Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
V. BEROUN BMW MEETING - sobota 24.10.2009
- Killca
- Klubové ID: 1648
jo a kde mas napanyho qeuina?
jinak plan na zitra je sumasumarum takovyto:
12:00-13:00-jeremiasova 5 - sraz u byvaleho bmw autecu, ma byt den otevrenych dveri a volne jizdy, ale prej uz je ten den uplne plno na ty zkusebni jizdy, tak aspon ten srazek tam dame
14:00-prijezd do berouna na namesti- bmw sraz, pokec, cigarko
16:00-prijezd do hyskova do restauracky na steaky, posezeni v teple, jidlo, kaficko pokec
jinak plan na zitra je sumasumarum takovyto:
12:00-13:00-jeremiasova 5 - sraz u byvaleho bmw autecu, ma byt den otevrenych dveri a volne jizdy, ale prej uz je ten den uplne plno na ty zkusebni jizdy, tak aspon ten srazek tam dame
14:00-prijezd do berouna na namesti- bmw sraz, pokec, cigarko
16:00-prijezd do hyskova do restauracky na steaky, posezeni v teple, jidlo, kaficko pokec
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
Děkuju za perfektní srazík, moc jsme si to užili a vůbec toho výletu nelituju ! Rád jsem vás viděl a musim říct, že jsme se nehorázně nadlábli ! 
Až budete pořádat další srazík, určitě se pokusim opět dorazit
.
Hanz318iS: ty jsi ještě nezjistil, že plyšák má jen vynikající nápady !?
MrScully: Díky za fotky
Jinak něco málo fotek ode mne : http://plysakmartin.rajce.idnes.cz/Beroun_24.10/
Až budete pořádat další srazík, určitě se pokusim opět dorazit
Hanz318iS: ty jsi ještě nezjistil, že plyšák má jen vynikající nápady !?
MrScully: Díky za fotky
Jinak něco málo fotek ode mne : http://plysakmartin.rajce.idnes.cz/Beroun_24.10/
tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite.. 
jinak s Agipu jsem sledoval tu dalnicni spanilou jizdu :palec: .. jeste, ze R36 zrovna jela po druhe strane dalnice...
jinak s Agipu jsem sledoval tu dalnicni spanilou jizdu :palec: .. jeste, ze R36 zrovna jela po druhe strane dalnice...
-
MatyACS
- Klubové ID: 1587
- Kontaktovat uživatele:
tak ses měl stavět na tý benzínce drakuMat3s píše:tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite..
a z ajkýho Agipu??? mi na plzeň nešli pod 210
prvni Agip za Berounem smer Plzen...
jsme jeli s kamosem taky E46, ale kobik... jet sam tak se zastavim.. nebo bejt to nekde, kde se da vratit
ale krasny pohled na vas vsechny jak svistite po te dalnici....
me zimaky nad 200 pri prudkem brzdeni pak blbnou.. a my moravaci co uz mame kalamitu za sebou musime holt uz na zimach jezdit..
jsme jeli s kamosem taky E46, ale kobik... jet sam tak se zastavim.. nebo bejt to nekde, kde se da vratit
me zimaky nad 200 pri prudkem brzdeni pak blbnou.. a my moravaci co uz mame kalamitu za sebou musime holt uz na zimach jezdit..
-
MatyACS
- Kontaktovat uživatele:
Mat3s píše:prvni Agip za Berounem smer Plzen...
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
Ty že jsi jel na brikety 210 ? A nespletl jsi se ? Nepadal jsi náhodou ze skály ?MatyACS píše:tak ses měl stavět na tý benzínce drakuMat3s píše:tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite..
-
MatyACS
- Kontaktovat uživatele:
s prstem v zadnici...panáček jel 90 když měl vedle sebe policajta viďplysakmartin píše:Ty že jsi jel na brikety 210 ? A nespletl jsi se ? Nepadal jsi náhodou ze skály ?MatyACS píše:tak ses měl stavět na tý benzínce drakuMat3s píše:tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite..