ericV8 píše:tak ok udelame aspon pekne fotecky ... kdo ze ma ten namakanej fotak GeorgeosAC ?
namakanej ani ne.. ale vemu co mam
podle fotek co tu publikujes, to vypada velmi profi... vcera jsem koukal na par fotek klubovych od tebe. Luxus ... hlavne to musime proadne nalestit uz se tesim ...
ericV8 píše:tak ok udelame aspon pekne fotecky ... kdo ze ma ten namakanej fotak GeorgeosAC ?
podle fotek co tu publikujes, to vypada velmi profi... vcera jsem koukal na par fotek klubovych od tebe. Luxus ... hlavne to musime proadne nalestit uz se tesim ...
GeorgosAc píše:[quote="ericV8"]tak ok udelame aspon pekne fotecky ... kdo ze ma ten namakanej fotak GeorgeosAC ?
no spinavy auto ti fotit nebudu [/quote]
chapu, jeste by ti ten prach preskocil na fotak
kosh píše:Datum 2.5.2009 Počátek akce 16:00 Místo jako minule (zelená plocha uprostřed tratě)
Sakra to mě ale štve!! 2. května jsem v Italii, M3 bude smutnět a eccehomo mám 50m od baráku (teda od baráku přítelkyně, ale já jsem tam teďka vařenej pečenej).
nechci se angažovat, ale kluci ze šternu co uzavírka, tedka to bude asi problem, protože dole od startu nahoru (cca 300m) se dělá nová kanalizace a je to tam občas neprůjezdné (bývam na Vyhlídce a vidím to každý druhy den), tak bacha!
s tou uzavírkou jsem selhal... Nesehnal jsem toho správnýho člověka, kterej měl nějakou šanci to zařídit. Pochybuju, že kdybych ho ještě sehnal, tak to během týdne zařídí. Ale zkusím to, to je jasny. Jinak se bude muset dávat pozor v některých zatáčkách...a taky na motorkáře. Ale i tak si myslím, že se tam dá parádně projet.