Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
JaraX, ty si bol svetlá výnimka pri kúpe svojej šestky. A za to, že si nevodil predajcu za nos, ti ide všetka česť, ale skôr v tomto súhlasím s Michalom. Ľudia, ktorí nemajú ani predschválenú pôžičku v banke, resp. nemajú istotu, že by ju dostali, sú na míle vzdialení od reálnych kupcov.
V tej téme, ktorú som postoval, je tam tiež popísaných pár prípadov, čo sa záujemcovia dušovali, že už im len banka musí odklepnúť úver, tak nech im auto predajca rezervuje a nakoniec z toho nič nebolo, pretože týpek zistil, že z (pod)priemerného platu mu 25k€ na auto banka nedá.
V tej téme, ktorú som postoval, je tam tiež popísaných pár prípadov, čo sa záujemcovia dušovali, že už im len banka musí odklepnúť úver, tak nech im auto predajca rezervuje a nakoniec z toho nič nebolo, pretože týpek zistil, že z (pod)priemerného platu mu 25k€ na auto banka nedá.
proto bych klidně prohlídky aut zpoplatnil, nekoupíš, platíš 500kč
jarax to byla jen taková úvaha s tim AD, teď už vim že to stojí fakt raketu i kdybych koupil něco na díly s někym na půl
takže neboj už tě nebudu obtěžovat a obírat o čas..
věř nebo ne, ale bez AD se obejdu, je to moje první sedma a jsem z toho auta pořád vypláclej i tak
věř nebo ne, ale bez AD se obejdu, je to moje první sedma a jsem z toho auta pořád vypláclej i tak
JaraX píše:tak ti lidi uviděli kawamanovo, tak dali inzerat na svoje auto s tím že když se prodá hned vezmou kawamanovo, takže by se to prodalo, ale prostě to za 500 chvilku trvá, kdyby to dal za 300 ,tak to zítra nemá, ale proč by to někdo dělal.
co se týče toho auta kde byl Michal, tak to je prostě klasika, nikdo ti neřekne do telefonu že je auto mrdka, že tam je 30 závad, každý auto na kterým kdy jedem je naprostý top, ale je dobré mít to slovo od nich, protože pak má člověk argumenty.
naopak kolikrát lidi neví, moji 6er jsem bral s KO motorem, samozřejmě jen gufera, no a ta sedma tento týden měla mít KO SZL, že to říkal mechanik, ale jen tam chyběl olej v DD![]()
![]()
Ja do telefonu rekl vse co sem vedel . Vpodstatě jsem odrazoval zajemce a stejne se prodala e39

ale to je naprosto nesmyslné uvažování, jsou lidi co si za stejný prachy koupí fabii a jsou taky naprosto odvařený. pak sou lidi co neměli nikdy sex a jsou taky spokojení.Travison píše:jarax to byla jen taková úvaha s tim AD, teď už vim že to stojí fakt raketu i kdybych koupil něco na díly s někym na půl
v té sedmě jsou věci co nastavují nějakou uroven, a to je hlavně AD, V8 45i a 50i, logic, komforty, všecko ostatní jsou takovy ty další přijemný bonusy, jestli to má nebo nemá TV, DVD changer atd. já jsem se ted sám přesvědčil o tom že řidit sedmu bez dynamicu nedej bože ve větru je mnohem náročnější na soustředení, když jel stary27 se mnou, tak jsem se schodli že ta sedma bez dynamicu je takovy "obyčejny" auto, taková E39, schválně by sem stary mohl napsat svuj nazor když pak přesedl do sedmy s AD.
tak to je přeci jasný, protože AD znáte..
kdybych měl před tím sedmu s AD tak bych musel bejt blázen ji pak koupit bez..
kdybych měl před tím sedmu s AD tak bych musel bejt blázen ji pak koupit bez..
No jenze to je ten fakt, pokud koupis ludru nevybavenou, tak si nidky nesmis sednout do neceho TOP, protoze pak zacnes plakat co jsi to provedl za píč....
Já bohužel ten pocit znám an není to pěkný věř tomu.
Když mám doma obě auta, což je svátek a jen tak rychle nebude, sedám do ženina E70, abych si jen tak poslechl CDčka, protože ten L7 to je tak kurev... navykova vec i když moje 676 nehraje špatně líp než 99% aut kolem, ale prostě za L7 je 5 třd jinde a to tě nasere. Naposled minulej týden koncer NightWish ONce na DVD to je tak krutej nářezu a nejlepší je sendout si dozadu, protože to DSP je tam nejvíce citelné.
Tam kde E70 4,8 vůbec nepodřazuje a ten motor je úžasnej, jak pořád táhne, tam je 735 vytočená na hadry a myslíš si, že jedeš s manuálem na motorce grrr.
Když si potom ze svojí sedneš do něčeho lepšího jednoduše se ti nebude chtít jít zpět ! A EDC/DD je jediná dobrá věc, když jezdíš trasy jak já, bez toho je auto úplně k hovnu, to radši oželím roletky komforty vzadu DVD, TV, ale bez adaptive ani ránu!
Pak se probudíš a řekneš si no jo, já vlastně koupil krám sakra práce .....
Za to si myslím patří body Michalovi, že nepodlehl 750i u nás v CZ a hledá prostě, prakticky Kawamanovo auto, protože to je jedinej dobrej názor jakou E66 dneská má člověk shánět. Jeidný dvě GOLD/Kawvova, Piváskova. Ostatní prostě smysl nedávaj.
Já bohužel ten pocit znám an není to pěkný věř tomu.
Když mám doma obě auta, což je svátek a jen tak rychle nebude, sedám do ženina E70, abych si jen tak poslechl CDčka, protože ten L7 to je tak kurev... navykova vec i když moje 676 nehraje špatně líp než 99% aut kolem, ale prostě za L7 je 5 třd jinde a to tě nasere. Naposled minulej týden koncer NightWish ONce na DVD to je tak krutej nářezu a nejlepší je sendout si dozadu, protože to DSP je tam nejvíce citelné.
Tam kde E70 4,8 vůbec nepodřazuje a ten motor je úžasnej, jak pořád táhne, tam je 735 vytočená na hadry a myslíš si, že jedeš s manuálem na motorce grrr.
Když si potom ze svojí sedneš do něčeho lepšího jednoduše se ti nebude chtít jít zpět ! A EDC/DD je jediná dobrá věc, když jezdíš trasy jak já, bez toho je auto úplně k hovnu, to radši oželím roletky komforty vzadu DVD, TV, ale bez adaptive ani ránu!
Pak se probudíš a řekneš si no jo, já vlastně koupil krám sakra práce .....
Za to si myslím patří body Michalovi, že nepodlehl 750i u nás v CZ a hledá prostě, prakticky Kawamanovo auto, protože to je jedinej dobrej názor jakou E66 dneská má člověk shánět. Jeidný dvě GOLD/Kawvova, Piváskova. Ostatní prostě smysl nedávaj.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

JaraX píše:tebe jsem vyhodnotil jednoduše, několikrat jsem ti radil, ohledně LPG, ohledně E70, ohledně W221, ohledně E65, nikdy jsi moje rady neposlechl a ani tě nezajímali, takové lidi dávám do kategoriee "nepotřebné" můj čas je vzácný a nehodlám ho ztrácet.
to je jako travisson, který mi pomalu rok posilal sedmy a ptal se na rady, pak přes to že jsem mu řekl že to je kravina koupil auto bez Adaptive drive, ještě navíc od člověka který na to dával Meyle díly apod. no a ted mi pošle sedmu s AD na díly, že by se z toho AD namontovalo na jeho sedmu.
někteří lidi jsou fakt ztracené připady.
Mily jarax, mozeme postupne, prvy krat som sa ta pytal ze co na e70 hovoris atd, povedal si ak tak jedine 4,8, ...kupil som si e70 4.8....pytal som sa tu na nazor vi zaplynovat alebo nie..aj ty si bol zastancom ze sa to urcite oplati...pytal som sa ci by si to spravil kedy ako co...potom som narazil na problem s nasou legislativou ze mi povedali ze mi to jednodcho nezapisu do papierov ked to tam napr v cz spravit..nechapem stale preco ale to mi povedali tu./.sam ty si uvadzal to niekde vo vlaknach ze by som k tebe aj prisiel ale ze su problem papiere...dal som si teda lpg spravit teda u nas ...az ked si sa zdul jak zena si napisal po roku asi ze by sa to dalo nejako papierovo spravit ze si to zistoval a dal si to do roviny ze ja som sa ti na to potom vysral ale nikdy v case ked som riesil lpg si mi nenapisal ze by to nejak slo...bol by som sam proti sebe nedat to spravit u teba napr ked to stoji cca 40tis korun a u nas som za to dal 2400eur....
Pokracujme dalsimi tvojim pravdami, ano rieisl som s tebou aj w221 ked som nevedel najts ziadnu peknu e65, pytal som sa co a ako bol som vyskusat, riesili sme podvozky, povedal si ze ABC nemoze byt s 4 maticom a ja som ti povedal ze mozno by som skor bral stvorkolu kvoli zime ze nie som az tak pretekar ze mozno by to slo aj bez abc.:/kazdopqdne od tohto okamihu si zduty a prekrutis uplne vsetko jakmile som si dovolil mat iny nazor na nieco...kazdopadne w221 som nekupil ziadnu cize v principe doslo na tvoje rady..
E65 povedal si bez ad nie tak take nepozeram ..aj ked mozno pri beznom jazdeni by som tym az tak netrpel ale proste nechal som si poradit...
Tak mi prosim ta povedz kedy a v com com som si od teba nenechal poradit, co som urobil do opaku of tvojho odborneho nazoru??za rady co som dostal som sa podakovql a bol
Vdacny...
chcel som sa objenat na servis atd poslal si ma do riti...
Kazdopadne ani tu keby vsetko robim do opaku ako si ODBORNE poradil tak nechapem jak si dosiel na to ze nemam peniaze na kawamanovu sedmu:)
Mozno by to neikedy chcelo trosku sebareflexie a objektivity ...
kawaman mi psal že nejsi ochoten za tu sedmu dát cenu co za ni chce.
samozřejmě můžeš mít peněz kolik chceš.
samozřejmě můžeš mít peněz kolik chceš.
Ty si napisal ze nemam na kawamanovu sedmu...tak to zase neprekrucaj teraz...
Ja som kawamanovi povedal co by som ja zhruba bol ochotny dat..vtedy povedal nie ok pohode..potom sam povedal cenu za ktoru by ju dal povedal som ok vezmem pridem..rozmyslel si to..potom sa to este dva krat opaklo ale vzdy to som povedal ano na jeho cenu, ci myslis ze som mu stal pod oknom z bezkrkymi chlapcami ze proste za toto mi ju predas??:))pri druhom pokuse o kupu som mal na auto dohodnutu poistku mal som objednych chalanov co pridu spravit kozu v aute, obvolany urad ako to je s prevozkami u vas...
Kawaman je pohode chalan co mi tiez vela poradil a som mu vdacny .. normalne sa bavime len proste nema uplne jasno v tom co vlastne chce..to je cele a netreba to myslim dramatizovat...
Ja som kawamanovi povedal co by som ja zhruba bol ochotny dat..vtedy povedal nie ok pohode..potom sam povedal cenu za ktoru by ju dal povedal som ok vezmem pridem..rozmyslel si to..potom sa to este dva krat opaklo ale vzdy to som povedal ano na jeho cenu, ci myslis ze som mu stal pod oknom z bezkrkymi chlapcami ze proste za toto mi ju predas??:))pri druhom pokuse o kupu som mal na auto dohodnutu poistku mal som objednych chalanov co pridu spravit kozu v aute, obvolany urad ako to je s prevozkami u vas...
Kawaman je pohode chalan co mi tiez vela poradil a som mu vdacny .. normalne sa bavime len proste nema uplne jasno v tom co vlastne chce..to je cele a netreba to myslim dramatizovat...
Pro ty kteri chteji spojit příjemné s užitečným a udělat si dovolenou s nákupem
https://abudhabi.dubizzle.com/motors/us ... U9Mg%3D%3D
Lepsi uz nenajdete...
https://abudhabi.dubizzle.com/motors/us ... U9NA%3D%3D
Ještě jedna

https://abudhabi.dubizzle.com/motors/us ... U9Mg%3D%3D
Lepsi uz nenajdete...

https://abudhabi.dubizzle.com/motors/us ... U9NA%3D%3D
Ještě jedna
Naposledy upravil(a) ettore dne čtv 01.11.2018 15:03, celkem upraveno 1 x.
to vypadá dobře!!
kdo do toho jde?
kdo do toho jde?
Cena veľmi dobrá, akurát prevoz lietadlom/loďou by kúpu asi značne predražil 
V SAE sú tie autá fakt za facku...

V SAE sú tie autá fakt za facku...
ja myslim že to bude tak 50 tisíc lodí.
btw kdyby chtěl někdo pěknou sedmu od dobrého prodejce
http://www.bestcars4u.cz/index.php?page ... carid=1599
https://www.youtube.com/watch?v=JCWSoUpySVI
btw kdyby chtěl někdo pěknou sedmu od dobrého prodejce
http://www.bestcars4u.cz/index.php?page ... carid=1599
https://www.youtube.com/watch?v=JCWSoUpySVI
Járo a tuhle sedmu by sis pro sebe koupil?? 

Da se to normalne prihlasit? Neni to nejak jiny, jako treba US verze nebo tak? 

JaraX : i nas majitel firmy mel problem s timhle autobazarem...koupil od nich auto...ale nebyli schopni vystavit fakturu s odpoctem DPH...furt se na neco vymlouvali...a nakonec byli oznaceni za nespolehlive platce DPH...takze bych je spis prejmenoval na WORSTCARSproNikoho
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
přihlášení bych zjistil.
škoda té nascy, ale máme 2 auta do kontejneru