Martinéz píše:Hele jak je to s tema pritelkynema? vim, ze kdyz sem tam s ni, tak se nemuzu valet nekde za barakem v trave na srac a nemuzu se treba hodinu v kuse bavit jen o autech.. ale zase kdyz vidim kdo vsechno si tam taha zenskou, tak fakt nevim
klidne ji vem, my se ti o ni postarame.... takze se muzes valet na sracky a kecat jen o autech
Martinéz píše:Hele jak je to s tema pritelkynema? vim, ze kdyz sem tam s ni, tak se nemuzu valet nekde za barakem v trave na srac a nemuzu se treba hodinu v kuse bavit jen o autech.. ale zase kdyz vidim kdo vsechno si tam taha zenskou, tak fakt nevim
Ja jedu bez brzdy a bez tlumice.
Rozumej: Bez brzdy zabavy a bez tlumice vasni
Kdybych ji vzal, stoji to dvoji penize a je polovicni zabava
Ja jedu bez brzdy a bez tlumice. Rozumej: Bez brzdy zabavy a bez tlumice vasni
Doprdele, tomu rikam synergie.. sice 1+1=3, ale tady 1=4... TVOU PODPORU JSEM POTREBOVAL
Nahlásím falešný pohřeb rodinného příslušníka, koupím báwo a přijedu se zhnojit. Vzhledem k tříměsíčnímu detoxu mi stačí tři malá piva Kua já bych vás tak rád viděl
vrnk píše: Ja jedu bez brzdy a bez tlumice. Rozumej: Bez brzdy zabavy a bez tlumice vasni
Tak to pošlu Tereze,to se jí bude moc líbit...
vrnkie to myslel tak ze by ju musel chranit pred uchylmi typu Rudosh alebo Jawak a nebol by cas na zabavu.... chapeme to, pani vrnkova je moc pekna :palec:
vrnk píše: Ja jedu bez brzdy a bez tlumice. Rozumej: Bez brzdy zabavy a bez tlumice vasni
Tak to pošlu Tereze,to se jí bude moc líbit...
vrnkie to myslel tak ze by ju musel chranit pred uchylmi typu Rudosh alebo Jawak a nebol by cas na zabavu.... chapeme to, pani vrnkova je moc pekna :palec:
No přesně tak jsem to pochopil,dyť píšu,že z toho Tereza bude mít radost..
nehpo píše:vrnkie to myslel tak ze by ju musel chranit pred uchylmi typu Rudosh alebo Jawak a nebol by cas na zabavu.... chapeme to, pani vrnkova je moc pekna
nehpo píše:vrnkie to myslel tak ze by ju musel chranit pred uchylmi typu Rudosh alebo Jawak a nebol by cas na zabavu.... chapeme to, pani vrnkova je moc pekna
Neházej mě do jednoho pytle s úchylama úchyle
sam nehpo je taky uchyl..... a jeste s jednim jsem na pokoji....