
každej má jiný preference, pro mě je club pecka, je to prostě takový utulny, a odvětrání bych stejně nevyužil když mám standklimu, tchán mám ventilovaný merino a není to špatny, ale club to není no.
Seděl jsem u Jaraxe v jeho parníku a ten club je takový měkčí a jemnější, ale každému se líbí něco jiného. Já tu kůži zas tak nehrotím, ale to vyhřejvání, by mně vzadu chybělo. Je to stejný, jako s barvou kůže, někomu se nelíbí nazelenalá, někomu černa a někomu hnědá.
Tak koukám, že jsem se spletl. Omlouvám se. Nechal jsem si inzerát přeložit googlem a on úplně otočil význam. Pokud se člověk podívá na originál, tak se píše nehavarovaný.