capri píše:ono bych typl že i ten prostor na beg před spolujezdcem bude prázdnej jelikož sem nevidel snad ještě žádnou E36 z 93 krera by měla spolujezdcův bag
pravda....tiše přemýšlím i nad ASR...sem myslel, že přišlo až díl
capri píše:ono bych typl že i ten prostor na beg před spolujezdcem bude prázdnej jelikož sem nevidel snad ještě žádnou E36 z 93 krera by měla spolujezdcův bag
pravda....tiše přemýšlím i nad ASR...sem myslel, že přišlo až díl
To není ASR, ale ASC+T ... kontrola trakce (při rozjezdu)
Vy jste nečetli že mám r.v. 1993 a vnitřek z m packetu z e36 z roku 1998 ? Na diag jsem byl a bagy fungujou všechny... jak supi
Je všechno vyměněný z toho 1998 tak aby to fungovalo. Sám jsem byl na diag všechno je ok, a ještě jsem to auto už měl dost rozebraný a nejde to poznat že by někdo měnil vnitřek
hmm tak v tom případě si s tim někdo značně vyhrál pač mam pocit že se davali když už tak za příplatek dva bagy ale ruku do ohně za to nedam nicméně je to jedno ja mam v 1993/5 taky digi klimu s automatickym vnitřnim okruhem
Lucifer píše:Vy jste nečetli že mám r.v. 1993 a vnitřek z m packetu z e36 z roku 1998 ? Na diag jsem byl a bagy fungujou všechny... jak supi
Je všechno vyměněný z toho 1998 tak aby to fungovalo. Sám jsem byl na diag všechno je ok, a ještě jsem to auto už měl dost rozebraný a nejde to poznat že by někdo měnil vnitřek
Když tam vrazíš místo bagu odpor, tak diagnostika pozná leda prd ...
Lucifer píše:Vy jste nečetli že mám r.v. 1993 a vnitřek z m packetu z e36 z roku 1998 ? Na diag jsem byl a bagy fungujou všechny... jak supi
Když tam vrazíš místo bagu odpor, tak diagnostika pozná leda prd ...
jenže na druhou stranu kdo by dodělával do elektriky ktera měla max 2 bagy další dva tak aby diag poznala že tam další dva přibyli a pak tam dal odpor řek bych že to bude hoooodně složitej zásah do elektriky a hlavně do jednotek aby diag vubec měla co vyhodnotit
Majitel měl dvě auta, jedno modrý a jedno fialový obě e36 ale modrý bylo v základu 1993 a fialový bylo m-packetu 1998, fialový bylo zbořený na prdel, vzal vnitřek z modrýho auta a vymnotoval ho i s kabelovejma svazkama v interiéru, vyndal krásnej béžovej vnitřek z fialovýho auta a s kabelovýma svazkama hodil do modrýho auta, vyměněná je i řídící jednotka. Složil interiér vše zkontroloval a auto mi prodal.
Ne všichni šikovný lidi který umí e36 chodí sem na klub
jen sem chtěl říct že do svazku kde byl jeden nanejvejš dva begy je téměř nemožný dodělat další dva tak aby si na diagu zjistil že tam jsou
jinak sem tušil že máš i svazek jinej
Na diag jsou 4 bagy, nevim jakym způsobem to tam doděl ale je to tam, kámoš má možnost se dostávat na bosche kts do školy tak jsme tam šoupli auto a koukli se na to