Neshání někdo 4x komforty v Club kůži?
https://www.schmiedmann.cz/displayprodu ... uct=a45008
Je to dobrá cena? Kde se dají hledat takové věci? Ebay-kleinanzeigen a Allegro, znáte ještě něco?
Tady u těch se mi nelíbí, že si je nemůžu před koupí prohlédnout a jsou bez záruky, ale ty motorky ani výhřev se moc nekazí ne? Taky ta řidičova má dost najeto. Řešili jste někdo oživení rozesezených sedaček, dá se to vůbec zpravit nebo je to neřešitelná věc? Tipuju, ale že to bude drahý a nestojí to za to. Ale zase mají zezadu ten dekor a tu pevnou přihrádku

, myslím že to bylo jenom v 760?
Budou pasovat zadní komforty z krátké do longa? (tapce jsou jasný)
Mám zadní Nasca komforty s ventilací a přední základní sedáky s ventilací i dofukem. Rozhodně chcu dopředu komforty, řeším, jestli sehnat přední komforty v nasce a ventilací nebo rovnou 4x Club a oželit ventilaci.
Ty základní sedačky nejsou nejhorší, výsouvnou část pod nohy bych třeba vůbec neřešil, ale ty lámací záda hodně chybí a taky ta opěrka hlavy. Na cestě delší jak 300km už ty ramena cítím. Když jsem jel s Jaraxem trip do DE v clubu pro moji a ještě jednu sedmu, tak jsem byl fakt úplně v pohodě a to bylo myslím kolem 2300km během dvou dnů (ale to bylo možná taky tím, že jsem nemusel mít ruce na volantu). Ale zase se mi líbí ta ventilace, zatím jsem to zkoušel jenom teď v zimě a dobrý, v létě to musí být perfektní. Asi počkám do léta ať to pořádně vyzkouším, kolik dní v roce se dá použít, jestli to za to stojí.
Řešili jste někdo upgrade s nasca na club nebo merino, stálo to za to?