Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 topení (digiklima)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Foldas

#41 Příspěvek od Foldas »

Pokud odpojíš konektor na ventilech budou otevřené naplno(pokud jsou v pořádku)
Majkiiz

#42 Příspěvek od Majkiiz »

Takže změna pánové :D když je teď -X - XX°C tak topení fouká jak má, ale jde jen vlažný vzduch a až po delší jízdě teplý. Kde je tedy chyba? Na motorek jsem se ještě nedíval nebyl jsem doma a ventil jsem také nezkoušel. BTW vody v systému je dost, odvzdušněné to je taky a vodní pumpa je nová.
Tompo

#43 Příspěvek od Tompo »

No a co termostat? Jak se chová ukazatel teploty motoru?
Majkiiz

#44 Příspěvek od Majkiiz »

Tompo píše:No a co termostat? Jak se chová ukazatel teploty motoru?

termostat je taky nový a auto drží normální teplotu v pulce ukazatele a ohřívá se normálně. Na autě předchozí majitel měnil chladič,vodní pumpu,termostat a origo víčko na expansku.
johnyfly1

#45 Příspěvek od johnyfly1 »

mne tiez auto poriadne kuri ale az tak po 10km :D dovtedy ide teply ale nie moc...niekedy ked zoberiem prudsiu zakrutu tak ma oveje tely vzduch :D
neviem cim to je a to som menil cele kurenie lebo som dorabal klimu, a robi to stale je to sice o cosi lepsie ale stale to nieje ono,
cize u mna, vymena komplet a vycistenie boxu kurenia nepomohlo, dorabal som vodny ventil koli klime tiez nic, menil som vodnu pumpu tiez nic, termostat neviem lebo auto sa nepriehriva ide ako ma a pred jeho vymenou to tiez tusim tobilo :roll:
Odpovědět