patras píše:nema ! pokud mas vyplou automatiku a zesilujes tlacitkama tak to ma zesilovat krokove jenze me to zesiluje jen do pulk a pak uz to fouka uplne stejne ... to je slyset ! ...
Někde na webu jsem viděl návod, jak do e46 dodělat digiklimu. Jen se dá digitální pultík a asi ještě něco. Takže ten ježek tam určitě bude i u obyčejný klimy. Jen na doplnění
no kdyz jsme u te prezentace tak to vezmem i z druhe stranky...jam si objednal u slavne firmy dargon jezka uz snad pred mesicem a dodnes velke kulove..zadne reakce na sms a ani SZ...ale pravda je ze kdyz dargon neco chtel tak hned volal...takze kdyz jezek tak od.......................................................................................
Marek-is píše:no kdyz jsme u te prezentace tak to vezmem i z druhe stranky...jam si objednal u slavne firmy dargon jezka uz snad pred mesicem a dodnes velke kulove..zadne reakce na sms a ani SZ...ale pravda je ze kdyz dargon neco chtel tak hned volal...takze kdyz jezek tak od.......................................................................................
a to je dargón s.r.o. nebo a.s. ?
on nemá čas na tvyho ježka když mě spravuje handsfree
Marek-is píše:no kdyz jsme u te prezentace tak to vezmem i z druhe stranky...jam si objednal u slavne firmy dargon jezka uz snad pred mesicem a dodnes velke kulove..zadne reakce na sms a ani SZ...ale pravda je ze kdyz dargon neco chtel tak hned volal...takze kdyz jezek tak od.......................................................................................
njn taky kdyz sem chtel jet do prahy na drift volal sem ci psal a bez odezvy nebo na essen taky bych si tu cestu klidne zaplatil kdybys rekl ... ale to je jine tema....
jezek bude ve ctvrtek nezapomen vzit toho stareho
a to je dargón s.r.o. nebo a.s. ? on nemá čas na tvyho ježka když mě spravuje handsfree
p3k_ píše:Někde na webu jsem viděl návod, jak do e46 dodělat digiklimu. Jen se dá digitální pultík a asi ještě něco. Takže ten ježek tam určitě bude i u obyčejný klimy. Jen na doplnění
Tady v klubu to taky nekdo delal. Je tu nekde o tom starsi tema.
cesta do prahy nastavim 23 teplotu fouka mi to teple pohoda,po pul hodine si zastavim na benzince,vypnu zapnu motor a uz to fouka jen studene, pokud pustim vzduch na predni sklo,tak de teplej,pak to predni sklo vypnu, ze stran fouka chvili teple,vlazne a pak studene a to i kdyz si nastavim teplotu treba na 26, proste se to nezacne ohrejvat a jenom to fuci studene
jezek ma jen za ukol regulovat ventilátor a nema nic spolecneho s teplotou je mozny ze mas zasrane teplotni cidlo v klime, musis oddelat panel klimy a rozdelat ho a je tam ventilatorek a cidlo, je totiz mozne ze jak zastavis a vypnes a zapnes auto panel podle cidla vyhodnoti ze v aute je dostatecna teplota a nesepne ofuk dopredu tepleho vzduchu zkus vycistit
Lidi prosim Vás kde se to dá koupit????Mě se větrák zastavil uplně a když ten konektor proklemuju,větrák běží na plné otáčky...KDEPAK SE TO DÁ KOUPIT???
Dargon to tezko opravi, slehla se po nem zem. Jinak delal mi to na kombalu a menil na tom jezkovi zvrchu nejakou soucastku. Mozna ze by to zvladl i non-bmw elektrikar.
Kelvine nezname se? Bydlim taky v Litovli
Osobne se myslim nezname, ale znam tvoje auto....chtel jsem te probliknout jenze jsem to nikdy nestih.Ma segra s tebou pry chodila na zakladku:)
Tolik k jezkovi
origo BMW stal pred vanocema na E46 2tis kc. Kdo ma zname nekde po ksefte tak se da koupit Beru coz je OEM i pod 1500,- takze nac kupovat po vrakacich a za chvili to resit zas