Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 760Li Yachtline príprava na Winter season
Re: BMW 760Li Yachtline príprava na Winter season
Neznam, ale zkus a uvidis. Ted jsem zkousel jednu pastu od Chameleona, ktera rozlestuje podle tvrdosti kotouce, ale na hologramy mam primo pro to urcenou a nejjemnejsi kotouc. Navic pri odstraneni hologramu, musis prestat ve spravnou chvilku, aby sis je opet nevytvoril. Hlavne u tmavých laku je to hodne znat. Svetla pokud nenalakujes, tak to nebude nikdy perfektni. Ten lak tomu dava uplne jinou jiskru a je to odolnejsi. Málokdo to dela. Urcite bych nevynechal clay a dekontaminaci od rzi. Hodne si usetris cas a namahu. Ten lak uz po clay je uplne hladoucky. Pak lak odmasti nejakym odmastovacem na to urceny, aby ten vosk mel na cem drzet.
- vlastnemec
Jojo leštění není prdel, jedna pasta
to je snad vtip 
Jak píše Jaris více stupňové a vyzkoušet si jak to funguje, určitě se nepouštějte do smirků, doporučuji začít s 3M funguje to perfektně a najdete k tomu tutoriály jak a co, každá pasta svůj kotuč plus unašeč a spešl flexa no a jsi na těch 20tis, potom zjistíš jaká je to robota, jelikož už to auto musíš opravdu pořádně umýt a odstranit vše co tam nemá být, každou část postupu kterou ojebeš se okamžitě vymstí a za dopoledne to určitě není jestli opravdu pořádně tak dva až tři dny podle šikovnosti soudruha.

Jak píše Jaris více stupňové a vyzkoušet si jak to funguje, určitě se nepouštějte do smirků, doporučuji začít s 3M funguje to perfektně a najdete k tomu tutoriály jak a co, každá pasta svůj kotuč plus unašeč a spešl flexa no a jsi na těch 20tis, potom zjistíš jaká je to robota, jelikož už to auto musíš opravdu pořádně umýt a odstranit vše co tam nemá být, každou část postupu kterou ojebeš se okamžitě vymstí a za dopoledne to určitě není jestli opravdu pořádně tak dva až tři dny podle šikovnosti soudruha.
Ja ji zkusim treba jen na kufru a uvidi se. Max to dolesti nekdo jinej.....
Takze po delsi dobe jsem se k tomu dostal... Jelikoz nemam garaz delal jsem to brzo rano a potom k veceru jelikoz byli paraky a svitilo slunicko. Vysledny cas 7 hodin. A z vysledku se mi chtelo brecet
Pouzil jsem lesticku od znamyho plus mi dal k tomu brusnou pastu a lestici od 3M. Lestici jsem pouzil svoji co jsem objednaval viz prispevky drive. Vysledek byly hologramy po celem aute. Bylo to videt az na slunicku. Takze sem byl celej hotovej co s tim. Volam tedy znamymu co mi pujcil lesticku s tim co se mi stalo.Jeho doporucenu at to zkusim vzit tou jeho lestici pastou od 3M. A svete div se, auto je hned po hologramech. Jelikoz jsem lesticku musel rano vratit, tento finalni proces jsem vzal trochu rychleji. Cca 2 hod. Takze muj cas straveny byl 9 hod.... Urcite je to lepsi nez to bylo, ale delat to po druhe, dam si trochu vic zalezet. Prece jenom uz je clovek ted chytrejsi. Nicmene mi jeste zbyva na auto hodit vosk. Snad to vyjde o vikendu..

Neni to prdel rozlestit auto do top. Na to musis mit prostory a zkusenosti, jinak to dopada takhle. Doufam, ze jsi cel, lak i dekontaminoval. Pak se cele auto musi odmastit a potom uvidis, jak jsi byl dusledny. Na hologramy je modra perfekt ultrafine. Na kazdou pastu i specialni kotpuc. U 3M je to zeleny, zluty, modry. A dalsi vec je, ze pokud prestanes lestit a odlozis to na delsi dobu, tak bys to mel znova umyt, aby tam nebyl prach nebo jiny sajrajt. Ja jsem si za auto rikal 5 - 6 000 a trvalo mne to 2 dny minimalne. Dnes na to seru, delam si auta jen pro sebe, protoze lidi pak kouleli ocima, co jsem si za to nerekl. Pak na parkovistich vidis pseudo rozlestene auta s hologramem, ze bych blil. Svoji E66tku jsem si zatim nedelal, kdysi byl lak profi rozlesten, jeste kdyz byl majitel Don. Jenom kapotu jsem ladil a jeste budu ladit zadni kuft a par skrabancu jen lokalniho charakteru.