K dotazům jak to pomůže, nevim jak na BMW protoze ma mnohem tužší karoserii, ale ja kdyz to dal na Favorita tak to byla velka zmena. Favorit ma kastli mekkou takze to asi pomuze vic nez u BMW ale pozitivni projevy byly takovy ze auto proste bylo celkove takovy tuzsi... Jedes do zatacky a auto jede vic tam kam tocis volantem. Neridis takovou jesterku, která se Ti tam vlní... A neni to jen u extremnich manevru... Uz u takovejch strednich prujezdu to poznas. Rozhodne to byl prinos.
já nevim, ale kvalitní rozpěra, hliníková a nová, stojí kolem 4 tisíc a víc, mě se ta cena trochu nezdá, ale jak je to s tou kvalitou od JOM, nevím, máte nějaké jiné názory?
Taky teď plánuju koupi tej levnej od JOMu,sice mám M52 motor,ale bez ASC,takže to snad půjde namontovat i když u ní píšou že je pro M50tky,má jí někdo? Nezkroutila se mu časem? přeci jen když sou rozpěry za 3000 a tady je za 1300,někde rozdíl bejt musí
Spajky píše:Taky teď plánuju koupi tej levnej od JOMu,sice mám M52 motor,ale bez ASC,takže to snad půjde namontovat i když u ní píšou že je pro M50tky,má jí někdo? Nezkroutila se mu časem? přeci jen když sou rozpěry za 3000 a tady je za 1300,někde rozdíl bejt musí
Videl sem na E46 - myslim,ze ne nezkrouti,ale je to takova hracicka - proste za tu cenu ...