Tady v tom videu je vše OK. Ale aktuálně ne. Jak jsem tu už psal, přes JaraXe vidím do zákulisí. Má tam nějakej missfire a pozici vačky mu to píše, úplně konkrétně nevím. Pak je nešťastný, že mu nesedí kapota. Třeba to bude v dalším díle.
Filozof píše:Takovej druhej xaler s vyšším vzděláním ohledně aut co to natáčí s kamerou
Videa má pěkný ale e65 musí ještě lépe poznat
Ty jsi vážně kus kokota,co tady zase bleješ,protože to co on umí udělat,tak ty nedokážeš ani omylem a o xalerovi se snad nemá cenu ani bavit,když si vybavím co psal jak vše "opravuje"...aneb vše dojebu jak to jen jde...
Bohužel jsi fakt je filozof a i sis dal ten nick, jinak nemáš vůbec reálné myšlení a jsi úplně mimo a placáš tady neustalý totální hovna...dost je to smutné....
Nedávno jsem ji měnil na 550i a objednávali jsme se Snejkem Mahle (MH CRT 205 000S). Nicméně netuším, jestli je dává běžně. Spěchal jsem na opravu a byla sobota. Internet guru říkají, že by se mělo měnit i víčko.
Dovolím se zeptat tady, abych nezakládal nové téma.
Jak je na V8 n62 ten kolotoč v hliníkovém sání, tak sere se to nějak? Háže to teď chybu a než to rozdělám tak třeba někdo bude vědět. Háže to chybu DISA a přehřátí motorku (ovládání). Takže předpokládám, že to motorek nedokáže utočit a přehřeje se. O víkendu na to kouknu, ale kdyby někdo věděl, že se tam něco láme, zasekává,........, nebo že odchází třeba teplotní snímač...... tak prosím napište. Úplně se mi teď nehodí vrtat se v autě.
Děkuji.
Čau, mam takovej otravnej problémek na mojí sedumpade. Když necham auto stát přes noc, tak ráno nejde comfort acces a znovu se načítá CD changer. Přes den, i když auto usne, tak to šlape normálně a druhej den ráno zase to samý. Špatná baterie v klíčku nebo v autě?
Díky