Miso ja se omlouvam i kdyz jsem byl v Praze ale necetl jsem vubec net co a jak se deje.. kuwa , storm mi psal , ale ja uz byl za Prahou.. ted me to sere , taky bych vas rad videl pred vanoci.....
Misa píše:AC: jééé to je škoda, hele tak to příště uděláme jinak, takový věci, jakože jsi v Praze, musíš hlásit předem a my už něco vymyslíme
PO - ST jsem ted v Praze...........
Ahojky Georgos,zdravim Ta konecne po dlhej dobe aj na BMW klube,aby si nezabudol ze existujem -haha- ..Inak pekny podpisík mááááš Skoda ze to nejak nevyslo s tou Misinou oslavou..aj by som Ta rada videla.
Misa píše:AC: jééé to je škoda, hele tak to příště uděláme jinak, takový věci, jakože jsi v Praze, musíš hlásit předem a my už něco vymyslíme
Ahojky Georgos,zdravim Ta konecne po dlhej dobe aj na BMW klube,aby si nezabudol ze existujem -haha- ..Inak pekny podpisík mááááš Skoda ze to nejak nevyslo s tou Misinou oslavou..aj by som Ta rada videla.
Hm...furt je rovnako skaredy jak predtym, o nic neprichadzas
GeorgosAc píše:[quote="Misa"]AC: jééé to je škoda, hele tak to příště uděláme jinak, takový věci, jakože jsi v Praze, musíš hlásit předem a my už něco vymyslíme
Hm...furt je rovnako skaredy jak predtym, o nic neprichadzas [/quote]
Ale koukam na tvuj avatar že tys změnil image, co to stálo??
Fish_ píše:[quote="GeorgosAc"][quote="Misa"]AC: jééé to je škoda, hele tak to příště uděláme jinak, takový věci, jakože jsi v Praze, musíš hlásit předem a my už něco vymyslíme
Hm...furt je rovnako skaredy jak predtym, o nic neprichadzas [/quote]
Ale koukam na tvuj avatar že tys změnil image, co to stálo?? [/quote]
Cca 10 minut mojho casu, co je asi kilec Zmena farby na bielu bola gratis