Jj to vim, ale ja potrebuji aby mi to okno nesjelo kdyz je stazene az dolu,protoze pak musim drzet to tlacitko dokud to okno nevijede, no proste mi to okno vzdy zajede moc hluboko do dveri a ja nevim jestli se da nastavit ta vyska sjeteho okna nebo nejakej doraz ci co Ale i tak dik
jarin36 píše:Jj to vim, ale ja potrebuji aby mi to okno nesjelo kdyz je stazene az dolu,protoze pak musim drzet to tlacitko dokud to okno nevijede, no proste mi to okno vzdy zajede moc hluboko do dveri a ja nevim jestli se da nastavit ta vyska sjeteho okna nebo nejakej doraz ci co Ale i tak dik
To nebude chyba v motorku, ale asi ve spinači. Pohonné motory mají čidlo, ktery jim neumožní sjet níž. Kdyby se tak stalo, tak by mohlo i křupnout okno. Zkus si od někoho pučit ten vypinač.
mě se stávalo u okna spolujezdce, že když jsem chtěl, aby okno samo vyjelo tak se po chvilce zastavilo, ale když jsem podržel čudlík v poloze 2 tak to okno vyjelo úplně bez problému....pomohlo několikrát prostříknout gumy kolem okna silikonovím sprejem a pohoda
kamarád měl problém s tím, že obě okna fungovala, jak se jim zachtělo....vyměnil té silonové kostičky jedna stála něco kolem 50ti koruny a bez problému
no ted se mě začína oběvovat nová bolístka, už musím začínat fest mačkat čudlíček v 2poloze aby okno opravdu zajelo dolu...je to čudlík, když jsme ho vyměnil, za vedlejší, tak vše funguje jak má