LOPOLO...be cool, ja se prece k zaslepenosti priznal a psal sem to jen pro info k dobru:) to, ze ja pri setrny jizde jezdim 80kmh na petku ti radsi rikat nebudu:)
Originál zaslal darmon kdyz myslis, tak si to mysli.
já třeba nemyslím,jeden zazobanec u nás mi to chtěl ukázat s imprezou upravenou někde ve švýcarsku no ale do 230 se držel dobře.... to se musí nechat....
Originál zaslal Shrek Jel jsem v 530i E39 na předváděčce v Pcích před dvěmi lety a v 530d už je to hodně dlouho... možná tak pět let, tos právě možná dělal řidičák . Časový distanz si spočítej. Plácám a vůbec se za to nestydím a ještě se drze přiznám...
Boze boze kdo mluvi o e39?? Mluvim o nove petce, ktera ma v nafte o 40 koni vic oproti te se kterou jsi kdysi jel a benzinu,ktery je +/- porad stejne silny......
Originál zaslal rene kurc já třeba nemyslím,jeden zazobanec u nás mi to chtěl ukázat s imprezou upravenou někde ve švýcarsku no ale do 230 se držel dobře.... to se musí nechat....
:bigok: :bigok: :bigok:
Originál zasral LOPOLO byl to presne dvojnasobek doby kterou potrebuje k tomu aby se udelal
Originál zaslal rene kurc já třeba nemyslím,jeden zazobanec u nás mi to chtěl ukázat s imprezou upravenou někde ve švýcarsku no ale do 230 se držel dobře.... to se musí nechat....
hihni hihni, RAcko ma v-max 270 takze bys dostal za usi, kouzlo v tehle autech ale neni v maximalni rychlosti, ale v tom ze ty by ses s m-kem nedrzel tam kde by jste voba jeli 90 , teda von 90, ty ne komu to jede na rovine rychlejc jsme si honili pera v devatenacti holt nekdo u toho zustal, koukam
Originál zaslal darmon komu to jede na rovine rychlejc jsme si honili pera v devatenacti
ty vole darmone, ty jsi asi dobre udelany do aut! jen tezko bych nekoho hledal, kdo by si mastil pri dohadovani komu to jede vice.
vlaste si vzpominam, rikali mu Fuki, dupal v praze vyfuky od vytunenych kar. :lool2: