Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
soukupadam si zajed za někym z klubu v tvém okolí kdo ti sedmu předvede a ukáže ti vše co sedma umí
ta cos poslal z fotek
- nemá keyless
- není long
- nemá chromy
- má nabastelný tuzingový výfuk
- nemá ACC
- nemá vyhřívaný volant
- není Individual
- nemá odvětrání sedaček
- sedačky vypadaj že už něco zažily
- voda ve světlech
- nemá zadní komforty
- nemá zadní idrive
- obyč stropnice
a nepíše nic o logicu, adaptive drive atd atd.
ta cos poslal z fotek
- nemá keyless
- není long
- nemá chromy
- má nabastelný tuzingový výfuk
- nemá ACC
- nemá vyhřívaný volant
- není Individual
- nemá odvětrání sedaček
- sedačky vypadaj že už něco zažily
- voda ve světlech
- nemá zadní komforty
- nemá zadní idrive
- obyč stropnice
a nepíše nic o logicu, adaptive drive atd atd.
doprd*le ten pappel natur je dokonalej
Pro někoho kdo chce krátkou, vcelku zajímavé řešení. Jasné nemá to zadní comforty atd atd. Ale cena se dá. Tam letadlem nazpět autem.
Ještě včera ráno byl v Minsku jeden pappel natur v longu s 280k km za 9,5k USD. Někdy se tam najdou fakt pěkný kousky. Co tak sleduju ty inzeráty, přijde mi, že pappel natur je raritnější než pappel rubin.
jj to určitě je
MOD fishmaker :tohle sem nepatri..uz je s tim zalozen vedlejsi topic
začínám mít pro ty e38 slabost..
https://auto.bazos.cz/inzerat/94535039/ ... 19zoll.php
- soukupadam
slabej motor540david píše:začínám mít pro ty e38 slabost..
Tahle je mi sympatická, uz jenom proto,že týpek ještě má Z3 Coupé

Skoda, ze je vevnitř černá, nějaká karamelova, cohiba brown, nebo tak něco by byla hezčí... pěkná je kombinace bílý a chromu a to nemám bílý auta rád

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
to je podle mě ten japonec co byl nedavno někde v polsku.
tak na tyhle sedmicce je krasne videt jak je ten interier e65 dokurvenej temi sedivymi prvky, ktere jsou sedive v kazde barevne kombinaci. Cili v kazde sedmicce (pokud to neni klasickej celosedivej interier) se do kombinace barev prca ta sediva. Ty sedivy fukary na tom zlutym dreve jsou fakt k zbliti.ettore píše:https://cars.av.by/bmw/7-seriya/14156653
Mě by se líbila klasika co u luxusu má být: dřevo / kůže / chrom.
Nic víc.
Nic víc.

Kolik je cenovka?ettore píše:https://cars.av.by/bmw/7-seriya/14156653
Naposledy upravil(a) kourk dne pon 12.11.2018 23:12, celkem upraveno 1 x.
cca 275tis.
Bělorusko
Bělorusko
opravdu jde tahle sedma používat aby Vás nezruinovala? do budoucna bych o ní možná přemýšlel, ale nechci byt otrok auta.. chci aby auto sloužilo mě. Je jasné že auto neco stojí.. mam s tím zkušenosti.. ale nechtel bych vydělávat jen na auto. Chci něco na běžné ježdění.. vetšinou courky kolem 30km po okreskách + plus výlety vetšinou po čr. Jasně, to můžu i ve fabii, ale to se mi moc nechce. Ted mam starou a6 a tak nejak se mi nechce kupovat fabii nebo dačii. Ale taky se bojím toho že sedma je premiovka a že me to sežere na servise.
Kourk: Kup si 325i e90/e91 a budeš mít BMW s méně náklady pokud to bude nějaké auto v TOP stavu.
Podívej se na díly 7er a díly 3er ceny atd. 7er e65 je opravdu pro fandy co nemají hluboko do kapsy. Když narazíš na dobrej kus tak super...když na průměrnej kus tak tě to stojí klidně 30-60k ročně na servisu. Však se podívej co kdo platil na autě. Někde jsme to tady popisovali kolik stál servis.
Jak je tam spousty výbavy a chceš mít auto stále v pořádku musíš prostě servisovat.
Když koupíš krásnou 325i tak tam sice bude nic moc výbavy ale skoro se nemá co podělat a když tak mnohem levněji. Ono strašně záleží na kusu co koupíš.
Není to oktávka 1,9tdi která jezdí do smrti a když něco umře nikoho to nebolí ...je to dělník. U BMW to prostě budeš řešit a bude to stát peníze.
Podívej se na díly 7er a díly 3er ceny atd. 7er e65 je opravdu pro fandy co nemají hluboko do kapsy. Když narazíš na dobrej kus tak super...když na průměrnej kus tak tě to stojí klidně 30-60k ročně na servisu. Však se podívej co kdo platil na autě. Někde jsme to tady popisovali kolik stál servis.
Jak je tam spousty výbavy a chceš mít auto stále v pořádku musíš prostě servisovat.
Když koupíš krásnou 325i tak tam sice bude nic moc výbavy ale skoro se nemá co podělat a když tak mnohem levněji. Ono strašně záleží na kusu co koupíš.
Není to oktávka 1,9tdi která jezdí do smrti a když něco umře nikoho to nebolí ...je to dělník. U BMW to prostě budeš řešit a bude to stát peníze.