Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Náhr.díly pro BMW od -X1 Autodíly.cz
Montážní pohon znamená že je ten řemen určenej-montážní pohon generátor-určeno pro pohon alternátoru atd..Montážní pohon kompresoru klimi-řemen určený pro pohon kompr.klimatizace atd....Najdeš si řemen kterej chceš a koukneš jestli je pro servo či klimu.Nebo koukni do ETK a porovnej to číslo s náhradou..KAPIŠTO???liza píše:Může mi někdo poradit? Chtěl bych objednat klínový řemen, podle Vás zkusím haspa.cz, ale nějak se neorientuju, píšou tam montážní pohon????Když mám E36 m42 s manuál dvouzon.klimu, servo mám taky. Podle čeho mám vybrat? A ještě kdo doporučí nějakou značku aby nepískal jako se tady řešilo

-
Zdarec,
díval jsem se, že X1-autodíly nabízí karosářské díly mj. od firem HUBERT SCHLIECKMANN (HS), PRASCO a JOHN. Máte někdo s těmito díly zkušenost?
Pátral jsem po německých fórech a HS by mohl být dokonce dodavatel do prvovýroby (Erstausrüster)!!! Díly prý tomu odpovídají co do přesnosti i váhy a tloušťky plechu. Co myslíte? Na PRASCO jsem toho moc nenašel - nic extra pozitivního, ale nic negativního - a o JOHN jen zmínku, že díly dělají.
díval jsem se, že X1-autodíly nabízí karosářské díly mj. od firem HUBERT SCHLIECKMANN (HS), PRASCO a JOHN. Máte někdo s těmito díly zkušenost?
Pátral jsem po německých fórech a HS by mohl být dokonce dodavatel do prvovýroby (Erstausrüster)!!! Díly prý tomu odpovídají co do přesnosti i váhy a tloušťky plechu. Co myslíte? Na PRASCO jsem toho moc nenašel - nic extra pozitivního, ale nic negativního - a o JOHN jen zmínku, že díly dělají.