Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 coupe problém s okny

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
jarin36

#41 Příspěvek od jarin36 »

Jj to vim, ale ja potrebuji aby mi to okno nesjelo kdyz je stazene az dolu,protoze pak musim drzet to tlacitko dokud to okno nevijede, no proste mi to okno vzdy zajede moc hluboko do dveri a ja nevim jestli se da nastavit ta vyska sjeteho okna nebo nejakej doraz ci co :oops: Ale i tak dik :wink:
John112
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od John112 »

jarin36 píše:Jj to vim, ale ja potrebuji aby mi to okno nesjelo kdyz je stazene az dolu,protoze pak musim drzet to tlacitko dokud to okno nevijede, no proste mi to okno vzdy zajede moc hluboko do dveri a ja nevim jestli se da nastavit ta vyska sjeteho okna nebo nejakej doraz ci co :oops: Ale i tak dik :wink:

To nebude chyba v motorku, ale asi ve spinači. Pohonné motory mají čidlo, ktery jim neumožní sjet níž. Kdyby se tak stalo, tak by mohlo i křupnout okno. Zkus si od někoho pučit ten vypinač.
jarin36

#43 Příspěvek od jarin36 »

A nestacilo byjen skusit prohodit levej vypinac za pravej? Nebo je kazdej jinej? :oops:
John112
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od John112 »

jarin36 píše:A nestacilo byjen skusit prohodit levej vypinac za pravej? Nebo je kazdej jinej? :oops:

To zkus, ale třeba je problem jinde. Za pokus nic nedáš. :wink:
Jamall

#45 Příspěvek od Jamall »

mě se stávalo u okna spolujezdce, že když jsem chtěl, aby okno samo vyjelo tak se po chvilce zastavilo, ale když jsem podržel čudlík v poloze 2 tak to okno vyjelo úplně bez problému....pomohlo několikrát prostříknout gumy kolem okna silikonovím sprejem a pohoda

kamarád měl problém s tím, že obě okna fungovala, jak se jim zachtělo....vyměnil té silonové kostičky jedna stála něco kolem 50ti koruny a bez problému

no ted se mě začína oběvovat nová bolístka, už musím začínat fest mačkat čudlíček v 2poloze aby okno opravdu zajelo dolu...je to čudlík, když jsme ho vyměnil, za vedlejší, tak vše funguje jak má
Odpovědět