Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

když se "ježek" pokazí :) alá klima e36/46/39 atd.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
dargon

#41 Příspěvek od dargon »

Speedy píše:
patras píše:me to dela tohle ... zesiluje vetrak tak do pulky pak uz ´je na stejny urovni ...

Jo, tohle mi to delalo taky a po vyměně okej. Jenom se pak ježek uvařil :-)

14.12. ti dovezu noveho :twisted: :wink:
wacc

#42 Příspěvek od wacc »

patras píše:nema ! pokud mas vyplou automatiku a zesilujes tlacitkama tak to ma zesilovat krokove jenze me to zesiluje jen do pulk a pak uz to fouka uplne stejne ... to je slyset ! ...

Tak to ano. Predtim jsem tomu spatne porozumel.
p3k_
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od p3k_ »

Někde na webu jsem viděl návod, jak do e46 dodělat digiklimu. Jen se dá digitální pultík a asi ještě něco. Takže ten ježek tam určitě bude i u obyčejný klimy. Jen na doplnění ;-)
dargon

#44 Příspěvek od dargon »

no to neni jen pultik ale cele topeni vcetne servomotorku atd :twisted:
p3k_
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od p3k_ »

no jasně, zas taková brnkačka to není. ten maník měl rozebraný půl auta 8)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od JaraX »

p3k_ píše:no jasně, zas taková brnkačka to není. ten maník měl rozebraný půl auta 8)

jen kvuli tomu aby se tě mělo co posrat je to asi zbytečny.
Marek-is

#47 Příspěvek od Marek-is »

no kdyz jsme u te prezentace tak to vezmem i z druhe stranky...jam si objednal u slavne firmy dargon jezka uz snad pred mesicem a dodnes velke kulove..zadne reakce na sms a ani SZ...ale pravda je ze kdyz dargon neco chtel tak hned volal...takze kdyz jezek tak od.......................................................................................
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od JaraX »

Marek-is píše:no kdyz jsme u te prezentace tak to vezmem i z druhe stranky...jam si objednal u slavne firmy dargon jezka uz snad pred mesicem a dodnes velke kulove..zadne reakce na sms a ani SZ...ale pravda je ze kdyz dargon neco chtel tak hned volal...takze kdyz jezek tak od.......................................................................................

a to je dargón s.r.o. nebo a.s. ?
on nemá čas na tvyho ježka když mě spravuje handsfree :lol:
dargon

#49 Příspěvek od dargon »

Marek-is píše:no kdyz jsme u te prezentace tak to vezmem i z druhe stranky...jam si objednal u slavne firmy dargon jezka uz snad pred mesicem a dodnes velke kulove..zadne reakce na sms a ani SZ...ale pravda je ze kdyz dargon neco chtel tak hned volal...takze kdyz jezek tak od.......................................................................................

njn taky kdyz sem chtel jet do prahy na drift volal sem ci psal a bez odezvy nebo na essen taky bych si tu cestu klidne zaplatil kdybys rekl ... ale to je jine tema....
jezek bude ve ctvrtek :wink: nezapomen vzit toho stareho
Marek-is

#50 Příspěvek od Marek-is »

JaraX píše:

a to je dargón s.r.o. nebo a.s. ?
on nemá čas na tvyho ježka když mě spravuje handsfree :lol:
aha 8)
Marek-is

#51 Příspěvek od Marek-is »

víš že neumím čarovat :P
wacc

#52 Příspěvek od wacc »

p3k_ píše:Někde na webu jsem viděl návod, jak do e46 dodělat digiklimu. Jen se dá digitální pultík a asi ještě něco. Takže ten ježek tam určitě bude i u obyčejný klimy. Jen na doplnění ;-)

Tady v klubu to taky nekdo delal. Je tu nekde o tom starsi tema.
doktor

#53 Příspěvek od doktor »

dargon píše:ma vadneho jezka :wink:

a ja pls? viz:

cesta do prahy nastavim 23 teplotu fouka mi to teple pohoda,po pul hodine si zastavim na benzince,vypnu zapnu motor a uz to fouka jen studene, pokud pustim vzduch na predni sklo,tak de teplej,pak to predni sklo vypnu, ze stran fouka chvili teple,vlazne a pak studene a to i kdyz si nastavim teplotu treba na 26, proste se to nezacne ohrejvat a jenom to fuci studene
dargon

#54 Příspěvek od dargon »

jezek ma jen za ukol regulovat ventilátor a nema nic spolecneho s teplotou je mozny ze mas zasrane teplotni cidlo v klime, musis oddelat panel klimy a rozdelat ho a je tam ventilatorek a cidlo, je totiz mozne ze jak zastavis a vypnes a zapnes auto panel podle cidla vyhodnoti ze v aute je dostatecna teplota a nesepne ofuk dopredu tepleho vzduchu zkus vycistit
Pinky727

#55 Příspěvek od Pinky727 »

Lidi prosim Vás kde se to dá koupit????Mě se větrák zastavil uplně a když ten konektor proklemuju,větrák běží na plné otáčky...KDEPAK SE TO DÁ KOUPIT???
Kelvin
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Kelvin »

Pokud myslis jezka Pinky727 tak mas vic moznosti:
kontaktuj dargona za levno opravi

napis tady do inzerce ze koupis ten bazmek

vyzkousej vrakace a vymen(na me teda vzdycky cumeli co je to za hyper-techno-super soucastka)

nebo ebay http://cgi.ebay.de/Endstufe-Klimaautoma ... dZViewItem

origo BMW kde to stoji balik dil č8 http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... l-64_0556/

Nemas uvedenej typ auta vse viz.vyse je na E36
youwee
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od youwee »

Dargon to tezko opravi, slehla se po nem zem. Jinak delal mi to na kombalu a menil na tom jezkovi zvrchu nejakou soucastku. Mozna ze by to zvladl i non-bmw elektrikar.
Kelvine nezname se? Bydlim taky v Litovli
Kelvin
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Kelvin »

Osobne se myslim nezname, ale znam tvoje auto....chtel jsem te probliknout jenze jsem to nikdy nestih.Ma segra s tebou pry chodila na zakladku:)
Tolik k jezkovi :D
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od xSAFA »

Opráším téma...

Neví někdo zda Dargon momentálně ještě nějak funguje?

Nebo je tu někdo kdo dokáže taky "ježka" opravit případně zná ono výrobní tajemství opravy? :)

Mám ho též v háji a nerad bych uvalil tolik za nového... díky
Tehu

#60 Příspěvek od Tehu »

origo BMW stal pred vanocema na E46 2tis kc. Kdo ma zname nekde po ksefte tak se da koupit Beru coz je OEM i pod 1500,- :wink: takze nac kupovat po vrakacich a za chvili to resit zas :roll:
Odpovědět