Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X5 4.8is ... zkusenosti

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
laik

Re: X5 4.8is ... zkusenosti

#421 Příspěvek od laik »

Ale existují údajně kombinované mlhovky s denním svícením.
Otázkou zůstává, jak potom svítí mlhovka, jestli to pak není ošizené
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#422 Příspěvek od Kolafa »

laik píše:Ale existují údajně kombinované mlhovky s denním svícením.
Otázkou zůstává, jak potom svítí mlhovka, jestli to pak není ošizené
jo, dokonce existuji i v kombinaci s krouzkama
https://www.autokelly.cz/Product/DO-STU ... FW/9196741
ale ty krouzky jsou jine .....

DRL/FOG bych teoreticky zkousnul, ale muselo by se to hezky napasovat, aby to vypadalo,
ze to tam patří .....
http://www.ebay.com/itm/2-in-1-LED-Fog- ... DT&vxp=mtr

mlhovky a denni sviceni
https://www.superbrightleds.com/moreinf ... odge/3638/

mlhovky a denni sviceni ..... krouzky pisou amber? ..
https://xpriteusa.com/xprite-4-60w-cree ... -ring-drl/
laik

#423 Příspěvek od laik »

Pokud nemáš kroužky v hlavních světlech, tak by to snad nevadilo.
Spíš průměrem, aby byly stejné a dalo se to napasovat.
Tady jde spíš o to, aby to svítilo jak mlhovka - po zemi v pruhu a mělo dostatečnou svítivost.
Je tam kompatibilita s VW, Citroenem atd., tak by to chtělo někoho odchytit, jaké to je.
Travison

#424 Příspěvek od Travison »

JaraX píše:u F01 je servis pořád levnější jak E70 ale už to není takový rozdíl
To jako fakt? Neni to nějakej překlep?
TANN3R

#425 Příspěvek od TANN3R »

Ale to není tím, že by servis Fka byl levnej, jenom E70 je tak drahá :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#426 Příspěvek od JaraX »

jj, ted zrovna se tu 3ks E70 protočili, peníze do toho můžeš házet lopatou.
laik

#427 Příspěvek od laik »

mechanika nebo elektrika?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#428 Příspěvek od JaraX »

všecko
praskly pružiny, mrtvy klimakompresory, špatny spínače ruční brzdy, kolečka idrive atd.
Sweden

#429 Příspěvek od Sweden »

Sviť normálně xenonama jak se svítit má a na podobný čínský bazmeky se prosím tě vykašli, vždyť to na podobným aute jako je e53 vypadá směšně, tuningově, cikánsky. Než vypálíš xenony tak tuhle x5 mít nebudeš a i kdyby jo tak ti kluci za pár tisícovek zrepasují.

My máme na X5 nakódovaný US denní svícení a zapnul jsem to tak 2x, ano až tam moc se mi to nelíbí, není na krásný bílý xenon. ;)
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#430 Příspěvek od Kolafa »

Sweden píše:Sviť normálně xenonama jak se svítit má a na podobný čínský bazmeky se prosím tě vykašli, vždyť to na podobným aute jako je e53 vypadá směšně, tuningově, cikánsky. Než vypálíš xenony tak tuhle x5 mít nebudeš a i kdyby jo tak ti kluci za pár tisícovek zrepasují.

My máme na X5 nakódovaný US denní svícení a zapnul jsem to tak 2x, ano až tam moc se mi to nelíbí, není na krásný bílý xenon. ;)
no asi se na to vykašlu, to byl spíš takový cvičný dotaz, zda třeba někdo nemá něco neodolatelného ....
když řídim, tak US DRL stejně nevidim, tak mi to muze byt fuck :-)
mam to na automat, takže si to svítí jak chce :-)
Sweden

#431 Příspěvek od Sweden »

vymýšlíš hrozný číňanoviny ( po česky píčoviny ) :D
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#432 Příspěvek od Kolafa »

Sweden píše:vymýšlíš hrozný číňanoviny ( po česky píčoviny ) :D
ale prosim te, nezačni taky blbnout ..... v číně dělaji většinu věcí, bohužel i ty, co pak koupíš jako orig.
otázka spíš je, zda-li tam něco takovýho dát, nebo ne.

jediný, co mam na autě čískýho, tak je to rádio (koupeno z USA) a to mě zatim děla radost, orig. mě sralo, neb se sekalo ...
jo a vlastně perka na zadnim viku, ale ty jsem kupoval od nějakýho čobola, tak odkud jsou přesně nevim ...
laik

#433 Příspěvek od laik »

Tak těmi mlhovkami by to neshodil, do toho bych klidně šel, ale 1:10 že budou svítit hůř.
To bych musel vidět na vlastní oči.
Nejlepší by byly ty kroužky pokud by neměl repas světel. Proti bílým nic nemám, lepší než třeba teplé žluté. Proč by měly svítit modře nebo zeleně nebo nevím jak?
Sweden

#434 Příspěvek od Sweden »

tak já nemyslím čínu jako čínu, prostě jsou určitý věci kterými se auto nechá řádně dehonestovat a mezi ně patří hajtech atrapy podobné těm nehajtech orig.věcem se kterými auto sjelo z pásu.

Prostě já jsem zastánce toho že na e53 nepatří různé nesmyslné svítící věci, tohle auto je už za zenitem a netřeba ho nějak omlazovat, to mám pak stejnej pocit jako když potkám důchodce v konverskách a slim černých riflích, taky mu to je už prdlajs platný :)
laik

#435 Příspěvek od laik »

Proč omlazovat? Snad jen držet ve stavu.
Já si ji hodlám držet ještě dlouho, co to půjde a pokud budu špatně vidět, tak dám určitě světla na repas. To je základ dneska - dobře vidět. No a když už by byly rozdělaný, proč ne kroužky? Jestli tam jdou a nestojí kotel.
Až bude za zenitem pro mne a nebudu ji chtít, tak ji necham umřít postupně.
Já tedy nevím, ale kroužky je nesmysl na E53 protože je staré nebo tam nepatří? Pominu-li tu hrůzu, co dal Kolafa na odkaz. :) Když vidím v noci kroužky, tak se mě tam za nimi automaticky vybavuje BMW´.
Denní svícení v těch mlhovkách nepoznáš pokud by tam pasovaly. A dobře svítily ;)
Jiné řešení není, pokud to nechceš zbastlit.
Sweden

#436 Příspěvek od Sweden »

woe kluci vy mě nechápete, za zenitem neznamená že už to nemá smysl udržovat a cpát do toho prachy, právě že naopak. Ale prostě nemordovat tam žádný denní svícení v podobě podivně vypadajících mlhovek které stejně nebudou pasovat tak jako originály, nervat do auto nějaký androidy rádia nebo co je to za hegeš, kolafovi je odpustěním to že mu orig.blblo, tak to nahradil tímhle a zabil dvě mouchy jednou ranou.

Pokud někdo viz třeba caknakis ze svitlip udělá svojí práci na 100% , dá tam kvalitní komponenty a AE které vypadá jako orig. tak proč ne, tohle beru, ale neberu bastly které vidím dnes a denně na ulici, tím myšleno od lidí kteří k tomu nemaj vztah a hlavně že má zadní ledkový světla kterou které koupil za litr a myslí jak není IN, po měsíci mu svítí půlka diod apod. extenpóre.

Nemyslel jsem konkrétně vás dva jako tunéry, prostě bastl na jakémkoliv autě mě sere, čím starší auto a čím víc dobastlené tím mě ten člověk sere víc.
Naposledy upravil(a) Sweden dne čtv 05.10.2017 18:48, celkem upraveno 1 x.
laik

#437 Příspěvek od laik »

:lol: :lol: :lol: :lol: Já a tunér :lol: :lol: :lol: :lol: To se ti povedlo. Nevím, jak je na tom Kolafa.
Tak tato móda mě nepostihla ani jako 15ti letého na fechtlovi (pro později narozené - Jawa21):D , které se polepovaly takovýma šachovnicema. Tuning se mi líbí 1n ze 100a a musí být nepřepláclý na sport autu.
Teprve teď mi sepl ten důchodce (škoda favorit) v konverskách a slim černých riflích (třeba ty alobalový lampy z modelu 2025 nadrbaný do auta 9 generací zpět). Ani tomu favoritovi bych to neudělal ;)
Proto jsme tu také "tunili", aby to bylo takové komorní. Kolafa bude asi trochu komik, s těma mlhovkama jsem mu to nesežral :D
Sorry, tos mě dostal, málem jsi mě urazil moji stařenku, jako že už si nic nezaslouží ;)
Sweden

#438 Příspěvek od Sweden »

Bingo ... přesně tak to bylo myšleno. Staré BMW bych nikdy neodepsal ani nijak nepomlouval, to spíš ten hegeš co leze dnes a denně po tisících kusech se znakem vrtulky na kapotě.
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#439 Příspěvek od Kolafa »

Sweden píše:Bingo ... přesně tak to bylo myšleno. Staré BMW bych nikdy neodepsal ani nijak nepomlouval, to spíš ten hegeš co leze dnes a denně po tisících kusech se znakem vrtulky na kapotě.
no vidis a to je taky duvod, proc vaham s tema LED krouzkama, ze to tam proste nepatri ...
takze budu svit s dalkovejma na 30, ktery se mi tedka, pac je uz brzo tma jak řiti, prepnou ve 3 odpoledne na xenony od Caknakise, ktery svitej libove ..

jediny do ceho budu jeste stourat je, aby mi pri xenonech svitily i blinkry malinko, pac se mi to proste libi ........ ale manik co mi delal USDRL mi rekl, ze to nejde dohromady, coz je mi teda divny, protoze oboje se pouziva v USA
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#440 Příspěvek od Kolafa »

no neni to krásný? ................................ :D

https://www.drive2.ru/r/bmw/492487/
Odpovědět