Právě podle fotky máš ten starší typ horního uložení. Ale pokud bude pasovat na pístici tlumiče, tak snad v ničem nebude problém ho zaměnit... Napadá mě jen jestli, i kdyby pasovalo, tam není třeba rozdíl v tom, že s nim budeš mít víc nebo míň vytaženou pístnici tlumiče, než by měla být.
Kolik byl, to přesně nevím. Ale už řeším novou těhlici. Až to vyměním, dám vědět, jak to postoupilo. Ještě k tomu uložení. Nové uložení je jenom držák s ložiskem. Tá část, kde je víc gumy-silentblok je právě ta spodní část. Takže když chci, aby bylo to uložení pevnější, tak bych měl vyměnit právě tu spodní část. Přemýšlím správně??
Jasně. Teď jsem se POZORNĚ podíval do realoem a asi to uložení do 6.92 nebude rozebíratelné. Paveld měl pravdu. Já jsem si rozklikal jiné uložení. Tak budu reklamovat to, které jsem koupil a vezmu to, které tam patří. Zatím dík.
Podle ETK to vypadá nerozebiratelně, ale možná bych radši počkal co ti pošlou za nový uložení, aby to bylo opravdu vcelku a ne jen část toho co ti nejde rozebrat. Nebo tam zkusit dát to co máš, ale nevim jestli se dá zaměnit...
Tak, těhlice vyměněna. Kola jsou rovně, volant je rovně, řízení netáhne. Vypadá to, že to bude v cajku. Ještě vyměním siláče na ramenech a skočím na kontrolu geometrie. Akorát mi to stihlo sežrat gumu z vnitřní strany.