Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
No to zas' bylo něco... (komentáře k II. srazu)
Originál zaslal TT
[B]to ebalaz: před sedmi lety jsem byl v Martine, zaparkoval jsem před hotelem na náměstí, v boční uličce a ráno jsem měl auto na špalkách-doslova (špalky 25 cm vysoký) a nebyl jsem sám dokonce i jednu Schade zuly-
Tak to si mal proste SMOLU to sa moze stat vsade... a nemas co parkovat v bocnej ulicke. vsak mas alarm nie? a na zraze nikdy asi nie ste daleko od kariciek takze tazko by to dakto dokazal to by som ho osobne zahlusil. inak KOCKY su tu pekne... taky dobry mix hlavne tu na juhu - LC,-slovenska krasa+madarsky temperament = SUPER BABY. ale vase su tiez dobre niekedy rychlejsie pochopia o co vlastne ide...:69: :2some: :3some: :sex:
ja viem ze je drzost ziadat aby ste sa prisposobovali 1 clenovy takze to po vas ani neziadam,...ale ak by to bolo realne tak by som bol rad. inak tento rok sa uz asi nebudete ZRAZOVAT????? ale uz realne hovorim ze na dalsi zraz pridem AK vam nebudem zavadzat. :angel2: :angel2: :angel2:
zatial CAFFFTE
Originál zaslal Kriznik
[B][list=1]
[*]dada
[*]dada
[*].... wtf?
[*].
[*]mno a to nekteri meli za sebou patecni-nocni-ranni akci(tys byl vyspinkanej)
)
[*]:D konecne muze bejt DaF stastnej
[*]viz diskuse
[*]vcelkaaa maaaaaajaaaaaaaaaa
[/list=1]
:ucta: :ucta:![]()
byl to vyyybornej sraz, ani to ubytovani nebylo tak velky minus, sic se nedalo parit primo tam, ale flamengo se taky "dalo"
tvuj znamej se selatkem ... :ucta: projizdky a sok kolemjdoucich (hlavne namesti).... skoda ze nebyl kdo by tocil tu NADHERNOU projizdku z hrochova tynce!
Zacinam to videt tak, ze se u Vas objednam jako vasnivy kameraman a fotograf co Vy na to??? Kdyz budu muset dat autko asi pryc, tak aspon toto
Vážení přátelé, jsem taktéž potěšen onou příjemnou akcí. Do příštího srazu si připravím několik veselých písní, jako např. "Dobrý den majore Gagarine" a pod. Také s sebou vezmu sladké dřevo (rozuměj kytaru) a v jeho objetí vyzářím spousty libých tónů, tak slibuji.
Sluníčko co to čtu za zprávy "autko pryč"? to zní jako ztráta v rodině - tři dny volna.
Sluníčko co to čtu za zprávy "autko pryč"? to zní jako ztráta v rodině - tři dny volna.
Originál zaslal uličník
[B]Vážení přátelé, jsem taktéž potěšen onou příjemnou akcí. Do příštího srazu si připravím několik veselých písní, jako např. "Dobrý den majore Gagarine" a pod. Také s sebou vezmu sladké dřevo (rozuměj kytaru) a v jeho objetí vyzářím spousty libých tónů, tak slibuji.
OOOOOOOO tak ta kytara to je bomba, tu bych mohla vzít taky, je lepší když je jich víc... a můžem to pořádně roztočit :bigok:
No s tím bawecem je to složitější, jsem moc díky němu zadlužená a stala se teď jedna divoká věc u mě, že mě asi nic jiného nezbude... ale ještě to nevím 100% je to víc jak těžké, tomuto se budu bránit zuby nehty...
Originál zaslal TT
[B]to sluničko: Bawo nedávej, vše ostatní ano, ale bawo néééééé:cry:
Srazek bych taky dal, než to bude klouzat, má být babí léto , tak bych to do něj nějak napasoval, co???:jojo: :jojo:
Já bych tak moc ráda si ho ponechala, i když je to nekonečná, bezedná pokladnička ale finanční situace moooc vázne a dluhy moooc rostou... snad se to ještě nějak zvládne - uvidím!
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Kriznik
[B]to uz tu probehlo co se tyce krizan
Když už tu mluvíš o těch Křížanech?? Vím , že sraz už tam byl, ale... lidi jsou tam v pohodě a Roman by nám určitě se vším (skoro) vyšel vstříc, teda kdyby se to plánovalo na rychlovku, zima se blíží a říjen bude opravdu asi poslední měsíc kdy počasí nebude stát za h*vno, a mohli bysme si to ještě užít:yep2: :yep2: Tento víkend je už moc blízko, takže by asi přicházel v úvahu další nebo ten poslední??? Jen se domluvit aby se to dalo zamluvit, aby nám to nezabrali skopčani, občas jim rupne v bedně a přijedou se podívat na Českej podzim:debil:

Já bych tak moc ráda si ho ponechala, i když je to nekonečná, bezedná pokladnička ale finanční situace moooc vázne a dluhy moooc rostou... snad se to ještě nějak zvládne - uvidím!
Slunicko to je mi lito, ale chapu, ze ne vzdy se da situace resit tak jak by si clovek pral. V kazdem pripade ti drzim palce a doufam, ze spolu zapejeme spousty tklivych melodii.:gringo: