Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MORDSESSION 2007 - o akci
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže také chci ještě jednou, pokud jsem to nestihl, poděkovat všem za zorganizování skvělého Mordsessionu.
Řízečkovi a všem co mu pomáhali velké díky, a všem ostatním že přijeli.
Byla to super akce, moc mě to bavilo a párkama ani seletem si to zkazit nenechám
Těším se a doufám že se podobně sejdeme na BIG BMW
Řízečkovi a všem co mu pomáhali velké díky, a všem ostatním že přijeli.
Byla to super akce, moc mě to bavilo a párkama ani seletem si to zkazit nenechám

Těším se a doufám že se podobně sejdeme na BIG BMW

-
- Kontaktovat uživatele:
Taktez se pridam a prihodim sve ŘÍZKU DÍKY,super akce
Jinak bych jeste verejne chtel podekovat Lubošovi alias Nickovi za asistenci pri jizde domu, kterou bych sam urcite nezvladnul...Pro zasvecene- baterka vydrzela az na sjezd na Jihlavu kdy poslednich 15km jsem jel naslepo, vse na elektriku uz nefungovalo vcetne budiku...cesta domu(380km) mi trvala 7hodin

Jinak bych jeste verejne chtel podekovat Lubošovi alias Nickovi za asistenci pri jizde domu, kterou bych sam urcite nezvladnul...Pro zasvecene- baterka vydrzela az na sjezd na Jihlavu kdy poslednich 15km jsem jel naslepo, vse na elektriku uz nefungovalo vcetne budiku...cesta domu(380km) mi trvala 7hodin
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
auuuu .... to je tak vse co muzu rict .. dam si tak ctrnact dnu detoxu ... jsem zvedavej kdy dospim tech cca 12 hodin co mi chybi .... akce byla naprosto luxusni . co se tyce rozneni .. tak nemuzu rict nic pac jsem nemel uz davno zadnou chut .... nejluxusnejsi byla vodni bitva !!!
THX RIZKU !!!
THX RIZKU !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:auuuu .... to je tak vse co muzu rict .. dam si tak ctrnact dnu detoxu ... jsem zvedavej kdy dospim tech cca 12 hodin co mi chybi .... akce byla naprosto luxusni . co se tyce rozneni .. tak nemuzu rict nic pac jsem nemel uz davno zadnou chut .... nejluxusnejsi byla vodni bitva !!!
THX RIZKU !!!
s těma chutěma má řízek pravdu, mě párky chutnaly zbytek nic moc a griloany maso sem si nechal udělat na uhli a bylo taky dobry.
-
- Kontaktovat uživatele:
pavouk píše:Čus pardi
Tak se pomalu probírám z komatu a bilancuji Mord.
Musím říci, že to byl opět masakr jak má být![]()
Díky Řízkovi a vám všem ostatním jsem zase zažil pořádnou dávku standy
a pohodyUž se moc těším, až vás vy šmejdi zase někde
uvidím.........a doufám ,že to bude co nejdříve
To si piš, že nás uvidíš........

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak jak píšou všicí...Prostě párádní akce na kterou se nezapomíná...Divím se, že někdo postřehl divnou chuť párečků, po večerní kalbě..
Já sem to smlsnul páč sem už měl neskutečnej hlad..
...Blbě mě po nich nebylo..Vodní válka byla taky drsná, šel sem se jen vyčůrat na záchod a už sem tam zůstal jako rukojmí...A pak sem jí taky schytal..Či nakonec mě propustili ven, tak sem to šel zapít pivem.Objednám si nový pivo du se podívat na místo činu bitvy a tam se objeví Bombarder a prej at mu dám cucnout piva " aspon sem to tak pochopil " tak mu ho podávám a on ho v zápětí chrsnul na někoho co kolem nás utíkal..Prostě masakr...
Těch super momentů tam je spousta..Všicí vědí...ŘÍZKU ještě jednou moc díky za dobrou akci !!!...

-
- Kontaktovat uživatele:
Rendis píše:To zasloužil.!!! Mám to na kameře a je to mazec!!!
To nemůžeš nezveřejnit!!!
Jinak se přidávám ke všem DÍKY!!! Jestli se jenom někdo zmíní o tom, že to nestálo za to tak má automatický zákaz na jakoukoliv další akci. Stěžovat si na jídlo je nesmysl - sice mi taky něco nechutnalo ale kvůli jídlu tam snad nikdo nepřijel!
Cestu domů jsme dali v klidném tempu (až na pár pěkných zatáček (ps. máme trasu na příští spanilku)) neboť bylo policajtů jako kdyby měli hlašku, že se budeme vracet z Mordu. Ale naštěstí se nezmohli na víc než jenom závistivé pohledy