Ale co já sám někdy vůbec nechápu je, že s e46 320i od ženy se mi na pohodové popojížďky kolem domu jezdí lépe než s 545
 Je sice o dost menší, ale má pohodlnější podvozek a zrychluje vždy tak sametově ladně plynule. Navíc člověk o to vůbec nemá strach. Když jedu s malou a se psem a potřebuji se rychle zařadit, můžu dát klidně plný plyn a auto se tak akorát rozjede, ani pomalu, ani rychle. V pětce trochu víc přidám, malé lítá hlavička v sedačce, všechno lítá a pes se poblije v kufru. Abych si aspoň trochu mohl užít cestu na chalupu, musel jsem si koupit vaničku do kufru:-D Na popojížďky bych možná volil i trojku, jakýkoli šestiválec benzín. Na okresky a dálnice jednoznačně 5 nebo 7.
 Je sice o dost menší, ale má pohodlnější podvozek a zrychluje vždy tak sametově ladně plynule. Navíc člověk o to vůbec nemá strach. Když jedu s malou a se psem a potřebuji se rychle zařadit, můžu dát klidně plný plyn a auto se tak akorát rozjede, ani pomalu, ani rychle. V pětce trochu víc přidám, malé lítá hlavička v sedačce, všechno lítá a pes se poblije v kufru. Abych si aspoň trochu mohl užít cestu na chalupu, musel jsem si koupit vaničku do kufru:-D Na popojížďky bych možná volil i trojku, jakýkoli šestiválec benzín. Na okresky a dálnice jednoznačně 5 nebo 7. Ale jestli chceš srovnání, tak se jednou překonej a můžeš mi tu e60 překódovat a trochu poladit LPG a ještě ti za to zaplatím. Příští víkend možná pojedu kolem.
A když je řeč o motorizaci do e60, proč si nikdo nevzpoměl na Aplinu B5? Po 545 chci teslu, ale to budu muset ještě min. 2-3 roky vydržet. Kdybych si teď musel vybrat nějaký lepší kombík než 545, koukal bych i po B5s i když jsou nechutně drahé a i když tím totálně popírám to co jsem výše napsal o trojce. Pětku prostě miluju i když mě někdy sere
 Ale je to auto které si člověk kupuje kvůli emocím. Kdo chce jen praktičnost, může koupit třeba něco z vw group..
 Ale je to auto které si člověk kupuje kvůli emocím. Kdo chce jen praktičnost, může koupit třeba něco z vw group..