Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Tak ja teda nevím, ale ten používám s druhou simkou (Dvojsimka) na tel dam letadlo a v E65 normalne umi i szenam a hlavne ta kvlaita je super, jak pise Jarax. Ten malej suplik je stejne nah.. ty 2 jsem nikdy nepouzil, az ten dole misto popelniku.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Taky na delsi cesty pouzivam telefon v aute, dobry signal a srozumitelnost. Ani kolikrat nepoznaj, ze jedu v aute. V tom sufliku mam max zvykacky, ktere stejne nezvykam. Mam jen pro spolucestujici 

Jaris> maj pak spatnej pocit v puse? Potom? 

Já bych tím klidně volal, ale potřebuji mít stejné číslo jako v telefonu. Skrz práci. Jde to nějak?
Na příchozí hovory se to dá přesměrovat z mého do auta, ale když volám já, tak to nevím, jak občůrat.
Jinak signál mám obstojný....
Na příchozí hovory se to dá přesměrovat z mého do auta, ale když volám já, tak to nevím, jak občůrat.
Jinak signál mám obstojný....
ja to neresim, protoze by me to obtezovalo (
) , ale dela se to tak, ze si zazadas operatora o duplicitni simku, tu pak mrdnes do auta at ji tam muzes mit permanentne. Kdyz jedes delsi trasu tak vypnes svuj mobil a pouzivas svy bawo jako mobilni telefon, ktery je skutecne mobilni. Kdyztak me opravte jestli se pletu.

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Jak jsme psal jmenuje se to dovojSimka. FUnguje jak je popsano nademnou.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

s tou dvousimkou, jste si jistý, že když nevypnete mobil (nebo nedáte režim letadlo), tak je to ok? v tu chvíli se druhá sim chce přihlásit do sítě, taky jsem se o to zajímal, a tohle je komplikace...
co si budeme povídat, je to takový řešení na prd, chápu komplikace, když to člověk předělá z profesional 638 na business 633, že dvojitýma oknama a atd. může mít slabej signál (já to tak vyřešil, ale u 6er kabrio
), nedá se to nějak udělat, protože i auta s 633 mají anténu pro gsm přece... vzít snap in z novějšího auta?
jak je to teď vůbec řešený, když si koupíš novou 7, tam se ten mobil nikam do snapin nestrká, ani nemá konektor, odkud bys vedl signál do gms antény, ne?
co si budeme povídat, je to takový řešení na prd, chápu komplikace, když to člověk předělá z profesional 638 na business 633, že dvojitýma oknama a atd. může mít slabej signál (já to tak vyřešil, ale u 6er kabrio

jak je to teď vůbec řešený, když si koupíš novou 7, tam se ten mobil nikam do snapin nestrká, ani nemá konektor, odkud bys vedl signál do gms antény, ne?
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
a kolik mobilů má dnes vývod na anténu? žádnej. u nové sedmy zase budou víc ošizená skla, ani nevím jeslti se dvojitá skla ještě vůbec nabízí a nikoho nezajímá že je někde horší signál. to auto je dělaný do německa, kde je signál všude.
druhý telefon muže zustat zaplý, stačí někoho prozvonit z auta, a zaregistruje se auto, telefon bude bez registrace do sítě.
druhý telefon muže zustat zaplý, stačí někoho prozvonit z auta, a zaregistruje se auto, telefon bude bez registrace do sítě.
stejně je to ale opruz, muset někoho vytáčet... to je ten signál taková bída?
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
- Kontaktovat uživatele:
tak na to že ti někdo někam zavolá to stačí, ale na nějaký velký telefonování to není, já třeba mohl s telefonem v šuplíčku volat v kuse jeden hovor z Berlína do Hradce a no problem, maximálně tě přeruší že voláš dýl jak 2 hodiny, ale todle prostě u 633 s dvojsklama a determálem nehrozí, max hovor je tak 20min
tak to jo, to jde... záleží teda na konkrétních potřebách, v mým případě bych volil to předělání na 633 i za cenu zhoršení signálu, nechci někde lovit mobil, když bych neměl registrovanou sim v autě...
aspoň je to jasný
aspoň je to jasný

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Mam za to, ze pokud nemas pin zapnutej tak:
- je to pohodlnejsi, sednes do auta, vypnes mobil a do site se prihlasi tvuj mobil s volantem a cus.
- ma to vyhodu, ze kdyz ti ukradnou karu tak staci vypnout mobil a muzes se dovolat svemu zlodeji a pokecat jaka je doprava smerem na polsko.
Pokud nemas zapnutej pin a budes chtit pouzit mobil i telefon v aute (tzn. nastartujes a auto se ti samo prihlasi do site pricemz ty si nevypnes mobil), pripadne pokud se prihlasis obema simkama pomoci pin kodu tak se ti to bude hadat mezi sebou a zalezi na nastaveni operatora jak moc strikni nastaveni ma. Teoreticky by se ti nemela druha simka prihlasit do site, ale stane se to a pak zalezi jestli jedes s mobilem v aute (tzn. auto i mobil se prihlasuji ke stejne BTS nebo je mobil jinde a auto jinde a obe simky se prihlasuji do site jinde). Tak ci tak je potreba udrzovat pripojeni k siti jen jednou simkou - tim jak jedes a menis polohu si bude mobil i auto hledat nove BTS, ke kterym se pripojit a tim se to zacne hadat a pak kdyz ti bude nekdo volat tak nebudes mit jistotu ze ti zazvoni telefon v aute a ne mobil. Protoze dulezitejsi je simka, ktera se prihlasila pozdeji a to neovlivnis.
Mne prijde nejjednodusi proste nemit zapnutej pin a jen po nasednuti vypnout telefon. Pak je otazkou zda travit cas v E63 telefonovanim, nevim no. Ja nesnasim, kdyz me nekdo vopruzuje pri rizeni.
PS: slabsi signal v aute s dvojityma sklama mi prijde jako blbost. Pokud chybi signal tak je to spis celkovym pokrytim (prujezd tunelem, lesem atd.) nebo vinou telefonu.
- je to pohodlnejsi, sednes do auta, vypnes mobil a do site se prihlasi tvuj mobil s volantem a cus.
- ma to vyhodu, ze kdyz ti ukradnou karu tak staci vypnout mobil a muzes se dovolat svemu zlodeji a pokecat jaka je doprava smerem na polsko.
Pokud nemas zapnutej pin a budes chtit pouzit mobil i telefon v aute (tzn. nastartujes a auto se ti samo prihlasi do site pricemz ty si nevypnes mobil), pripadne pokud se prihlasis obema simkama pomoci pin kodu tak se ti to bude hadat mezi sebou a zalezi na nastaveni operatora jak moc strikni nastaveni ma. Teoreticky by se ti nemela druha simka prihlasit do site, ale stane se to a pak zalezi jestli jedes s mobilem v aute (tzn. auto i mobil se prihlasuji ke stejne BTS nebo je mobil jinde a auto jinde a obe simky se prihlasuji do site jinde). Tak ci tak je potreba udrzovat pripojeni k siti jen jednou simkou - tim jak jedes a menis polohu si bude mobil i auto hledat nove BTS, ke kterym se pripojit a tim se to zacne hadat a pak kdyz ti bude nekdo volat tak nebudes mit jistotu ze ti zazvoni telefon v aute a ne mobil. Protoze dulezitejsi je simka, ktera se prihlasila pozdeji a to neovlivnis.
Mne prijde nejjednodusi proste nemit zapnutej pin a jen po nasednuti vypnout telefon. Pak je otazkou zda travit cas v E63 telefonovanim, nevim no. Ja nesnasim, kdyz me nekdo vopruzuje pri rizeni.
PS: slabsi signal v aute s dvojityma sklama mi prijde jako blbost. Pokud chybi signal tak je to spis celkovym pokrytim (prujezd tunelem, lesem atd.) nebo vinou telefonu.
na služebním (a svým jediným) telefonu si pin nevypnu, pokud jsem připojenej k účtu na exchange, kde je tel. seznam, pošta atd. ale to je detail, prostě mi to přijde jako bordel s těma dvěma sim, ale asi se to dá vychytat 
jinak chci mít možnost vědět kdo volá, hovor přijmout/odmítnout a pokud je to něco složitýho, nebo na dlouho, tak buď zastavím, nebo zavolám až dojedu, v autě si chci řídit
prostě chci handsfree při každý jízdě, chystám se ho dodělat i do Z3 coupé, mám Becker Indianapolis Pro rádio s blueetooth, co se dodávalo jako oficiální BMW příslušenství, dám originál hf mřížku pro mikrofon na strop a hotovo
úplně mě irituje, když vidím lidi v drahejch novejch autech s telefonem u ucha a druhou rukou na 12. hod na volantu, neměli na bluetooth, nebo si to neumí spárovat??

jinak chci mít možnost vědět kdo volá, hovor přijmout/odmítnout a pokud je to něco složitýho, nebo na dlouho, tak buď zastavím, nebo zavolám až dojedu, v autě si chci řídit

prostě chci handsfree při každý jízdě, chystám se ho dodělat i do Z3 coupé, mám Becker Indianapolis Pro rádio s blueetooth, co se dodávalo jako oficiální BMW příslušenství, dám originál hf mřížku pro mikrofon na strop a hotovo

úplně mě irituje, když vidím lidi v drahejch novejch autech s telefonem u ucha a druhou rukou na 12. hod na volantu, neměli na bluetooth, nebo si to neumí spárovat??

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
To bych nerekl, ze je to tak jednoduche. Obe simky by nemeli zustat soucasne zaple, protoze se pri jizde telefon registruje pokazde do jine bunky a bunka nepozna, jestli ma registrovat auto nebo telefon. Navic ti muzou cislo zablokovat. Nejlepsi je letadlo a zapnout telefon v aute.JaraX píše:a kolik mobilů má dnes vývod na anténu? žádnej. u nové sedmy zase budou víc ošizená skla, ani nevím jeslti se dvojitá skla ještě vůbec nabízí a nikoho nezajímá že je někde horší signál. to auto je dělaný do německa, kde je signál všude.
Koukam Kurevtor to tam vysvetluje. Mne se uz nekolikrat stalo, ze jsem na to zapomel a nikdo se mne nedovolal, i kdyz jsem mel oba telefony zaple. Ja to delam tak, ze vypinam telefon v aute. Jediny duvod proc to pouzivam v aute je, ze je mne perfektne rozumet a pry kolikrat ani neni znat, ze telefonuju z auta.
-
- Kontaktovat uživatele:
- ale u E63 to nemá smysl řešit když ani nemuže mít dvojskla, tam je signal dobrej
- u E65 mají dvojskla sakra velkej vliv, jelikož jsou pokovene.
- u E65 mají dvojskla sakra velkej vliv, jelikož jsou pokovene.
hele nevim no, ale chces mi rict, ze sednes do auta, zabouchnes za sebou a na mobilu ti klesne signal? To asi ne, ne? Je to spis odstinenim v tech tunelech, pri prujezdu lesem, udolim apod., ale ze by to odstinila E65 si nemyslim...
Moje e65 + dvojitá skla a tam kde mám slabší signál, tak telefon přeskočí při hovoru, v jiném autě mi to nedělá.
-
- Kontaktovat uživatele:
aano přesně to chci říct, prostě je to faradayova klec navíc s uzavřenýma oknama, kudma má ten signál jit?
když používáme PMR vysílačky je taky rozdíl jaká ta sedma má dosah, např když jsme jeli s kawamanem a obě auta měli full skla, dosah byl tragickej, když jedem sedma a superb tak je to někde jinde.
když používáme PMR vysílačky je taky rozdíl jaká ta sedma má dosah, např když jsme jeli s kawamanem a obě auta měli full skla, dosah byl tragickej, když jedem sedma a superb tak je to někde jinde.
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Přesně tak, ty dvojskla signál o dost sníží. Ale i přesto jsem pro BT, protože nemusím nikde nic přepínat, hned se to samo spáruje a voláš. A dvojskla jsou taky super, takže mi tato kombinace nevadí
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual