Udělal jsem tedy předběžnou rezervaci na 8.11. Potřebuji tedy 15 jmen! Pošletemi prosím info na email vilem.svoboda@invia.cz, abych to dal celé dohromady.
Hm, to sme docela ubozí... Každopádně díky za snahu svobe! teď jen najít nějaký polygon alespoň poblíž brna nebo na severu moravy, kde se to pořádá, docela jsem se pro to navnadil..
Jako já se nebráním tomu to domluvit, ale musíte se tu nějak dohodnout. Toto nemusí být definitivní NE. Jinak je to na polygonu maxcars - http://www.maxcars.cz
svob píše:Hej, vy mě serete! Virtuální zájemce nepotřebuji, to si to nacvičujte na NFS... Mám 5 (slovy PĚT) přihlášek. Termín jsem tedy nepotvrdil asi padá!
dej sem seznam těch co se přihlásili ať vidíme kdo tady jen blbě kecá a skutek utek.... jinak díky za snahu, snad to nějak dopadne
Bambus_m5 píše:Seznam těch co projevili zájem a pak nic:
Dan td Brilantis Whyzkin + 2 kámoši Pochlebnik Scooter voTon James + 1
Dohromady 10 lidí takže se akce klidně mohla konat
tak omluva ode mě-ted sem mel problémy s autem a investice 11tisíc-což není málo.Cena je super ale pořád to vyjde na 4000kč i s cestou aspon pro mě.A tím padem brzké termíny.Osobně už sem tam byl i vím že je to super.Ale mě třeba by se to víc líbilo na jaře.
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4 na práci a E36 kabrio v garáži
Ahoj Takže to padá? Jsem byl mimo ČR a včera jsem přiletěl. Email jsem poslal dneska, ale jen dva lidi. Pokud se to nebude konat tak je to velká škoda, za zdržení se omlouvám. Ahoj.
Toho 8.11. padá. Ale pokud se domluvíte, tak můžu zajistit jiný terním. Zpravidla jsou to víkendy, tak to zkuste... Btw. jsme pěkné ostudy... Jezdí tam jiné kluby (teď tam byl Volvoklub, pak Saab a pak Mini) a vždycky tam je tak cca 50 aut a více...