Snejk píše:v danym připadě je řidič te 740 nejaky lobotom že se s tim neumi rozjet. i kdyby to melo manual/automat... tak by ta 39 s tim mela hodne co delat mu ujet. objektivně ...
KeyJey píše:pro me jako potencionalniho kupce ma e39 jednu hlavni vyhodu oproti e38 a to, ze ji delaj i jako touring...
to je jasny, to jsem tam psal že v touringu to auto smysl ma, a je to i na hlavníí straně, jelikož E36 je takovej touring netouring, prostě ten kufírek je malíčkej, kdežtko v E39 je to pořadnej kufr.
Mno, když jsem posledně říkal Danovi, že mám POD KUFREM svářečku včetně kukly, tak se taky trochu divil... (mám sice úzkou rezervu, ale i tak mám pod podlahou kufru 23 cm výškově volného prostoru... Ale zase se mi chce napsat, že šel využít i lépe...)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
taky jsem koukal kolik jsme toho Danem odvazeli z Mordu a kam se to veslo... Pro me osobne by sedan nemel vyznam, jako druhy auto ke kupatku/kabriu bych to videl jedine na neco s velkym kufrem a kdyz pominu ostatni znacky, tak v moji cenove relaci to splnuje asi jedine e39.
Jen doplním svůj názor: 38ma se mi moc nelíbí vzhledově (neberu Kamilovu Alpinu). Pro můj výběr je důležité, že 39ka je v kombu, plus skoro většina výhod 38my (dle kusu). Což znamená, že cokoliv se vytvořilo pro 38mu, většinou bylo více méně aplikováno i pro 39ku...
Ještě jeden starý rest topiku: Jardo, hliníková ramena znamenají nejen dražší díly, ale hlavně lehčí neodpružené části nápravy, které mají nezanedbatelný vliv na jízdní vlastnosti...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
je prosim nekdo z Ostravy? Rad bych se projel nejlepe ve 740i ci klidne s jinym benzinem o nizsim objemu. Zatim jsem ridil 730d a 728i Benzin a cas zaplatim Diky
Thang píše:je prosim nekdo z Ostravy? Rad bych se projel nejlepe ve 740i ci klidne s jinym benzinem o nizsim objemu. Zatim jsem ridil 730d a 728i Benzin a cas zaplatim Diky
Thang píše:je prosim nekdo z Ostravy? Rad bych se projel nejlepe ve 740i ci klidne s jinym benzinem o nizsim objemu. Zatim jsem ridil 730d a 728i Benzin a cas zaplatim Diky
zajdi do bazaru ne?
jj a projed se vydechlou 740i
jinak jaraxi , to myslis tu 740i kterou si chtel menit za tu e36 kabro ?! ta ktera šila vic jak moje m20 ?
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
zajdi do bazaru ne?
jinak jaraxi , to myslis tu 740i kterou si chtel menit za tu e36 kabro ?! ta ktera šila vic jak moje m20 ?
roti píše:[quote="Thang"]je prosim nekdo z Ostravy? Rad bych se projel nejlepe ve 740i ci klidne s jinym benzinem o nizsim objemu. Zatim jsem ridil 730d a 728i Benzin a cas zaplatim Diky
zajdi do bazaru ne?
jj, přesně tu s těma novyma hydroštelama.[/quote]
tak jestli to zachranilo i zbytek tak jo
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance