Tak jsem si vzal k srdci radu tady z fóra a ráno tam rovnou zajel. Sice měl na brance ceduli že má z technických důvodů zavřeno ale telefon mi zvednul a za chvíli vyběhnul ven a mrkl mi na to. Během 5-ti sekund po nastartování měl celkem jasno - podle něj jsem tam dal moc řídký olej a protože motor už má 210tis tak má nějaké vůle a tudíž se zvýšila hlučnost. Doporučil mi nějaký LM na příští výměnu. A ještě asi 10 minut mi odpovídal na různé dotazy ohledně auta s ochotou a bez sebemenšího náznaku toho že bych ho obtěžoval nebo zdržoval od práce.
Nakonec jsem mu nedokázal ani vnutit prašule, prý na autě nic nedělal a za pokec prachy nebere. Popřál šťastnou cestu a já mohl vyrazit zpět prohánět koníky.
Takového člověka by měli mít v každém autorizovaném servisu BMW, hned by to jinak vypadalo.
Abych to uzavřel, návštěvu u pana Savky vřele doporučuji! Sice mi na autě nic nedělal (díky Bohu není zapotřebí) ale jde vidět, že tomu opravdu rozumí. Pro příště je pro mne jasnou volbou. Přidávám fotku co stojí před servisem - je to jenom část. Sice starší kousky ale některé opravdu pěkné.
Večer jsem jsel za klukama (a holkama

) na Čerňák, ale než jsem tam přijel už jsem měl jiný program. Takže jsem je jenom pozdravil a frčel zase na druhou stranu Prahy.