Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#481 Příspěvek od AdaM5 »

Páteční večer byl skvělej.Sobota ráno nic moc.RZ a sprinty pěkný, pak sem se nudil ve stanu, ale spanilka to zachránila, takže sem odjížděl s dobrou náladou a těšim se zase za rok, doufejme že už s novým BMW :)
Pavel

#482 Příspěvek od Pavel »

já jsem si dnes umyl odpoledne auto po blatě které jsem si z bigu odvezl :) a zjistil jsem že nějakej chudák si vypůjčil moje ventilky....doufá draku že ti udělaly radost....jsou to sice poosraný ventilky ale stát se mi to někde u Tesca tak to beru ale kurwa na sraze BMW ???? to mě příjde ubohý...ale to jedno at ti slouží..už jsou tam nové...příště se zase stav.. :lol: ¨ty jedna pičo.. 8)
globusman
Kontaktovat uživatele:

#483 Příspěvek od globusman »

Pavel píše:já jsem si dnes umyl odpoledne auto po blatě které jsem si z bigu odvezl :) a zjistil jsem že nějakej chudák si vypůjčil moje ventilky....doufá draku že ti udělaly radost....jsou to sice poosraný ventilky ale stát se mi to někde u Tesca tak to beru ale kurwa na sraze BMW ???? to mě příjde ubohý...ale to jedno at ti slouží..už jsou tam nové...příště se zase stav.. :lol: ¨ty jedna pičo.. 8)

To snad nemyslíš vážně. Chytit ho u toho, tak z něj uděkám bahenního sněhuláka...
Pavel

#484 Příspěvek od Pavel »

globusman píše:
Pavel píše:já jsem si dnes umyl odpoledne auto po blatě které jsem si z bigu odvezl :) a zjistil jsem že nějakej chudák si vypůjčil moje ventilky....doufá draku že ti udělaly radost....jsou to sice poosraný ventilky ale stát se mi to někde u Tesca tak to beru ale kurwa na sraze BMW ???? to mě příjde ubohý...ale to jedno at ti slouží..už jsou tam nové...příště se zase stav.. :lol: ¨ty jedna pičo.. 8)

To snad nemyslíš vážně. Chytit ho u toho, tak z něj uděkám bahenního sněhuláka...

víš jak ... já to seru nějaké chromové ventilky....jde mi jen o princip...co bude příště??...rovnou kola?? třeba k těm ventilkům :D
globusman
Kontaktovat uživatele:

#485 Příspěvek od globusman »

Pavel píše:
globusman píše:

víš jak ... já to seru nějaké chromové ventilky....jde mi jen o princip...co bude příště??...rovnou kola?? třeba k těm ventilkům :D

No ne, chytit ho a vymáchat ho celýho v tom bahně....
KAMIL740

#486 Příspěvek od KAMIL740 »

asi je potreba vsechno prilepit a prisroubovat to bych na srazu necekal zkurvenej social NAKOPAT ho do pice :D :D :D
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#487 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Sraz byl prima, kdo chtěl, tak si suchý azyl ve stanu našel. Předpověď počasí bohužel vyšla, takže nepromokavé boty přišly vhod ;-) Spanilka vyšla skvěle, s mapkou nešlo zabloudit.

Nedá mi to, a jako jeden z pořadatelů lánovských srazů, blahé paměti, soucítím s organizátory, i tak se musím tak trochu zastat dvou nešťastníků "bloudících" po zakázené runwayi - na letáku, který jsme obdrželi na vjezdu nebyla o ostrém provozu na hlavní runwayi ani zmínka. Ano, bylo to hned na první straně na http://www.e30.eu/bigbmw , ale ne všichni koukali na tyto stránky těsně před odjezdem a ne všichni byli v tomto areálu poněkolikáté a ne všichni zažili letní den s desítkami přistávajících/vzlétajících letadel. Problém s podobnými incidenty byl i vloni, naštěstí tam v tu chvíli nepřistávalo jediné letadlo toho dne :-( z mnoha desítek, které jsou tam běžně k vidění.

globusman píše:
Maikl píše:... A kvůli dvoum ČŮRÁKŮM (jízda po ranveji, zrovna když šlo letadlo na přistání - musel to zas zvednout, škoda prej 50tis Kč)) mohlo bejt po sraze, ale snad to dopadlo dobře, vyhlašování pokračovalo dál, A doufám že to ti dva zaplatěj, přeju jim to!!!
Jsou to buzeranti. Dostali to písemně a ještě se to tam několikrát za hodinu opakovalo. Jen doufám, že to neodnese chudák DC

Wickerman píše:... Ty kokoty na runwayi bych priste na sraz nevpustil,jestli teda jeste nejakej sraz bude :roll: ...

Hoši hoši, prověřte si okolnosti, než začnete používat vulgární oslovení.

bejk147 píše:... pořadatelé mě přišlo že tro měly dobře zmáklé a že se nikdo nemuže moc vymlouvat na to že neveděl že nemí na druhou dráhu kde přistávaj letedla,veděl to tam každej kdo to "chtěl" vědět

Právě že může :-(, viz co píšu výše
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#488 Příspěvek od matal Moderátor »

Martinéz píše:No musim rict, ze nebejt BMW klubu a jeho zazemi, je to trosku tragicky, ale patecni kalbu sem si uzil velmi prijemne.. je pravda, ze kdo prijel v sobotu, asi mel z akce uplne jine pocity..

Hele..Ty jsi mi vypil celej 2,5L juice a já pak byl na sucho.. :wacko: Martine moc chlastáš.. :mrgreen:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
bejk147

#489 Příspěvek od bejk147 »

.

bejk147 píše:... pořadatelé mě přišlo že tro měly dobře zmáklé a že se nikdo nemuže moc vymlouvat na to že neveděl že nemí na druhou dráhu kde přistávaj letedla,veděl to tam každej kdo to "chtěl" vědět

Právě že může :-(, viz co píšu výše[/quote]

na ty papíry se nepodívám,nemám je po ruce(nemam je vubec),takže připouštím že to vedět nemusely,ale ja prostě nevím,mě to bylo tak něják jasný že se tam moc nesmí.Ale každej myslí jinak,a jo na netu to bylo, a na papírech teda asi ne:-)
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#490 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

bejk147 píše:na ty papíry se nepodívám, nemám je po ruce (nemam je vubec), takže připouštím že to vedět nemuseli, ale ja prostě nevím, mě to bylo tak něják jasný, že se tam moc nesmí. Ale každej myslí jinak, a jo na netu to bylo, a na papírech teda asi ne:-)

No vidíš, měl jsi papíry v ruce včera a nepamatuješ, co na nich bylo ;-) A pak předpokládáš, že si někdo zapamatuje něco z netu měsíc nebo dva :-D
323ti stock condition
Wickerman

#491 Příspěvek od Wickerman »

to Francis:
Cawes,hele ja nikomu mechci nadavat,natoz urazet,ale jako myslim,ze to bylo dostatecne dano najevo uz v nakresu na mapce kde se vse melo odehrat,je tam jasne zakreslena runaway,kde je prisnej zakaz vjezdu!!!
A hlavne,i presto ze se na to treba nekoukli a treba o tomto zakazu nevedeli,tak tam nekolikrat poradatele kriceli do mikraku at tam nikdo nelozi a nekolikrat na ne kriceli,takze je neomlouva vubec nic!!!
Jedinne snad, ze by byli hluchy,to pak jo!!!
:roll:
surfis
Kontaktovat uživatele:

#492 Příspěvek od surfis »

Francis píše:
bejk147 píše:na ty papíry se nepodívám, nemám je po ruce (nemam je vubec), takže připouštím že to vedět nemuseli, ale ja prostě nevím, mě to bylo tak něják jasný, že se tam moc nesmí. Ale každej myslí jinak, a jo na netu to bylo, a na papírech teda asi ne:-)

No vidíš, měl jsi papíry v ruce včera a nepamatuješ, co na nich bylo ;-) A pak předpokládáš, že si někdo zapamatuje něco z netu měsíc nebo dva :-D

No, ale jestli někdo neviděl značku zákaz vjezdu hned při vjezdu okolo který musel projet, tak člověk který má řidičák, tam jednoduše nevjede. Nevymlouval bych se na neznalost... :roll:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#493 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jo a ještě velké díky Alpovi za luxusní letiště :wink:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#494 Příspěvek od globusman »

Francis píše:Sraz byl prima, kdo chtěl, tak si suchý azyl ve stanu našel. Předpověď počasí bohužel vyšla, takže nepromokavé boty přišly vhod ;-) Spanilka vyšla skvěle, s mapkou nešlo zabloudit.

Nedá mi to, a jako jeden z pořadatelů lánovských srazů, blahé paměti, soucítím s organizátory, i tak se musím tak trochu zastat dvou nešťastníků "bloudících" po zakázené runwayi - na letáku, který jsme obdrželi na vjezdu nebyla o ostrém provozu na hlavní runwayi ani zmínka. Ano, bylo to hned na první straně na http://www.e30.eu/bigbmw , ale ne všichni koukali na tyto stránky těsně před odjezdem a ne všichni byli v tomto areálu poněkolikáté a ne všichni zažili letní den s desítkami přistávajících/vzlétajících letadel. Problém s podobnými incidenty byl i vloni, naštěstí tam v tu chvíli nepřistávalo jediné letadlo toho dne :-( z mnoha desítek, které jsou tam běžně k vidění.

globusman píše:
Maikl píše:... A kvůli dvoum ČŮRÁKŮM (jízda po ranveji, zrovna když šlo letadlo na přistání - musel to zas zvednout, škoda prej 50tis Kč)) mohlo bejt po sraze, ale snad to dopadlo dobře, vyhlašování pokračovalo dál, A doufám že to ti dva zaplatěj, přeju jim to!!!
Jsou to buzeranti. Dostali to písemně a ještě se to tam několikrát za hodinu opakovalo. Jen doufám, že to neodnese chudák DC

Wickerman píše:... Ty kokoty na runwayi bych priste na sraz nevpustil,jestli teda jeste nejakej sraz bude :roll: ...

Hoši hoši, prověřte si okolnosti, než začnete používat vulgární oslovení.

Jaké okolnosti? O čem to mluvíš? Byl jsi tam? Já jo.

Několikrát denně (v pátek i v sobotu) jsem projížděl kolem značky zákaz vjezdu a kolem pásek, které ohraničovaly tu ranvej.
Taky jsem přijel na sraz a jedna z věcí, kterou DC každýmu říkal, tak bylo, že se na tu ranvej nesmí. Neříkal to jen mně, ale i spoustě jinejch lidí - stál jsem tam chvíli s ním.
Taky to bylo od začátku na stránkách ke srazu a asi většina lidí, která na sraz přijela ty stránky viděla.
Já si třeba taky nepamatuju, co bylo v papírech, ale vím, že tam nebylo nic navíc, než na netu. A to, že se tam nesmí jsem si zapamatoval, protože mi to připadlo jako hodně důležitý. Myslím, že to je důležitý pro každýho, komu záleží na vlastním životě a na tom, aby tam mohly být srazy i nadále. Pokud však klukům na životě nezáleží a proto si to nezapamatovali, mohli se jet zabít někam, kde tím nebudou otravovat kvanta jinejch lidí.
A to nemluvím o tom, že se to tam ozývalo i několikrát za hodinu z aparatury...

Než začneš někoho napomínat, ověř si okolnosti...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#495 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

globusman píše:Jaké okolnosti? O čem to mluvíš? Byl jsi tam? Já jo.

Několikrát denně (v pátek i v sobotu) jsem projížděl kolem značky zákaz vjezdu a kolem pásek, které ohraničovaly tu ranvej.
Taky jsem přijel na sraz a jedna z věcí, kterou DC každýmu říkal, tak bylo, že se na tu ranvej nesmí. Neříkal to jen mně, ale i spoustě jinejch lidí - stál jsem tam chvíli s ním.
Taky to bylo od začátku na stránkách ke srazu a asi většina lidí, která na sraz přijela ty stránky viděla.
Já si třeba taky nepamatuju, co bylo v papírech, ale vím, že tam nebylo nic navíc, než na netu. A to, že se tam nesmí jsem si zapamatoval, protože mi to připadlo jako hodně důležitý. Myslím, že to je důležitý pro každýho, komu záleží na vlastním životě a na tom, aby tam mohly být srazy i nadále. Pokud však klukům na životě nezáleží a proto si to nezapamatovali, mohli se jet zabít někam, kde tím nebudou otravovat kvanta jinejch lidí.

Hochu, mírni slova. Ověřil jsem si okolnosti lépe než ty a samozřejmě na srazu byl. Už od pátečního odpoledne.
1. Sám víš, že pokud jsi zavřený v autě, slyšíš z aparatury velké kulové. V počasí jaké tam bylo měl málokdo otevřené okno.
2. Prohlídni si papíry, které jsme fasovali na startu - o zákazu vjezdu na runway ani písmeno.
3. Pruhovaná páska končila nedaleko za zákazem vjezdu, pořadatelé asi nepočítali s tak velkým záborem na kempování.
4. Ne každý věděl o srazu z internetu, ne každý viděl www stránky srazu.

Já ty provinilce neomlouvám, pokud jim organizátoři příštích srazů nepovolí účast, patří jim to. Jak píšu výše, pořádání několika srazů jsem se účastnil a vím, jaké úsilí to stojí.
323ti stock condition
globusman
Kontaktovat uživatele:

#496 Příspěvek od globusman »

Francis píše:
globusman píše:Jaké okolnosti? O čem to mluvíš? Byl jsi tam? Já jo.

Hochu, mírni slova. Ověřil jsem si okolnosti lépe než ty a samozřejmě na srazu byl. Už od pátečního odpoledne.
1. Sám víš, že pokud jsi zavřený v autě, slyšíš z aparatury velké kulové. V počasí jaké tam bylo měl málokdo otevřené okno.
2. Prohlídni si papíry, které jsme fasovali na startu - o zákazu vjezdu na runway ani písmeno.
3. Pruhovaná páska končila nedaleko za zákazem vjezdu, pořadatelé asi nepočítali s tak velkým záborem na kempování.
4. Ne každý věděl o srazu z internetu, ne každý viděl www stránky srazu.

Já ty provinilce neomlouvám, pokud jim organizátoři příštích srazů nepovolí účast, patří jim to. Jak píšu výše, pořádání několika srazů jsem se účastnil a vím, jaké úsilí to stojí.

Který slova ti připadají, že by je bylo potřeba zmírnit?
ad1. Já jsem z auta slyšel, i když jsem měl zavřené okno.
ad2. Já si nemusím papíry prohlížet, protože jsem nepsal nic o tom, že by v nich byl zákaz vjezdu zmíněn.
ad3. Pruhovaná páska možná končila nedaleko, ale byla tam a každej kolem ní i kolem značky zákaz vjezdu musel projet - teda pokud přijel vjezdem, kterým se vjíždět mělo a neobjel to někde přes pole, aby nemusel platit - a v tom případě by to byl dvojnásobnej idiot.
ad4. Nepsal jsem že každý, ale že většina.

Musíš pozorněji číst a ne mě osočovat za něco, co jsem nenapsal. Já už pár srazů sám organizoval a vím, co to je...
Killca

#497 Příspěvek od Killca »

Francis píše:Já ty provinilce neomlouvám, pokud jim organizátoři příštích srazů nepovolí účast, patří jim to. Jak píšu výše, pořádání několika srazů jsem se účastnil a vím, jaké úsilí to stojí.

byl sem na bigu 2x a ani jednou sem nevidel ani neslysel ze nesmim na druhou ranvej, ale bylo mi to totalne logicky jasny kdyz tam byl nahozenej zakaz vjezdu, kdyz mi to stymovalo, zeptal sem se a bylo to jasny na 100%

tak mi nerikej ze oni nebyli tak psychicky nadani a nepochopili to
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
globusman
Kontaktovat uživatele:

#498 Příspěvek od globusman »

Killca píše:
Francis píše:Já ty provinilce neomlouvám, pokud jim organizátoři příštích srazů nepovolí účast, patří jim to. Jak píšu výše, pořádání několika srazů jsem se účastnil a vím, jaké úsilí to stojí.

byl sem na bigu 2x a ani jednou sem nevidel ani neslysel ze nesmim na druhou ranvej, ale bylo mi to totalne logicky jasny kdyz tam byl nahozenej zakaz vjezdu, kdyz mi to stymovalo, zeptal sem se a bylo to jasny na 100%

tak mi nerikej ze oni nebyli tak psychicky nadani a nepochopili to

Přesně tak, kdo nezná značku zákaz vjezdu, nemá co dělat za volantem či řídítkama....
Martinéz

#499 Příspěvek od Martinéz »

matal píše:
Martinéz píše:No musim rict, ze nebejt BMW klubu a jeho zazemi, je to trosku tragicky, ale patecni kalbu sem si uzil velmi prijemne.. je pravda, ze kdo prijel v sobotu, asi mel z akce uplne jine pocity..

Hele..Ty jsi mi vypil celej 2,5L juice a já pak byl na sucho.. :wacko: Martine moc chlastáš.. :mrgreen:

no celej ne, ale minimalne 2x jsem tim zredil koralku, to priznavam :oops: ...nicmene tam stal tak opustene a po tom co mi hned na zacatku Rene a spol. zabavil 2l colu neslo odolat.. kazdpoadne ho mas u me, mels me zastavit :lol:
Wickerman

#500 Příspěvek od Wickerman »

Tady je to jasne videt, ze bylo predem dano na vedomi, kde se jezdit nema!!!
Takze kdyz asi ani tohle nestaci, tak pak jedinne nezbejva, nez kazdymu cloveku,kterej prijede laskave oznamit,ze na runaway pres kterou prave prejede se nesmi pouzivat,jinak to nevidim!!! :roll:
A nikoho neomlouva,ze se treba nemohl podivat na netu nebo ze to nekde v papire neni napsane,bylo tam dost lidi,kterych se novacek mohl zeptat co a jak???A jestli nema zajem o takovehle informace o sraze na kterej jede,tak at tam radsi nejezdi,tot muj nazor!!! :roll:
Přílohy
runway-2.jpg
runway-2.jpg (45.94 KiB) Zobrazeno 1692 x
Odpovědět