Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co na ni říkáte?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Treba tahle me prinde jako pekny kousek...skoda,ze je prodana.Zajimalo by me jak je majitel ted spokojen.
http://www.e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=19&t=21393
http://www.e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=19&t=21393
No většina lidí totiž uvažuje nad autem tím způsobem, auto jsem koupil např za 70 už ztratilo na ceně kvůli stáří např na 50. Jenže do auta jsem dělal brzdy kola gumy ramena píčoviny celkem za 45tis takže si řeknou 50+45=95=100 a máš cenovku auta.
Než aby se zamysleli nad tím že ty investovaný peníze jsou vlastně ve finále vidět na budíku kterej počítá ujetý kilometry
Údržba auta k tomu autu patří a vždycky tam bude ne, že se bude příčítat k prodeji 
Než aby se zamysleli nad tím že ty investovaný peníze jsou vlastně ve finále vidět na budíku kterej počítá ujetý kilometry

ono to je individuální, osobně jsem jakékoliv auto z itálie odmítal, italové jsou prasata, jezdí jak hovada, servis nic moc, a není dohledatelná historie auta... vezměme si třeba e46tky, tu talián koupil novou, 10let jí prasil, ted už by investice do toho auta byla pro něj zásadní a tak se tam e46tky prodávají za pakatel, a čeští vyčůraní dovozci tak pro to jezdí... taková e46tka má většinou nalítáno přes 300tis a český dovozce to většinou ztáhne na 150 a vydává za vonavku, stačí se mrknout na sauto, tak jsou mraky e46 320d z itálie, na tacho 150-170tis km, přitom stačí otevřít fotky a tam na vás vybafne interiér který odpovídá min 500tis km, volanty otrhané, sedačky prosezené, špinavé atd....
ale samozřejmě existují i vyjímky, výhodou aut z itálie je to že nejsou napadené korozí, a většinou jsou opravdu po prvním majiteli....
k tomu LPG.. já odmítal auto z itálie, ale koupil jsem si nakonec takové...loni jsem koupil e46tku 323i s LPG brc, funguje to perfektně...auto je po prvním majiteli, talián jak vyšitý, auto z venčí otukaný kam jen se člověk podívá, ale to mě fakt nevadí.. auto mělo po 11letech najeto 125tis km, talián najel ročně cca 10tis km, navíc namontováno před 4mi roky lpg.. když jsem to viděl poprvé, tak si říkám, tady to někdo fakt přehnal přece si nenechám nainstalovat lpg když najedu 10tis km, tak jsem byl na stoprocent přesvědčený že auto má najeto minimálně jednou tolik...ale pak jsem si prolezl celé auto, talián bordelář, takže všude na dveřích zůstali nalepené cedulky od výměn oleje, v šuplíku veškerá dokkumentace k plynu, záznamy kdy a v kolika km tam byl plyn namontovaný, zelené karty, záznamy z stk atd.. a on ten talián fakt nechal namontovat lpg a přitom najel každý rok těch cca 10tis km..z venčí to těžko posoudit, ale motoricky je dobré, vše funguje, spojka a převodovka perfekt, a introš? neponičený, neprosezený, nepotrhaný, ale špinavý, to fakt jo. talián byl prase
takže ono opravdu někdy se to povede, ale z itálie to je fakt jen náhoda..
ale samozřejmě existují i vyjímky, výhodou aut z itálie je to že nejsou napadené korozí, a většinou jsou opravdu po prvním majiteli....
k tomu LPG.. já odmítal auto z itálie, ale koupil jsem si nakonec takové...loni jsem koupil e46tku 323i s LPG brc, funguje to perfektně...auto je po prvním majiteli, talián jak vyšitý, auto z venčí otukaný kam jen se člověk podívá, ale to mě fakt nevadí.. auto mělo po 11letech najeto 125tis km, talián najel ročně cca 10tis km, navíc namontováno před 4mi roky lpg.. když jsem to viděl poprvé, tak si říkám, tady to někdo fakt přehnal přece si nenechám nainstalovat lpg když najedu 10tis km, tak jsem byl na stoprocent přesvědčený že auto má najeto minimálně jednou tolik...ale pak jsem si prolezl celé auto, talián bordelář, takže všude na dveřích zůstali nalepené cedulky od výměn oleje, v šuplíku veškerá dokkumentace k plynu, záznamy kdy a v kolika km tam byl plyn namontovaný, zelené karty, záznamy z stk atd.. a on ten talián fakt nechal namontovat lpg a přitom najel každý rok těch cca 10tis km..z venčí to těžko posoudit, ale motoricky je dobré, vše funguje, spojka a převodovka perfekt, a introš? neponičený, neprosezený, nepotrhaný, ale špinavý, to fakt jo. talián byl prase

takže ono opravdu někdy se to povede, ale z itálie to je fakt jen náhoda..