Když se odstraní DPF a odstraní se správně i v SW. To by pak paměť závad měla bejt čistá ne? U mě to bylo tak, že se odstranil SW mýho motoru a nainstaloval se tam SW toho samýho motoru, ale z výroby bez DPF.
Zažil jsem tolik, kolik mně je. Pohybuji se občas mezi lidma, kteří u panáku občas zaspívají a to pak zíráme všichni. Se divím, že tu žiješ.Giovany1971 píše:Meleš a nevíš o čem....ano všude něco je.. kolik jsi toho prožil..zde?? já zažil totalitu a postupný vývoj směrem k demokracii..taky jsem to zažil na západ od nás.... proto si dovolím řící že jsme papežtější jako papež..a to ve v mnoha ohledech...Jaris330D píše:Italové jsou taky pěkný prasata, jako Řekové a tahle středomořská verbež. Všimněte si, že většina státu okolo středního moře je nějakým způsobem na pokraji ekonomického krachu nebo se tam válčí. Jsem rád, že jsem Čech a pokud se někdo stydí, tak ať se odstěhuje. Ono to v ostatních zemích taky není úplně O.K.. Všude něco je.
Přesně, běžte se podívat do Modlavie nebo Ukrajiný, co tam jezdí za mega káry, které bys možná postavil i z MerkuruJaraX píše:zkuste se zamyslet jeslti se chcete dostat na uroven Německa a nebo na uroven Srbska, kde jezdí staré paštiky a vše smrdí jak tchoř.
Giovany, ano máš pravdu, benzínu bez katů se špatnýma lambdama je taky fůra a todle je aspon donutí s tím něco dělat.
To si píš, že se to tam projeví. Jen to chce čas. Nedávno jsem se bavil s borcem, který prodává zbraně a říkal, že má vyprodáno. Že má žněTeddy píše:Neboj, ještě pár vln uprchlíků a německo se rychle dostane na naší úroveňFilozof píše:Na uroven Německa se nikdy nedostaneme ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()