Vadnej vstřik se nepozná jen tím, že ti nejde jeden válec...cetronix píše:sakra koupil jsem špatný auto.. asi nějakej falzifikát.. číňani zkurvený! Ani nemám pořádnýho bavoráka! 170 000 a vstřiky ne a ne odejít a to jsem je nechal kontrolovat.. jsou to kurvy v tom servise asi mi tam daly nějaký neorigo..
![]()
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Bmw e 46 318i
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
- Killca
- Klubové ID: 1648
jeste treba neubehlo 5 let hehecetronix píše:sakra koupil jsem špatný auto.. asi nějakej falzifikát.. číňani zkurvený! Ani nemám pořádnýho bavoráka! 170 000 a vstřiky ne a ne odejít a to jsem je nechal kontrolovat.. jsou to kurvy v tom servise asi mi tam daly nějaký neorigo..
![]()
![]()
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
uběhlo jich 6
já znám dost lidí, co maj 320d v pořádku, ale věřím, že jsou s nima i problémy.. ale spíš vidím, jak na strahově furt řešíte problémy s vašima nesmrtelnýma benzínama
ale jak víš, mně se to vyplatí a vím proč jsem si ho koupil a hypotetické problémy znám, ale je to o tom vzít si kalkulačku a vše si pěkně rozpočítat než bezhlavě koupíš auto.. a hlavně umět se k němu chovat a já ho vážně občas nešetřím 
- Killca
- Klubové ID: 1648
mame stary auta, tak ejste abychom neresili jak to funguje, ale mysim ze proti novymu dizlu to nase jsou jen malichernosticetronix píše:uběhlo jich 6já znám dost lidí, co maj 320d v pořádku, ale věřím, že jsou s nima i problémy.. ale spíš vidím, jak na strahově furt řešíte problémy s vašima nesmrtelnýma benzínama
ale jak víš, mně se to vyplatí a vím proč jsem si ho koupil a hypotetické problémy znám, ale je to o tom vzít si kalkulačku a vše si pěkně rozpočítat než bezhlavě koupíš auto.. a hlavně umět se k němu chovat a já ho vážně občas nešetřím
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
Tehu
- Klubové ID: 1770
apropo zna to nekdo http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6715659 , byl nekdo kouknout ...? Kamos se o nej taky zajima ... tak kdyz schrasti prachy tak by se na nej jel kouknout. Nema to nekdo kousek, ze by se mu chtelo na nej kouknout ...