Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Okruh Brno
-
- Člen Klubu
Lion píše:Stojí to myslím 500,-Kč na 25 min.
Nepojedeš s náme v sobotu na vejlet? Psal jsem ti myslím SZ.
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... sc&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
Koshi nechci ti krafat do inzeratu - ty pneu co prodavas to jsou z predku? Mko ma vepredu 245 jo?
Jinak ja uz taky zacinam pokukovat po jinych, Dunlopy jsou fakt jebky:( jeste k tomu mam na jedny bouli, tak mam aspon zaminku
ale jsou dva mesice stare, to jsem si vydelal zase jednou:'( jen snad nebude vadit ze vzadu je necham, aby to nebylo moc pretacive zase, kdyz budou vepredu poradne pneu a vzadu tyhle Dunlopy blaznivy:(

Jinak ja uz taky zacinam pokukovat po jinych, Dunlopy jsou fakt jebky:( jeste k tomu mam na jedny bouli, tak mam aspon zaminku

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ECKI píše:MattyX:No safra to ses mohl taky ozvat.Bylo by o astmatika víc, na čumendu bych rozhodně přijel!
tak mas cist kua tadyk

jinak to peticento za tu pul hodku dost lidi odrazuje prave

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, čoveče uplně sem Ti zapomněl odepsat. Četl sem to, zvažoval sem to, ale sem tenhle víkend stejně mimo. Navíc stejně už ani neni místo na prohlídku elektrárny. A to si myslím, že by byla škoda se tam dovnitř nepodívat, když už tam člověk je.Totic píše:Nepojedeš s náme v sobotu na vejlet? Psal jsem ti myslím SZ.
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... sc&start=0

-
- Kontaktovat uživatele:
Totic píše:Já vás viděl, na web kameře jsem to omrknul z práce. Bylo sucho, dost foukalo, pár aut tam jezdilo. Kolik stojí účast kdybych si chtěl příště zajezdit..?
sucho naštěstí bylo a ten vítr sem ani nepoznal...stojí to sice 500 ale bohatě to stačí...kdybych na to měl pořádné auto a prachy tak bych jel obě jízdy ale jinak to stačí...hlavně až příště pojedu tak tam nesmí být tak silná konkurence...jak se to začalo sjíždět na parkoviště tak sem se musel smát co tu mezi těma kárama dělám

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hlavne jse strasne nahovno jak ty jizdy jsou hnedka po sobe,on by clovek treba jel dve jizdy kdyby mezi nema byla nejaka pauzicka,to tam zakonite musi uvarit kazdej 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar