TUNAK píše:Nemysli si že máš jako jediněj otevřenej výfuk, schválně kdo udělá větší zemětřesení Jinak 7ma nádherná! 4ry výfuky se mi líběj.
Zavidim ti ze mas takovou zenskou,ta moje je uplne na svestku kdyz jedu sprint nebo nekde blbnu a keci typu-zase se ti to posere a nacpes do toho 50tisic posloucham tejden,nekdy i dva.
citace:Hoškovice jsou lepší, dá se tam jezdit krásně dokola a ta rovinka na sprintování je povrchově supr.
Nevím kde chceš v Hoškovicích jezdit dokola, pokud myslíš že tě pustí na startovací dráhu tak na to zapomeň, můžeš si pronajmout max pojížděčku a okolní plochy za 50kč/auto/hodina, přistávací dráha musí zůstat volná pro letadla, Hoškovice jsou v současnosti mezinárodní letiště takže tam může kdykoliv cokoliv přistát (co se vejde samozřejmě).
Byl jsem tam poslední hezký den minulého roku 31.12.2008, 1.1 už tam byl sníh.
Fugo píše:citace:Hoškovice jsou lepší, dá se tam jezdit krásně dokola a ta rovinka na sprintování je povrchově supr.
Nevím kde chceš v Hoškovicích jezdit dokola, pokud myslíš že tě pustí na startovací dráhu tak na to zapomeň, můžeš si pronajmout max pojížděčku a okolní plochy za 50kč/auto/hodina, přistávací dráha musí zůstat volná pro letadla, Hoškovice jsou v současnosti mezinárodní letiště takže tam může kdykoliv cokoliv přistát (co se vejde samozřejmě).
Byl jsem tam poslední hezký den minulého roku 31.12.2008, 1.1 už tam byl sníh.
Já tam byl cca v září...O hlavní runway jsem tu nic neříkal na tu samožrejmě nemůžeš, ale na tu uzkou vedle ano, ta je dostatečná na nějaký ten sprintík pak dokola myslím tuhle část: http://www.youtube.com/watch?v=T8Cn3mk1 ... annel_page s tim že u těch betonových (asi odhlučnění) bysme stáli
Fugo píše:tak teď ještě tu cenu , zeptej se DC co za to platil, osobně bych spíš jel na mimoň, tam se to dá řešit jen domluvou a plac je o hodně větší.
Jasně zkusím, tu mimoň jsem vynechal kvůli policii protože to tam to udajně hlídaj, ale zkusím tam odtud nekoho odchytit, ale dík
skoda ze jeste aj ja nemam e39 4.4 V8 ale planuju si ju koupit tento rok,tak pokud byste mohli rict orientacni spotrebu ve meste tohoto modelu byl bych rad , doufam ze se dockam